kasia1500 25.02.09, 13:14 Poszła gdzieś sobie, chyba razem z tym wczorajszym śledzikiem. Chciałam coś napisać. Siedzę, gapie się tępo jak sroka w gnat i nic. Też sobie idę. Wrócę później, może mi się polepszy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agat-a52 Re: Wena 25.02.09, 13:25 Ja coś robię, gotuję, pakuję, a komputer włączony i doskakuję co chwilę, żeby sobie kliknąć, lub przeczytać czyjś post. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Wena 25.02.09, 15:14 Ja też tak jak Agatka.Cały czas komputer włączony i w każdej wolnej chwili doskakuję.Nawet nie zdążyłam jeszcze gazet przeczytać. Jak długo się nie pojawiam w kuchni,to małżonek krzyczy.a nie zapomniałaś.........no i niestety często zapominam. Odpowiedz Link
marii51 Re: Wena 26.02.09, 20:33 Kochani-oto jak babusi marii51 spacerek każe spać z kurami --posiałam pomidory szklarniowe, sałate i pory- do połowy kwietnia myśle, że śliczną juz rozsadę wyhoduję na parapecie Odpowiedz Link
tesunia Re: Wena 26.02.09, 20:37 to ja chyba tez sie oddale od kompa,by Natusia nasza wyklikala upragnione cyferki) jutro moze nadrobie zaleglosci. PA;................ Odpowiedz Link