cieplanata 03.03.09, 10:47 Strasznie mi się podoba "walka o rekord" w ten sposób w zdrowej rywalizacji i w przyjacielskiej atmosferze poznajemy siebie, bawimy się i robimy przyjemność Marii, która tyle serca wkłada w to Forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Zdrowa rywalizacja 03.03.09, 11:27 serduszko puka w rytmie czacza... cmooooooooook Odpowiedz Link
annrez Re: Zdrowa rywalizacja 03.03.09, 11:39 Chyba nie zdobedziemy mistrzostwa swiata np w biegach na nartach tak jak Justyna Kowalczyk no to choc taki zloty medal ! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Zdrowa rywalizacja 03.03.09, 11:41 Miłości szuka w rytmie cza cza...........pocałuj miły.......... Odpowiedz Link
marii51 Re: Zdrowa rywalizacja 03.03.09, 11:53 Wszystkich was bardzo szanuje- wszystkich jednakowo traktuje- a ta rywalizacja- to poprostu traktujemy jako dodatkowy bodziec- bywań na forum- ktoś powie-"JAK DZIECI" a czy to ważne- ? co kto powie? samopoczucie jest najważniejsze- akceptacja drugiego człowieka- zrozumienia - umiejętności porozumiewania się- ja nie jestem idealna- mam wady i zalety.. a forum pozwala nam się poznawać- może "zlocik "zrobimy? ale chyba najbardziej rozobrazkowane forum jesteśmyrozgififowane Osóbki- podziwiam ktÓre potrafią takie fajne niespodzianki robić umiejętnościowe- brawo-ja wciąż ucze się - JEŚLI jest gratulacja- kto zauważa ten zakłada wątek- kochani- ja nie zawsze daje rady za wami zdążyć Odpowiedz Link