superspec 05.02.10, 16:14 był upudrowany czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Czy prezes Kaczyński przed komisją 05.02.10, 16:17 był sympatyczny w przeciwieństwie do zaciętego i zamkniętego ględzącego dyrdymały premierka hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Nie jestem zwolennikiem Kaczyńskiego 05.02.10, 16:23 ale faktem jest lepsze przygotowanie zawodowe pana Jarosława do sprawowania funkcji publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
lombelico_del_mondo Re: Nie jestem zwolennikiem Kaczyńskiego 05.02.10, 16:29 Znaczy twierdzisz, że skończył jakąś zawodówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
lombelico_del_mondo Re: Podobnież jest doktorem prawa./nt 05.02.10, 16:49 Podobnież. Ale doktor to tytuł naukowy, nie zawodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Moim zdaniem znajomość prawa jest przydatna w 05.02.10, 16:59 pracy na stanowiskach rządowych bardziej niż historii ktorą to posiadł Tusk .Tym samym nadaje się bardziej do pracy w szkole jeżeli ma specjalność nauczycielską bądź w jakimś archiwum od biedy może być dziennikarzem ale na premiera mało pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lombelico_del_mondo Re: Moim zdaniem znajomość prawa jest przydatna w 05.02.10, 17:15 Jeśli próbowałeś wykazać, że znajomość prawa jest równoznaczna z przygotowaniem zawodowym do pracy "na stanowiskach rządowych", to Ci się nie udało. Pominąwszy drobny fakt, że w Polsce nie ma szkoły, która by przygotowywała do pełnienia funkcji publicznych, takiej jak np. ENA we Francji, proponuję zapoznać się z konstytucyjnymi zadaniami rządu. O ile dobrze pamiętam, nie dotyczą one stanowienia prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Rząd wykonuje prawo a poza tym 05.02.10, 17:29 Kaczyński jest posłem więc je wspołstanowi w RP.A w Polsce jest chyba szkoła ktora kształci administrację. www.ksap.gov.pl/ksap/ Odpowiedz Link Zgłoś
lombelico_del_mondo Re: Rząd wykonuje prawo a poza tym 05.02.10, 21:34 Każdy wykonuje prawo, przynajmniej powinien. Nie trzeba do tego być prawnikiem. Mówiłeś o Kaczyńskim jako premierze, nie jako pośle, nie wykręcaj kota ogonem. Znasz kogoś po KSAP-ie, kto został premierem? Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Moim zdaniem znajomość prawa jest przydatna w 05.02.10, 17:26 superspec napisał: > pracy na stanowiskach rządowych bardziej niż historii ktorą to posiadł Tusk . Mimo, że pan J. Kaczyński jest "podobnież" ;)prawnikiem, to ani on sam, ani nikt z jego współpracowników w całym jego rządzie nie potrafił napisać ustawy hazardowej. Pisał ja na zamówienie rządu ? ( konkretnie kogo?) Totalizator w podejrzanie niejasnych okolicznościach i uwikłaniach.. Ot, wysokie kompetencje, które tak cie radują. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Nie jestem jego fanem ale faktem jest jego 05.02.10, 17:33 dobre teoretyczne przygotowanie być może z praktyką było gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
simax50 Re: Czy prezes Kaczyński przed komisją 05.02.10, 16:53 no i znów pierd...s witia Odpowiedz Link Zgłoś
bagatella Re: Czy prezes Kaczyński przed komisją 05.02.10, 16:19 Byl, byl upudrowany, a jakze, przez swego nadwornego makeapiste z pogrzebowego, tylko zapomnieli mu wlozyc nowy garnitur w paszcze zeby nie straszyl ta zepsuta reszta co mu sie ostala:(:(:( Wstyd panie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Różów mu zapomnieli nałożyć 05.02.10, 16:40 i jakoś tak blado (pudrowato) wypadł. Odpowiedz Link Zgłoś