Dodaj do ulubionych

Czy prezes Kaczyński przed komisją

05.02.10, 16:14
był upudrowany czy nie?
Obserwuj wątek
    • witoldzbazin Re: Czy prezes Kaczyński przed komisją 05.02.10, 16:17
      był sympatyczny w przeciwieństwie do zaciętego i zamkniętego ględzącego
      dyrdymały premierka hehehehe
      • superspec Nie jestem zwolennikiem Kaczyńskiego 05.02.10, 16:23
        ale faktem jest lepsze przygotowanie zawodowe pana Jarosława do sprawowania
        funkcji publicznych.
        • lombelico_del_mondo Re: Nie jestem zwolennikiem Kaczyńskiego 05.02.10, 16:29
          Znaczy twierdzisz, że skończył jakąś zawodówkę?
          • superspec Podobnież jest doktorem prawa./nt 05.02.10, 16:42

• lombelico_del_mondo Re: Podobnież jest doktorem prawa./nt 05.02.10, 16:49
              Podobnież. Ale doktor to tytuł naukowy, nie zawodowy.
              • superspec Moim zdaniem znajomość prawa jest przydatna w 05.02.10, 16:59
                pracy na stanowiskach rządowych bardziej niż historii ktorą to posiadł Tusk .Tym
                samym nadaje się bardziej do pracy w szkole jeżeli ma specjalność nauczycielską
                bądź w jakimś archiwum od biedy może być dziennikarzem ale na premiera mało pasuje.
                • lombelico_del_mondo Re: Moim zdaniem znajomość prawa jest przydatna w 05.02.10, 17:15
                  Jeśli próbowałeś wykazać, że znajomość prawa jest równoznaczna z przygotowaniem
                  zawodowym do pracy "na stanowiskach rządowych", to Ci się nie udało. Pominąwszy
                  drobny fakt, że w Polsce nie ma szkoły, która by przygotowywała do pełnienia
                  funkcji publicznych, takiej jak np. ENA we Francji, proponuję zapoznać się z
                  konstytucyjnymi zadaniami rządu. O ile dobrze pamiętam, nie dotyczą one
                  stanowienia prawa.
                  • superspec Rząd wykonuje prawo a poza tym 05.02.10, 17:29
                    Kaczyński jest posłem więc je wspołstanowi w RP.A w Polsce jest chyba szkoła
                    ktora kształci administrację.
                    www.ksap.gov.pl/ksap/
                    • lombelico_del_mondo Re: Rząd wykonuje prawo a poza tym 05.02.10, 21:34
                      Każdy wykonuje prawo, przynajmniej powinien. Nie trzeba do tego być
                      prawnikiem.
                      Mówiłeś o Kaczyńskim jako premierze, nie jako pośle, nie wykręcaj kota
                      ogonem.
                      Znasz kogoś po KSAP-ie, kto został premierem?
                • ta Re: Moim zdaniem znajomość prawa jest przydatna w 05.02.10, 17:26
                  superspec napisał:

> pracy na stanowiskach rządowych bardziej niż historii ktorą to posiadł Tusk .

Mimo, że pan J. Kaczyński jest "podobnież" ;)prawnikiem, to ani on sam, ani nikt
                  z jego współpracowników w całym jego rządzie nie potrafił napisać ustawy
                  hazardowej. Pisał ja na zamówienie rządu ? ( konkretnie kogo?) Totalizator w
                  podejrzanie niejasnych okolicznościach i uwikłaniach.. Ot, wysokie kompetencje,
                  które tak cie radują.

• superspec Nie jestem jego fanem ale faktem jest jego 05.02.10, 17:33
                    dobre teoretyczne przygotowanie być może z praktyką było gorzej.
      • simax50 Re: Czy prezes Kaczyński przed komisją 05.02.10, 16:53
        no i znów pierd...s witia
    • bagatella Re: Czy prezes Kaczyński przed komisją 05.02.10, 16:19
      Byl, byl upudrowany, a jakze, przez swego nadwornego makeapiste z
      pogrzebowego, tylko zapomnieli mu wlozyc nowy garnitur w paszcze
      zeby nie straszyl ta zepsuta reszta co mu sie ostala:(:(:(
      Wstyd panie !!!
    • dupetek Różów mu zapomnieli nałożyć 05.02.10, 16:40
      i jakoś tak blado (pudrowato) wypadł.
      • superspec Być może.:)/nt 05.02.10, 16:43

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się