cieplanata 10.03.09, 12:45 Lubię bardzo Jagę, ale jakieś dziwne fluidy są wyczuwalne od wczoraj, najpierw Maruszka, teraz Maria bierze urlop...... jak na mój wielki noc netowy to coś tu dziwnie pachnie, może ja też przeczekam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dobra-kobieta Re: Coś mi się nie podoba 10.03.09, 12:49 cos na wiosnę ludziska bardziej drazliwi sie robią..... Odpowiedz Link
misiek_net Re: Coś mi się nie podoba 12.03.09, 14:33 Dobra to i Ty się na tym forum udzielasz- pozdrawiam. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Coś mi się nie podoba 12.03.09, 14:48 O! jeszcze jeden misiek.Tadeusz,to za Tobą tak te miśki się uganiają,a Ciebie ani śladu.Gdzie tropiciel. Odpowiedz Link
marii51 Re CZASEM TAK LOS ZASKAKUJE! 10.03.09, 12:54 Natlo- przepraszam- ,ale są sytuacje zaskakujące- niespodziewane moje osobiste- ani muraszka ani jaguś nie ma nic z tym wspólnego- chcę by forum istniało więc wzywam Jaguś do zaopiekowania się na codzień, tak zerknąc czas od czasu i ok- wrócę- jak tylko będe mogła-odzywać też będę... O przetrwanie mojego forum walczę- wrócę przyrzekam wam to! a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Coś mi się nie podoba 10.03.09, 13:06 Natalio,dlaczego zaraz dziwnie pachnie,to tylko wiosna. Nie wiem co chcesz przeczekać,przecież Marii nie odchodzi, może ma pilną sprawę do załatwienia,to od nas samych zależy jak to forum się potoczy. Odpowiedz Link
tesunia Re: a ja sie nie przerazama tym wszystkim:) 10.03.09, 13:18 wiosna,wiosna................ ech,dajcie juz spokoj z roznymi "odchodami" ja tam nieraz jestem/nieraz nie, kazdy ma rozne sprawy do zalatwienia,po ktorych czuje sie roznie z ochota do klikania, - sam informuje przy sposobnsci(zadna tajemnica),ze od piatku zaczynam gimnastyke pod okiem eksperta,niewiem,jak sie bede czula wiec wezcie pod uwage moja niobecnosc. - a wiosna sie tez zbliza,wiec czas bedzie na ogrod,po tym czlek tez bedzie zmeczony i klikanie odlozy na lepsze czasy, - pozniej lato,wic czas na piaseczek i wycieczki - kiedy jesien nadejdzie,bedzie co opowiadac ) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No proszę, 10.03.09, 16:46 jest następna? Marii, Ty się zastanów czy mnie tu wpuszczać, bo za parę dni zostaniemy sami! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: No proszę, 10.03.09, 17:33 Tadeusz....nie pochlebiaj sobie za dużo.Nikt stąd nie ma zamiaru uciekać z Twojego powodu.Po drugie jest nam bardzo miło, że do nas wpadasz. Odpowiedz Link
tesunia Re: No proszę, 10.03.09, 19:42 a co to tadeuszek ,jakis straszny,ze wszystkie kobitki od niego uciekaja,?? czy ja jakos inaczej mysle? Odpowiedz Link
marii51 Re: No proszę, 12.03.09, 11:41 cieplanata- dlaczego nie ma ciebie? myślicie ,że ja wierzę Tadeuszowi- on mi tak czas od czasu od kilku lat obiecuje- byłam w "bez granic"- - TO ja go tam podpatruję nadal-_ muszę rówieśnika pilnować, by się nie przemęczał-) a pisz Tadeusz tutaj- pisz.. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: No proszę, 12.03.09, 12:53 Lubię takich ludzi,nikomu krzywdy nie zrobi swoim niezaprzeczalnym humorem.Lubię takich ludzi.Może usłyszy ? Odpowiedz Link