marii51 21.03.09, 06:57 frywolitki.. wszelkie prace(robótki) takiego rodzaju- traktuje jako odprężające- uspakająjące- można słuchac muzyki- i coś przy okazji wykonać- www.kuradomowa.com/zrobtosama/frywolitki_jak_zrobic_bransoletke.shtml Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Wielkanocne..OZDOBY-- 21.03.09, 07:22 wzory .. do dekoracji i jak wykonać .. www.kuradomowa.com/dzieci/ozdoby_wielkanocne_kurka_origami.shtml Odpowiedz Link
tesunia Re: Wielkanocne..OZDOBY-- 21.03.09, 09:48 uwielbiam"prace reczne" frigolitki chcialabym sie nauczyc robic,cuda bym potworzyla do garderoby na posciele..... przy wielkanocych zdjeciach pokaze Wam co wyszedlkowalam,, straszne kalykatury,ale akcent jajkowy, szydelko nie jest moja mocna strona,najlepiej z drutami sie czuje Odpowiedz Link
kasia1500 Re: Wielkanocne..OZDOBY-- 21.03.09, 10:58 Jest to dla mnie obca dziedzina, może dlatego hasła: frywolitki i pikotki bardzo mnie rozśmieszyły. Odpowiedz Link
tesunia Re: Wielkanocne..OZDOBY-- 21.03.09, 11:04 Kasiu,tez niedawno dowiedzialam sie o tych nazwach,i zapragnelam sie ich nauczyc,moze kiedys znajde czas na to Odpowiedz Link
tesunia Re: podpatrzone w H &M 26.03.09, 09:56 wczoraj widzialam kamizelke zrobiona : plecy na drutach, przod sciagacz na drutach a pozniej na szydelku prosta siateczka,wdziecznie wygladalo toto,,akurat mam cos w mietowym kolorze do sprocia) Odpowiedz Link
marii51 Re: podpatrzone w H &M 26.03.09, 13:24 wiem tesuniu- taka kamizelka nawet otuli w razie co nad morzem- a w zestwie innej zielieni np? bedzie odmiana ubranka- ja koszulę wynalazlam-moja w zieleni-przeobie ja na niby tunikę do spodni letnich a gdyby tak nieba przybliżyć po zimie obudziłam się... - patrzę.. zerkam.. Odpowiedz Link
tesunia Re: podpatrzone w H &M 26.03.09, 15:49 i mamy zajecie Mari..obysmy do lata zdazyly,bo tez mam zamiar tunike ze spodnicy uszyc z lamowkami i szydelkiem wykonczona,zobaczymy czy fefekt nam sie uda. Odpowiedz Link
koniczynka777 Re: podpatrzone w H &M 17.04.09, 13:55 wyszywam sobie czasem i bardzo duzo fotografuje Odpowiedz Link