jaga_22 31.05.09, 12:20 Od rana było jak w kalejdoskopie ,raz słońce,to zachmurzenie,a teraz leje i są wyładowania atmosferyczne...zamykam komp,chyba,że........ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 leje....? 31.05.09, 14:00 Wreszcie światełko zobaczyłam. Słoneczko!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jaga_22 Re: leje....? 31.05.09, 14:12 Nic dziwnego.... Twoje lanie Misiaczku przypłyneło z chmurkami do mnie. Nie ma mowy,aby dzisiaj przestało padać.....a niech leje. Odpowiedz Link
groszek-5 Re: Ale leje.... 31.05.09, 20:39 Za to u nas piekna i sloneczna pogoda.Nareszcie.Od czwartku do soboty to byly takie wiatry,ze malo glowy nie urwalo.Za to dzis super cieplo i slonko. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ale leje.... 31.05.09, 21:14 Ojoj...a to ci niespodzianka,u mnie co prawda przestało padać,ale zapowiadają dalsze opady. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Ale leje.... 01.06.09, 08:53 Hurrra !! wyszło słonko,niech chociaż trochę poświeci i pogrzeje, bo w murach chłodno..........eeeeeeeeee......już zaszło. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Ale leje.... Nie u wszystkich! 01.06.09, 21:39 W niedziele pod Kolem Podbiegunowym bylo 28,9 C, a u mnie 25 C, wiec pojechalam na plaze ... Dzis sie tez opalalam, ale na lezaku przed domem, w towarzystwie kilku sasiadek, tez rozebranych do rosolu ... W naszej wspolnocie zwyczaj opalania sie przed domem nalezy juz do tradycji ... Tu zdobywa sie pierwsza opalenizne, aby moc pokazac sie na plazy Odpowiedz Link
jaga_22 Już nie leje..... 03.06.09, 12:33 Nawet czasem słonko przyświeca.Nie jest źle. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Leje....leje. 09.06.09, 19:20 Była dzisiaj piękna pogoda,a teraz jest burza i to z piorunami. Ciemno się zrobiło.Chyba wyłączę komputer,bo za bardzo błyska.Oj ale rabnęło. Odpowiedz Link
marii51 Re: Leje....leje. 09.06.09, 21:28 Chmury wszystkie się zebrały moje miasteczko zaatakowały- próbowały nawet "warczeć i burczeć"- tzn= grzmieć ale jakoś ugodowo dogadały .. ciszą po nieburzy kropelkami deszczu posypały... Dobrze - bo moje kwiatuszki podlały.. Odpowiedz Link
jaga_22 Burze, grad i zimno w długi weekend 11.06.09, 13:02 Ciekawa jestem jak u was,bo mnie jest od rana ciepło i słonecznie, a tu takie zapowiedzi. Nie czeka nas sielski wypoczynek w przyjemnych promieniach słońca. W długi weekend ma lać deszcz, a synoptycy ostrzegają przed burzami. Będzie też o kilka stopni zimniej niż do tej pory. Upały zaczną się dopiero w poniedziałek. www.dziennik.pl/wydarzenia/article397108/Burze_grad_i_zimno_w_dlugi_weekend.html Odpowiedz Link
jana2706 Re: Burze, grad i zimno w długi weekend 11.06.09, 15:05 jak dotad jest pieknie,od bialego rana slonce, teraz na niebie piekne obloczki,na termometrze +26 oC Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Burze, grad i zimno w długi weekend 11.06.09, 15:28 Jano...u mnie też dalej pięknie słonko świeci i jest 24 st w cieniu. Odpowiedz Link
jaga_22 Tęcza 11.06.09, 20:15 Popadało i.......ukazała się tęcza,a nawet podwójna,tylko trzeba się przyjrzeć. Odpowiedz Link
jaga_22 30 stopni w cieniu! Już za kilka dni 14.06.09, 19:11 Pogoda na razie nas nie rozpieszcza, ale czym bliżej lata, tym ma być ładniej. W przyszłym tygodniu znikną burzowe chmury i wreszcie nieco przygrzeje. Szczególnie na południu Polski może być całkiem gorąco. Słupki termometrów w cieniu dobiją tam nawet do 30 stopni. ----------------------------------------------- Po południu słonko wyszło i świeci do tej pory,już nie mogę się doczekać ciepełka. www.dziennik.pl/wydarzenia/article398396/30_stopni_w_cieniu_Juz_za_kilka_dni.html Odpowiedz Link
marii51 Re: 30 stopni w cieniu! ,, na razie pada... 16.06.09, 11:22 " więc jaki śmieszny Odpowiedz Link
jaga_22 Letnie wakacje mogą wcale nie być letnie 16.06.09, 15:51 Reporterka RMF FM Barbara Zielińska zapytała o te pogodowe zawirowania specjalistów z biura prognoz Cumulus. W lipcu niestety czeka nas aura w szkocką kratę, raz będzie świeciło słońce, raz padał deszcz. Temperatura będzie oscylowała wokół 20. kreski. Sytuacja ma się poprawić w sierpniu, wtedy możemy się spodziewać błękitnego nieba i prawdziwego, prażącego, letniego słońca. ------------------------------------------------------- Czerwiec nie wyszedł,lipiec ma być w kratkę,to pewnie będzie trochę lata jesienią jak w piosence. fakty.interia.pl/raport/pogoda-na-wakacje/news/letnie-wakacje-moga-wcale-nie-byc-letnie,1323632 Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Letnie wakacje mogą wcale nie być letnie 16.06.09, 20:51 Po wielkim laniu przyszła tęcza. Odpowiedz Link
dede43 Re: Ale leje.... 23.06.09, 08:43 Nad morzem sie wymarzłam, teraz mokne. Czymż sobie zasłużyłam na takie nedzne lato? Niegrzeczna byłam? Odpowiedz Link
marii51 Re: Ale leje.... 27.06.09, 15:14 [b] Moje dzieci w ubiegłą niedzielę , byli zachwyceni ciepełkiem - tu --gdzie mieszkam..Mówili,że w Gdańsku wciąż zimne powietrze. Z informacjii codziennych tyodniowych wiem,że były dość spore opady . - Wczasowicze( na plaży )-w tv- jednak i tak nie narzekają - mówią ,ze to nic- ważne, że są nad morzemTo chyba zależy od naszego osobistego nastawienia- ja pogodę akcetpuję jak jest- bo i tak nie mam żadnego wpływu. Zajęć w niepogodę -mi nie brak Odpowiedz Link