tropem_misia1 26.06.09, 07:52 Zmarł na serce w wieku 50 lat w Los Angeles Informację o śmierci króla popu jako pierwszy podał portal TMZ.com. Smutno tak... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koniczynka777 Re: Pieśń ziemi: 26.06.09, 09:00 Szkoda,wychowalam sie na nim i mam sentyment...do tmatej muzyki.. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pieśń ziemi: 26.06.09, 09:13 szkoda, miał 50 lat . I masę kompleksów? Te operacje plastyczne. Odpowiedz Link
marii51 Re: Pieśń ziemi: 26.06.09, 12:15 [*] piosenką pożegnam www.youtube.com/watch?v=0-LobtpF8H8 Odpowiedz Link
marii51 Re: Pieśń ziemi: 26.06.09, 12:22 ku refleksjiii , w necie znalezione.. Każdego człowieka szkoda... ""Pamiętaj - kochaj ludzi" „Pamiętaj - kochaj ludzi, Tak szybko odchodzą.” Bo gdy dzień się budzi Nowi ludzie się rodzą. Odchodzą za smugę cienia W pojęciu naszym ludzkim. Przeżyli swoje cierpienia W czasie zawsze za krótkim. „Pamiętaj – kochaj ludzi”, A nie miejsca pobytu. Ranek tu dziś Cię zbudził A dotrwasz tu do świtu? Kochaj tych, co odeszli A nie po nich wspomnienia I grobów ich nie czcij Bo tam zmarłych nie ma. „Pamiętaj – kochaj ludzi”, Gdyż oni Ci pomogą. Nawet w największym trudzie Ktoś zawsze będzie z Tobą. W momencie kryzysu Gdy duch Twój odlata, Przyjdą Twoi bliscy Ci z Tamtego Świata. „Pamiętaj – kochaj ludzi”, Miłością taką zwykłą A tych, co odeszli Kochaj ich – modlitwą. " Nie sugeruję- wklejam , bo wiersz .. ktoś napisaŁ, by inni czytali.. -dziś od rana napisane o tym ile, ludzi w POLSCE - nie żyje [*] Odpowiedz Link
marii51 Re: Pieśń ziemi: 26.06.09, 12:31 "I grobów ich nie czcij Bo tam zmarłych nie ma. " - To nie jest namawianie autora(tak ją myślę) do nie czczenia grobów- to jest podpowiedż - Nie obstawiajcie kwiatami ...,aż się nie mieszczą- spadają doniczki w Dniu Zmarłych- i na codzień. Wystarczy płomyk świecy i modlitwa- na to czekają Zmarli. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Pieśń ziemi ........ wersja smierci 26.06.09, 17:22 Osobisty lekarz podejrzewa, ze MJ w spiaczke wpadl po przedawkowaniu lekow, bo takie historie mu sie juz przedtem zdarzaly ... tzn przedawkowanie. Dzis obdukcja, ale na wyniki pewnie poczekamy pare tygodni. Oczywiscie w tym czasie "wtajemniczeni" dziennikarze beda wypisywac informacje wyssane z palca, aby tylko sprzedaz jak najwiecej numerow swego czasopisma. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Pieśń ziemi ........ wersja smierci 26.06.09, 19:39 Policja chce przesłuchać prywatnego lekarza Michaela Jacksona. Najbliższa rodzina zmarłego wczoraj króla popu podejrzewa, że gwiazdor mógł przedawkować silny lek przeciwbólowy - Demerol - podaje Sky News i serwis Tmz.com. Policja z Los Angeles, która wszczęła śledztwo po śmierci Jacksona chce przesłuchać prywatnego lekarza gwiazdy. Medyk zarządzał m.in. podawanymi artyście zastrzykami. Niestety do tej pory nie udało im się z nim skontaktować. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6762787,Gdzie_jest_lekarz_Michaela_Jacksona__Szuka_go_policja.html Odpowiedz Link
marii51 Re: Pieśń ziemi ........ w wersji polskiej 26.06.09, 21:25 Earth Song - Michael Jackson "Co jest ze wschodem słońca Co z deszczem Co z tymi wszystkimi rzeczami O których mówiliście, że je otrzymamy... Co z polami bitew Nadchodzi ich czas Co z tymi wszystkimi rzeczami O których mówisz, że są twoje i moje... Czy przestaliście już o tym myśleć O całej tej krwi, którą przelaliśmy Czy przestaliście już o tym myśleć Że Ziemia i wybrzeża płaczą? Aaaaaaach Aaaaaaaaach Co zrobiliśmy ze światem Popatrzcie co zrobiliśmy Co jest z tym całym pokojem Który obiecaliście waszemu jedynemu synowi... Co z kwitnącymi polami Przyjdzie ich czas Co z tymi wszystkimi snami O których mówicie, że są twoje i moje... Czy przestaliście już o tym myśleć O wszystkich tych dzieciach, które umarły na wojnie Czy przestaliście już o tym myśleć Że Ziemia lamentuje a wybrzża płaczą? Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaah Kiedyś marzyłem zaglądałem za gwiazdy Teraz już nie wiem, gdzie jesteśmy Chociaż myślałem, Że dotarliśmy daleko! Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaah Aaaaaaaaaaaah Hej, co jest z dniem wczorajszym (Co z nami) Co jest z morzami (Co z nami) Niebo spada nam na głowy (Co z nami) Nie mogę oddychać (Co z nami) Co jest z krwawiącą Ziemią (Co z nami) Czy możemy jeszcze odczuć jej rany (Co z nami) Co z bogactwem natury (ooo, ooo) To ciało naszej planety (Co z nami) Co ze zwierzętami (Co z nami) Zamieniliśmy królestwo w proch (Co z nami) Co ze słoniami (Co z nami) Straciliśmy ich zaufanie (Co z nami) Co z płaczącymi waleniami (Co z nami) Plądrujemy morza (Co z nami) Co z leśnymi drogami (Co z nami) Spalone mimo naszych obietnic (Co z nami) Co z Ziemią Obiecaną (Co z nią) Rozdarta wojną religijną (Co z nami) Co z prostym człowiekiem (Co z nami) Czy nie możemy mu dać wolności (Co z nami) Co z umierającymi dziećmi (Co z nami) Czy nie możecie słuchać jak płaczą (Co z nami) Co zrobiliśmy źle (ooo, ooo) Niech mi ktoś wreszcie powie (Co z nami) Co z malutkimi dziećmi (Co z nami) Co z tymi dniami (Co z nami) Co z Abrahamem (Co z nami) Co z całą ich radością (Co z nami) Co z człowiekiem (Co z nami) Co z płaczącym człowiekiem (Co z nami) Co z Abrahamem (Co z nami) A co ze śmiercią (ooo, ooo) Czy to wszystko nas obchodzi? Aaaaaaach Aaaaaaach " - Odpowiedz Link
marii51 Re: Pieśń ziemi ........ wersja smierci 27.06.09, 14:46 Marek Sierocki .. wiadomosci.wp.pl/kat,1345,title,Marek-Sierocki-dla-WP-Jackson-byl-bardzo-samotny,wid,11260173,wiadomosc.ht Odpowiedz Link
pia.ed wersja smierci 30.06.09, 09:56 Informacje o np.obdukcji sa jedne po drugim dementowane! W marcu Jackson byl dokladnie przebadany przez lekarzy aby sprawdzic czy wytrzyma na koncertach, i byl w swietnej kondycji fizycznej. Trenowal jeszcze w przededniu swej smierci, a teraz pisza ze rzekomo wygladal jak szkielet, byl calkowicie lysy, a w zoladku mial zamiast jedzenia ... kilka nierozpuszczonych tabletek! Wlasnie ta wiadomosc zostala zdementowana ... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: wersja smierci 30.06.09, 15:36 Zdementowano ,ale to że był w pełni sił.Nie przestraszcie się tego widoku jak naprawdę wyglądał. www.efakt.pl/Oto-prawdziwa-twarz-Jacksona,artykuly,47181,1.html Odpowiedz Link
marii51 Re: dziś pożegnanie 07.07.09, 13:12 wiadomości z ostatniej chwili.. www.tvn24.pl/-1,1608478,0,1,przyjechali-oplakiwac-jacksona--250-tys-fanow-w-los-angeles,wiadomosc.html Odpowiedz Link
jaga_22 Re: dziś pożegnanie 07.07.09, 14:47 Straszne emocje,ledwo oderwali fankę.Takiego pogrzebu,to chyba już nikt nie będzie miał.Chyba przebił Presleya. Odpowiedz Link
jaga_22 Królewski pogrzeb 07.07.09, 15:04 Chcę, żeby mój pogrzeb był największym show na świecie. Żeby były ognie sztuczne i wszystko – powiedział Michael Jackson w 2002 r. Dziś w obecności miliona fanów w Los Angeles i 2,5 miliarda ludzi przed telewizorami ziści się jego życzenie. Pogrzeb króla popu będzie największą uroczystością żałobną wszech czasów. Obejrzy go więcej ludzi, niż oglądało pierwsze lądowanie na Księżycu. www.efakt.pl/Krolewski-pogrzeb-Jacksona,artykuly,47477,1.html Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zlota trumna 08.07.09, 22:10 Nie mam nic do złotej trumny.Rodzina tak zarzadziła...jej prawo. Odpowiedz Link
jaga_22 Jackson dostanie własny krater na Księżycu 09.07.09, 15:46 Nie ma chyba lepszego symbolicznego sposobu uczczenia wykonawcy słynnego "księżycowego kroku", jak jego imieniem nazwać jeden z księżycowych kraterów. Wgłębienie, którym zostanie uhonorowany Jacko, znajduje się tuż przy działce, którą Król niegdyś wykupił na własność. ------------------------------- Nie wiedziałam,że już działki na księżycu kupują,ale popieram. www.dziennik.pl/kultura/muzyka/michael_jackson/article412408/Jackson_dostanie_wlasny_krater_na_Ksiezycu.html Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zamordowany dla pieniędzy? 15.07.09, 19:04 Śmierć Michaela Jacksona to nie był wypadek ani samobójstwo. Policja z Los Angeles ma już pewność - Król Popu został zamordowany. Podejrzanym o zabójstwo jest jego osobisty lekarz, doktor Conrad Murray, który podał artyście zastrzyk z mieszaniną silnych leków. Choć doktor Murray zarzekał się, że nie ma nic wspólnego ze śmiercią Jacksona, jest już pewne, że usłyszy zarzut zabójstwa. ------------------------------------------------------ Musiał być namówiony i wziąć duszą kasę za to co zrobił....tak myślę. www.dziennik.pl/kultura/muzyka/michael_jackson/article415554/Michael_Jackson_zostal_zamordowany.html Odpowiedz Link
misia007 Re: zamordowany dla pieniędzy? 15.07.09, 20:18 Smutne to,Michael pewnie mu ufał!!!!! Odpowiedz Link
jaga_22 Jeszcze jeden syn...prawdziwy??? 22.07.09, 22:15 Dzisiejsze wydanie "Daily Mail" odkryło tożsamość jednego z tajemniczych uczestników pogrzebu Michaela Jacksona (siedział wraz z rodziną w pierwszym rzedzie). Młodych chłopak, który nie ukrywał wzruszenia jest synem króla pop. Omer Bhatti ma 25 lat i odziedziczył po ojcu zdolności muzyczne. W wolnych chwilach zajmuje się rapowaniem. Omer pochodzi z Norwegii. Z informacji jakie ujawnił jeden z przyjaciół Michaela wynika, że jest owocem jednonocnej znajomości z norweską fanką. Jackson wiedział o jego istnieniu i często się z nim kontaktował. www.plotek.pl/plotek/1,78648,6848715,Jackson_mial_jeszcze_jednego_syna_ZDJECIA.html Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Jeszcze jeden syn...prawdziwy??? 23.07.09, 15:36 Oto kobieta, która uwiodła Michaela Jacksona! Dziś Norweżka Pia ma 45 lat, ale ćwierć wieku temu po koncercie Jacksona spędziła z nim noc. - Był królem popu, ale dla nas był kimś znacznie więcej - powiedziała po śmierci Michaela. Owocem tego krótkiego związku ma być Omer Bhatti (25 l.), uważany za najstarsze dziecko króla popu. Kiedy się urodził, Jackson wysłał do Norwegii swoich dwóch przedstawicieli, by wsparli duchowo i finansowo jego matkę. Gdyby nie był ojcem, chyba by tego nie zrobił? ------------------------------------------------ Jestem bardzo ciekawa i chciałabym,aby okazało się to prawdą. www.efakt.pl/Oto-kochanka-Jacksona,artykuly,48363,1.html Odpowiedz Link
misia007 Re: Jeszcze jeden syn...prawdziwy??? 23.07.09, 17:14 To raczej łatwo sprawdzić. Odpowiedz Link
nana_c A co z trójka "oficjalnych" dzieci? 25.07.09, 20:48 Czy sad rodzinny rozstrzygl juz, gdzie i u kogo beda na stale mieszkac? Odpowiedz Link
jaga_22 Re: A co z trójka "oficjalnych" dzieci? 25.07.09, 21:25 Wiem,że wakacje mają spędzić u bliskiego przyjaciela Michaela, co do dalszych ich losów to nie wiem. Odpowiedz Link
nana_c Re: A co z trójka "oficjalnych" dzieci? 25.07.09, 22:43 W ubiegly poniedzialek byl termin w sadzie rodzinnym, co do sprawy- czasami googluje, ale nic na ten temat nie znajduje, czy sad faktycznie babci przyznal opieke nad dziecmi. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: A co z trójka "oficjalnych" dzieci? 26.07.09, 09:01 Też się naszukałam i niestety żadnej wzmianki.Tylko tyle,że miała być rozprawa 3 siernia w związku z przyznaniem opieki nad dziećmi na stałe. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: A co z trójka "oficjalnych" dzieci? 31.07.09, 15:49 Zapadła ostateczna decyzja w sprawie opieki nad dziećmi Jacksona Matka Michaela Jacksona, Katherine, otrzyma prawo do opieki nad trojgiem dzieci piosenkarza. To wynik ugody z byłą żoną Jacksona, Debbie Rowe, która będzie miała prawo do odwiedzin dzieci pod nadzorem dziecięcego psychologa - podali w czwartek adwokaci obu stron. muzyka.onet.pl/0,2018208,plotki.html Odpowiedz Link
jaga_22 Jackson: Kolejna sensacja! 31.08.09, 12:50 Spekulacje mediów na temat biologicznych rodziców dzieci Michaela Jacksona przekroczyły już wszelkie granice. Tym razem brytyjski tabloid "The Sun" ujawnił, że ojcem najmłodszego dziecka "Jacko", Prince'a Michaela II zwanego Blanket, jest gwiazdor familijnego kina, Macaulay Culkin (29 l.)! Znany z serii filmów "Kevin sam w domu" aktor miał być dawcą spermy. Zastępcza matka 7-letniego obecnie Blanketa nie jest znana. --------------------------------------------------------------- Wszystko jest możliwe,pamiętacie Kevina? http://muzyka.interia.pl/raport/michael-jackson/news/jackson-kolejna-sensacja,1360193,6257 muzyka.interia.pl/raport/michael-jackson/news/jackson-kolejna-sensacja,1360193,6257 Odpowiedz Link