groszek-5 06.07.09, 22:04 Mam dosc tych diabelnych upalow! W Polsce leje na okraglo a tu kaza oszczedzac wode bo brak deszczu.Co za anomalja sie porobily na tym swiecie.Przeciez Polska lezy pare km.od nas a taka cholerna roznica. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: Mam doooosc!!! 06.07.09, 22:16 Groszku,ale mnie wystraszyłaś swoim krzykiem. Zobacz,ale ile szkody wyrządziły ulewy.U nas dopiero od połowy lipca ma być już bezdeszczowo. Dzisiaj u mnie nie padało,ale jak była ta okropna ulewa,to też wszędzie nie padało. Odpowiedz Link
groszek-5 Re: Mam doooosc!!! 08.07.09, 14:56 Wczoraj pokropilo,dzis w nocy tez troszke,ale dalej sucho.Jestem jakos dziwnie zmeczona. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: Mam doooosc!!! 08.07.09, 15:20 Groszku a co powiesz na to, gdy w jednej dzielnicy Wrocławia burza z piorunami, a w drugiej sucho i świeci słońce? Życzę Ci deszczyku w nocy, a w dzień pięknej, słonecznej pogody z lekkim wiaterkiem. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Mam doooosc!!! 08.07.09, 16:04 Moja pogoda dzisiaj jest przemienna,pada nie pada...pada....teraz nie pada. Odpowiedz Link
tesunia Re: Mam doooosc!!! 08.07.09, 19:32 Groszek, nie narzekaj na pogode, jest dobrze cieplutko, wiesz jakie masz zimy, wiec lap sloneczko i magazynuj w kosteczkach Odpowiedz Link
groszek-5 Re: Mam doooosc!!! 08.07.09, 21:23 KOcham sloneczko,ale nie upaly.Czlowiek spocony,wszystko sie klei,nie ma czym oddychac.Meczy mnie to strasznie. Tu nigdy nie ma normalnej pogody.Albo leje,albo wieje,albo upal i skwar. Dzis troche lepiej. Odpowiedz Link