Dodaj do ulubionych

Współczesna dojrzała kobieta

08.08.09, 14:56
www.pudelek.pl/artykul/18929/torbicka_czy_szapolowska/
Oczywiście mój głos oddaję pani Torbickiej. Nigdy nie lubiałam Szapołowskiej, a na tym zdjęciu wygląda tragicznie-włosy z odrostami, w nieładzie i ten styl łachmaniarski i ten partner!! Moja siostra i kuzynka są w jej wieku, a wyglądają dużo młodziej.
A takich zadbanych i młodo wyglądających 50-latek jak pani Torbicka jest bardzo wiele. I naprawdę nie potrzeba botoksów, ani chirurgów. Udany związek, pogoda ducha, prawidłowa dieta i geny. Czasami się zastanawiam, jak za parę lat będą wyglądać te wszystkie "gwiazdki", które teraz pakują w siebie ten kiełbasiany jad, bo już teraz bez makijażu i obróbki foto wyglądają jak potwory.
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Współczesna dojrzała kobieta 08.08.09, 16:04
      Szapołowska ma 56 lat, a Torbicka 50.
      W pewnym wieku 6 lat czyni wielka różnicę.
      Chciałabym wyglądać jak Szapołowska gdy będę doganiać 60-kę.
      Ma świetną figurę , a włos w nieładzie ja odmładza.
      Dodam,że nie toleruje Szapołowskiej jako aktorki.Nie wiem czy gra czy wzdycha ,czy jęczy?

Czemu styl Szapołowskiej mi się podoba?
      Chyba mam uraz po Dynastii.
      Patrząc na Alexis ,jej ułożone włoski,kostiumiki ,zero nieładu ,doskonały makijaż i mając w świadomości, że tak naprawdę ma chyba 100 lat( zaznaczam,że Dynastia była dawno temu i patrzyłam na to młodocianym wzrokiem)obiecałam sobie - w życiu w takim stylu- preferuje artystyczny nieład i awangardowe wdzianka
      • misia007 Re: Współczesna dojrzała kobieta 08.08.09, 17:01
        Wolę Szapołowską, to piękna kobieta z pewnością niebanalna a takich jak Torbicka
        jest mnóstwo, grzecznych , ładnych i... nudnych.W dodatku moim zdaniem ma
        fatalny głos.
        • agat-a52 Re: Współczesna dojrzała kobieta 08.08.09, 17:52
          Jeżeli mamy do tej pary kobiet dołączyć Alexis, to moja ocena jej jest bardzo negatywna. Nigdy nie dałabym się namówić najlepszemu styliście na taki wizerunek. Włosy, obojętnie jakiej długości, ale powinny mieć modną bryłę i "żyć", strój również dopasowany do całości. A często widać kobiety, które nie mają lustra i zamiast tuszować, to uwydatniają ubiorem swoje wady. Szapołowska tym strojem manifestuje swoje nieciekawe wnętrze. Aczkolwiek sam zestaw jest niezły, ale nie dla kobiety w jej wieku. Do sprzątania garażu owszem, lecz nie na taką imprezę. Odpowiednio dobrane ubranie, to też rodzaj kultury.
    • dede43 Re: Współczesna dojrzała kobieta 08.08.09, 17:49
      Trochę tu Szapołowska przesadziła, bo albo się jest gwiazdą z jej
      wszelkimi atrybutami, czyli makijażem, fryzura i ubraniem [b]stosownym do
      okolicznościalbo ....
      Torbicka wygląda świetnie, ale ..... nudno. I tak naprawdę to ona ma tylko 50
      lat? Wydaje mi się, że już ze 40 jest na scenie. Oczywiście nie mówię o
      wyglądzie, wygląda najwyżej na 40-kę. Ale jak mówi agat-a - geny, dobre geny to
      połowa sukcesu.
      • agat-a52 Re: Współczesna dojrzała kobieta 11.08.09, 17:38
        pomponik.pl/news/nienawidza-pracowac-z-foremniak,1351214,4234
        Kolejny przypadek kobiety, która ma pogmatwane życie i wiele ofiar na sumieniu. Nie dziwię się, że jej psyche siada.
        • agat-a52 Re: Współczesna dojrzała kobieta 11.08.09, 17:43
          pomponik.pl/news/psychiatra-o-gorniak-niestabilna-emocjonalnie,1350847
          Tu też tylko może pomóc terapia, ale z jakim skutkiem?
          Szkoda mi jej męża i synka. A jeszcze niedawno pokazywano ją jako szczęśliwą w małżeństwie. I tak też wyglądali razem.
          Przecież, to jeszcze młode kobiety, a już takie odchylenia.
          • jaga_22 Re: Współczesna dojrzała kobieta 11.08.09, 19:11
            To cena sukcesu.Torbicka chociaż jest normalna.Młodo wygląda,bo
            ma to po matce zapewne.Kwestia ujęcia przez reportera,też nie bez znaczenia.Nie
            przepadam ani za Górniak,ani za Małgosię Foremniak,a nawet mi się nie podoba.wink
            • misia007 Re: Współczesna dojrzała kobieta 11.08.09, 21:00
              Ciekawe ale tak sobie myślałam,ze Foremniak to niezła zołza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka