tropem_misia1 25.09.11, 07:35 czyli oczekiwana zmiana miejsc.................... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Przesiadka 25.09.11, 19:59 Ja uważam go za prawdziwego ,dobrego przywódcę . Historia go oceni ,ale w/g mnie nie pozwala rozkradać tego ogromnego kraju, jak to u nas się dzieje . Przywrócił Rosji "wielkość" w świecie , którą to mało co nie zaprzepaścił pijak Jelcyn. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Przesiadka 26.09.11, 16:28 nie wypowiadam się bo mój wzrok tak daleko nie sięga a na pewno za fasadę którą stworzyli obaj panowie. Nie wierzę w ani jedno ich słowo po za tym że chcą i mogą wiec rządzą .... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Przesiadka 26.09.11, 17:24 Co poniektórzy w Rosji sie buntują. Protestują w Moskwie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Przesiadka 26.09.11, 18:44 Z pewnością wielu jest niezadowolonych . Ale nie wiem czy pamiętacie ,że swego czasu ludzie tam nie dostawali pensji , emeryci emerytur, to chyba było za Jelcyna? Putin zrobił z tym porządek szybko. Niezadowoleni ci co nie mogą kraść i się uwłaszczać? Tak jak u nas to się dzieje? Odpowiedz Link