Dodaj do ulubionych

No,nie powiem....

11.01.14, 00:36
Kartoteka przejrzysta,porządnie prowadzona
wszystko na swoim miejscu !
Ale,
zgryźliwie zapytam :
A gdzie ewidencja zejść ????????
Nikt w tym czasie nie zszedł?
Wszystkie pacjenty trzymają się rękami i nogami?
wink
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: No,nie powiem.... 11.01.14, 09:03
      Zegorku, a Tobie nie chodziło czasem o wykaz plam, które zeszły w praniu?
      Bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby o co innego smile
      • tropem_misia1 Re: No,nie powiem.... 11.01.14, 09:14
        a ja ,że tak powiem się wypowiem jakby w innym wymiarze
        przeca my tu pierzemy sterane i rozdarte dusze
        a dusze są i będą nawet jak powłoka się zużyje ( no chyba ,że u Gogola........tongue_out,ale tego nie biorę pod uwagę)
        • debi_bebi Re: No,nie powiem.... 11.01.14, 09:56
          Gogol też nam nie straszny, bo u niego się rozchodziło o rachunkowość dla wymiernych celów materialnych? Już dobrze nie pamiętam smile
          A nam tu chodzi więcej o duchowość.
          Hiii. Co bym nie napisała, kończę tam, gdzie Tropcia smile
          • tropem_misia1 Re: No,nie powiem.... 11.01.14, 10:04
            Gogolowskie tak naprawdę nie istniały.
            A my jesteśmy .O!: kilk,klik smile)))
            • zegor Re: No,nie powiem.... 11.01.14, 10:26
              No,teraz wiem !
              Zostało mi porządnie wytłumaczone,
              jak krowie na granicy
              i rozumię,że w inną ewidencję nie trafię wink))
              No to macie te moje plamy do dyspozycji wink)))))))
              • tropem_misia1 Re: No,nie powiem.... 11.01.14, 10:50
                ale gdzie?
                i jakie?
                po nie po ketchupie przeca....
                • zegor Re: No,nie powiem.... 11.01.14, 11:09
                  Ja jezdem trudny pacjent,
                  na leżance....poleżakuję,
                  może mnie kto za rączkę potrzyma.....
                  i,nie daj boże jak popłynę !!!!!!!!!!
                  wink))
                  • tropem_misia1 Re: No,nie powiem.... 11.01.14, 14:33
                    leżanka to jest od gadania , leżakuje się mimochodem
                    • debi_bebi Re: No,nie powiem.... 12.01.14, 07:52
                      Już poleżakowałam, a teraz zbieram się poprasować. Popracować. Na jedno wychodzi smile
                      • super.halusia Re: No,nie powiem.... 12.01.14, 09:24
                        nie lubię prasować
                        • debi_bebi Re: No,nie powiem.... 12.01.14, 10:06
                          A ja różnie. Czasami złorzeczę, a czasami sobie myślę, że gdyby nie te wszystkie prozaiczne czynności, to co ja bym robiła? No dobra, pewnie coś innego, może i przyjemniejszego? A tam. Najlepiej o tym nie myśleć, tym bardziej, że samo się nie wyprasuje smile
                          • rybka.11 Wyprasowała?;) 12.01.14, 13:38
                            Czy nadal w duecie z żelazkiem?wink
                            • zegor Re: Wyprasowała?;) 12.01.14, 14:30
                              Debi jak się rozpędzi
                              to "jedzie równo"
                              wink
                            • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 06:13
                              Nie no, ukończyłam zadanie. Długo to trwało, bo napęd miałam wyjątkowo wsteczny. Ale co z tego?? Za chwile znów będzie pełno do prania i do prasowania. Ciągle to samo.
                              • tropem_misia1 Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 09:43
                                Cały czas zataczamy jakiś krąg
                                mało co idziemy przed siebie
                                no
                                chyba ,że krok do tyłu (:
                              • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 10:15
                                Ja też zaraz wyprasuję,ale jedną sztukę wink
                                Brak chęci na "hurt"
                                Muszę ładnie wyglądać,bo idę podciąć "loki"
                                wink))
                                • rybka.11 Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 17:10
                                  To pewnie Twoja pani fryzjerka w jakiś sposób na sercu Ci leży (albo na czymś innymwink ) wink))
                                  • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 17:52
                                    Nie Rybko,wisi wink)))))
                                    Ale ponieważ jestem brzydki
                                    to chcę chociaż porządnie wyglądać.........
                                    wink
                                    • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:16
                                      Tia, i dlatego do fryzjerki idziesz w koszuli i pod krawatemsmile
                                      A jak zdarzy Ci się pan fryzjer? suspicious
                                      • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:22
                                        Debi...ja chodzę do jednego Zakładu Fryzjerskiego
                                        i tam są same panie fryzjerki wink)))
                                        • rybka.11 Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:43
                                          I za każdym razem oddajesz się innej?wink)
                                          • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:50
                                            Za każdym kolejnym razem, to jeszcze pól biedy, bo gdyby tak za każdym razem wszystkim, to ciekawa jestem, jak by się w domu wytłumaczył, że poszedł tylko podciąć włosy, a wrócił oskubany smile
                                            • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:53
                                              Było by jak z tą Marysią,co ją drogowcy "bierzmowali"
                                              wink))
                                              • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:58
                                                Nic nie wiem o żadnej Marysi! I dlaczego drogowcy a nie świątobliwy ksiądz jegomość? smile
                                                • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:01
                                                  Mama wysłała córkę do bierzmowania. Córka się pyta mamy:
                                                  - Jak wyglądają biskupi?
                                                  - Mają takie pomarańczowe ubrania.
                                                  - Córka idzie drogą i widzi mężczyzn ubranych na pomarańczowo, byli to drogowcy. Podchodzi i mówi:
                                                  - Mama mnie tu przysłała żebyście mnie bierzmowali.
                                                  Przychodzi do domu. Mama pyta:
                                                  - Dobrze Cię wybierzmowali?
                                                  - Tak mamo tylko olejki święte mi po nodze płyną.
                                                  • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:06
                                                    A pfe smile
                                                    Po co ja się zapytałam!
                                                    wink
                                                  • rybka.11 Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:08
                                                    Debi, Debi - kto pyta nie błądzi wink)

Przynajmniej wiesz o jakie bierzmowanie się rozchodzi...wink
                                                  • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:11
                                                    Człowiek się stara.....
                                                    dobrze,że się odsunąłem,
                                                    bo by mnie to pfu.... Babiny w Chuścinie trafiło.....wink)))
                                                  • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:18
                                                    To jeszcze pół biedy smile
                                                    Ale z tego kawału można prostą drogą wywieść, że bierzmowanie to gwałt na niewinności smile

https://tiny.pl/vtvm
                                                  • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:27
                                                    Nie wiedziałem,że to Chuścina Moherowa........wink)
                                                  • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:14
                                                    Ale nie wiem, czy przez to zrobiłam się mądrzejsza smile
                                                  • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:17
                                                    tongue_out tongue_out tongue_out tongue_out tongue_out
                                                  • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:20
                                                    Aha! Teraz potrafisz już tylko język pokazać? tongue_out
                                                  • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:28
                                                    No dobra....co mam pokazać ?????
                                                    wink)
                                                  • rybka.11 Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:46
                                                    Może na języku poprzestańmy?wink))
                                                  • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:56
                                                    Też jestem "za" wink)
                                        • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:43
                                          Taki jesteś cwany? Oblukałeś, że tam zawsze same gołąbeczki, i wybierasz się poćwierkać jak ptaszek? suspicious
                                          • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:48
                                            Odpowiem,wybaczcie na oba posty wink))
                                            Oddaję się w ręce szefowej wink)
                                            • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:51
                                              I tu mnie zastrzeliłeś przy pomocy największego kalibru big_grin
                                              • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:55
                                                Bo mierzę wysoko wink)))
                                                • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:00
                                                  Z fotela fryzjerskiego wszędzie wysoko smile
                                                  • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:02
                                                    Ba,ale można się "naciąć"
                                                    wink)
                                                  • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 14.01.14, 06:04
                                                    I stracić głowę w imadle piersi big_grin
                                                  • zegor Re: Wyprasowała?;) 14.01.14, 10:08
                                                    Jaka przyjemna perspektywa wink))))))))))))
                                                  • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 14.01.14, 19:52
                                                    Hedonista big_grin big_grin
                              • rybka.11 Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 17:09
                                U mnie by się zdało prasowanko - Debi - może masz jeszcze ochotę? To możesz u mnie...wink)
                                • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:19
                                  A co masz do wyprasowania? Płetwy grzbietowe, czy łuski? wink
                                  • rybka.11 Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:43
                                    Myśli trzeba mnie wyprasować wink
                                    • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:45
                                      Pogięły się, skołtuniły, czy jeszcze co innego? smile
                                      • rybka.11 Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:06
                                        Skołtuniły, paskudnie skołtuniły tongue_out wink
                                        • debi_bebi Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 20:21
                                          Czy to się jakoś przekłada na wnętrze? smile
                                    • zegor Re: Wyprasowała?;) 13.01.14, 19:51
                                      O,to musisz je najpierw wyprać,wypłukać
                                      a dopiero potem do prasowania wink)))
                                      Po wyprasowani poperfumować i już jak nowe wink
    • anus-hka Re: No,nie powiem.... 13.01.14, 20:18
      Ale z czego? z piedestału??big_grin
      • zegor Re: No,nie powiem.... 13.01.14, 21:07
        Anusia....
        Jezdem cały głupi,
        nie wiem,gdzie to przypiąć wink))
        • anus-hka Re: No,nie powiem.... 14.01.14, 06:43
          A tam nie bierz tego do siebie...pomyliłam watkibig_grin zdaje się a dziś nie pamiętam w którym to miało być hahaha
          • zegor Re: No,nie powiem.... 14.01.14, 10:11
            Trzy razy czytałem "od góry do dołu"
            nie mogąc dopasować
            i zaczynałem się zastanawiać
            czy nie potrzebne mi jakieś leczenie wink))))
            • anus-hka Re: No,nie powiem.... 14.01.14, 15:14
              big_grin
              • zegor Re: No,nie powiem.... 14.01.14, 17:52
                Ładny śmiech z rozkojarzonrgo człowieka wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka