anus-hka Re: Facetowi z brodą 13.05.14, 09:58 No to poprzycinać i będzie widac więcej;-D Odpowiedz Link
leziox Re: Facetowi z brodą 13.05.14, 13:34 Nie bede rozmawiac o obrzydlistwach typu panna/pan? Wurst bo naprawde odechciewa mi sie zrec jak pomysle o tym szkaradztwie. I wcale nie mam zamiaru byc politycznie poprawny,kjm. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Facetowi z brodą 13.05.14, 17:30 leziox napisał: > Nie bede rozmawiac o obrzydlistwach typu panna/pan? Wurst bo naprawde odechciew > a mi sie zrec jak pomysle o tym szkaradztwie. > I wcale nie mam zamiaru byc politycznie poprawny,kjm. ___________________________________________ Wyjąłeś mi to z ust po prostu Odpowiedz Link
anus-hka Re: Facetowi z brodą 14.05.14, 00:26 rybka.11 napisała: > leziox napisał: > > > Nie bede rozmawiac o obrzydlistwach typu panna/pan? Wurst bo naprawde ode > chciew > > a mi sie zrec jak pomysle o tym szkaradztwie. > > I wcale nie mam zamiaru byc politycznie poprawny,kjm. > ___________________________________________ > Wyjąłeś mi to z ust po prostu > > a czy ten pan jest podobny do tego czegoś? ...no chyba nie Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Facetowi z brodą 13.05.14, 14:15 Nie! Podoba mi się gładka męska gęba, zarośnięta to jakby niedomyta Odpowiedz Link
leziox Re: Facetowi z brodą 13.05.14, 14:37 Zarosnieta troche geba u chlopa to jest to co sporo kobiet lubi-ale nie mowie o babie z brodá ale bez ch.ja. Odpowiedz Link
agne.ss Re: Facetowi z brodą 14.05.14, 21:23 Wiecie, jednym jest lepiej w dłuższym zaroście innym nie. Mojego męża wolę jednak ogolonego niż w dłuższym zaroście. A że po jego golarce aquatouch nie wyskakują mu już zaczerwienienia, to obydwoje nie narzekamy ;p Odpowiedz Link
leziox Re: Facetowi z brodą 14.05.14, 21:47 Mozna sie bedac chlopem golic.Ale,na litosc boska-tez nie wszedzie. Wlosy na nogach i klacie moga spoko zostac. Chlop albowiem to zadna wygolona cipka,tylko chlop. Ale co ja tu gadam.Zniewiescialo nam wszystko samcowate,co sie dziwic ze babole maja ubaw ze wspolczesnych tzw.mencizn. Odpowiedz Link