tropem_misia1 17.04.16, 21:08 drodzy Wyprani. Nie stójcie tacy mokrzy.Rzućcie się w wir odsuszania! Włączam najszybsze obroty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Jeszcze 17.04.16, 21:17 jestem, choć jakby mnie nie było. Bo mózg mój zaplątał się w węzeł gordyjski i trudno mu coś stworzyć oprócz chrząkania. Boję się jak diabli. Jedna myśl zaprzecza drugiej. Szukam potrzeby , a jak ją znajduję to zaraz jej przeczę. Rozpatruję skutki i widzę oczyma swemi najgorsze horrory klasy C. No i ogarnia mnie słabość taka ,że cud ,że drepcę do pracy.Chyba mam głęboko zakorzeniony obowiązek. ale co Wam powiem to Wam powiem ,że jak wybiorę się na rzeź to wcześniej o tym napiszę Odpowiedz Link
leziox Re: Jeszcze 17.04.16, 21:19 My tu patrzymy i obserwujemy i kciuki trzymamy i się martwimy, ale przynajmniej mentalnie nie jezdeś Misiowa sama tutaj. A zawsze lepiej pogadać z kimś niż nie gadać nic i się chować przed ludźmi. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jeszcze 17.04.16, 21:26 Mam tak od dziecka) Jak słoń. Odchodzę do kącika. zresztą są sprawy z którymi stajemy twarzą w twarz samotnie kiedyś ktoś napisał książkę ( Fallada?) ma tytuł ,który mię zapadł w serce : "Każdy umiera w samotności" a swoją drogą nie wiedziałam ,że jestem inwigilowana ))) O pierona....moje przekonania!!! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jeszcze 17.04.16, 21:34 Chyba wszyscy tak mamy, że odchodzimy do kącika ze swoim problemem i tam go trawimy boleśnie dość... potrzebujemy takiej samotni..... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Jeszcze 18.04.16, 07:19 Oj tam zaraz inwigilacja...to tu to tam wspominasz co Cie dręczy od czasu do czasu...to się przejęliśmy...a co. ...toż nie Jesteś niewidzialna Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Moi 18.04.16, 06:30 Misiu, to wiedz, że nawet w tym kącie, plecami do nas, i tak jesteś Naszą Misią Nie bój (aż tak bardzo)! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Moi 18.04.16, 08:25 a plecki mam solidne , nie mówiąc o podwoziu bo żarciem zagłuszam lęk. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Moi 18.04.16, 09:35 ...ja ze wszystkich słodyczy najbardziej lubię śledzie tropem_misia1 napisała: > a czemu śledzie??? > tonę w słodyczach) > Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Moi 18.04.16, 09:40 Też lubię śledzie...i owszem, ale te robione przez moją Mamę. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 13:52 ja odnośnie pralki....Misiowo..moze czas już tę pralkę wyłączyć? Odpowiedz Link
zegor Re: Mój słoń .... 18.04.16, 18:50 Mój słoń z kacika..... W sobotę podczas sprzętania stracił trąbę..... Dziś po operacji....ale czarno widzę Odpowiedz Link
zegor Re: Mój słoń .... 18.04.16, 20:00 anus-hka napisała: > Trąba wygląda dobrze...czym kleiłeś? Kropelką,ale nie jestem pewien,czy długo potrzyma..... Nie kropelką piwa Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mój słoń .... 18.04.16, 20:00 zbierałam słonie zaczęło się od czerwonego słonia , ulepionego z papieru ,pomalowanego na czerwono,wspierającego się na trąbie i czterech łapkach do tej pory stoi na półce ,kiedy inne schowały się w pudełku to słonik od małego Ryjka. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Moi 18.04.16, 19:57 rudka-a napisała: > ja odnośnie pralki....Misiowo..moze czas już tę pralkę wyłączyć? > > > ] no nie... prać się musimy aby odprężeni , roześmiani i zdystansowani witali kolejny dzień i jeszcze jeden i jeszcze jeden,,, Odpowiedz Link
zegor Re: Moi 18.04.16, 20:38 Coż,tego rodzaju melodie to jakoś wpasowują się w mój styl życia Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 20:41 Zawsze mi coś brzęczy, kiedy siedzę przed komputerem cos z radyjka, albo z YTuba ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 20:46 Lubię, lubię.. zawsze sobie cos znajde miłego dla ucha... i łączę..forumowanie z muzyka Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 21:20 Teraz słucham chłopaków...3 tenorów i baryton Il Divo Angelina Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 21:30 Aaaa, widzisz wiesz, ja skacze po różnych gatunkach muzycznych...byle nie łomot i metal ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 21:34 Rozprasza mnie i nie mogę wsłuchać się w sens... zdecydowanie cos lżejszego preferuję Odpowiedz Link
zegor Re: Moi 18.04.16, 21:43 Dla mnie musi być takie lekkie, żebym choć co jakiś czas czuł w tańcu delikatny dotyk.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:02 A jak sie człek zgrzeje od tego wywijania tych figur, podskoków Odpowiedz Link
zegor Re: Moi 18.04.16, 22:03 To fakt.....jakoś dawniej inaczej kleiłem się do partnerki....... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:14 ..bo to etapami przychodzi wszystko rozłożone w czasie jest najpierw... Il Divo Angelina a potem tylko parę godzin ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:16 ten własciwy Przetańczyć z tobą chcę całą noc - Anna Jantar Odpowiedz Link
zegor Re: Moi 18.04.16, 22:23 I niech ktoś powie,że nagrania sprzed lat nie były.....piękne Ewuś,Ty czytając widzisz obraz ja słuchając muzyki widzę ruch To znaczy taniec,akurat tu nie ma żadnych aluzji ! Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:30 Taniec to ruch, dotyk, oddech, energia i emocje mimo, ze czasem nadepnie się na bucik partnera/ki ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:45 Szkoda, ze nie trwa ta przyjemność ciągle ale nie da się tak przebalować życia...chociaż....niektórzy bakują i mają sie całkiem znośnie Odpowiedz Link
zegor Re: Moi 18.04.16, 22:48 No nie da się przebalować..... Każdy z nas mówi,że jakby miał jeszcze raz,to by inaczej ułożył życie... też tak mam.... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:51 Myślisz, ze uniknałby błędów? wpakował sie w następne... to, że sie raz sparzy nie świadczy o tym, że dalej nie igra z ogniem Odpowiedz Link
zegor Re: Moi 18.04.16, 22:53 Pewnie nie....zapachniało by....siódme niebo....a to była dupa Odpowiedz Link
rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:58 Zawsze tak jest...a potem już przyzwyczajenie, rutyna... chcoaż..sa tacy, którzy twierdzą, że nie Odpowiedz Link