17.04.16, 21:08
drodzy Wyprani.
Nie stójcie tacy mokrzy.Rzućcie się w wir odsuszania!
Włączam najszybsze obroty.
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Jeszcze 17.04.16, 21:17
      jestem, choć jakby mnie nie było.
      Bo mózg mój zaplątał się w węzeł gordyjski i trudno mu coś stworzyć oprócz chrząkania.
      Boję się jak diabli.
      Jedna myśl zaprzecza drugiej.
      Szukam potrzeby , a jak ją znajduję to zaraz jej przeczę.
      Rozpatruję skutki i widzę oczyma swemi najgorsze horrory klasy C.
      No i ogarnia mnie słabość taka ,że cud ,że drepcę do pracy.Chyba mam głęboko zakorzeniony obowiązek.

ale co Wam powiem to Wam powiem ,że jak wybiorę się na rzeź to wcześniej o tym napiszę
      • leziox Re: Jeszcze 17.04.16, 21:19
        My tu patrzymy i obserwujemy i kciuki trzymamy i się martwimy, ale przynajmniej mentalnie nie jezdeś Misiowa sama tutaj.
        A zawsze lepiej pogadać z kimś niż nie gadać nic i się chować przed ludźmi.
        • tropem_misia1 Re: Jeszcze 17.04.16, 21:26
          Mam tak od dzieckasmile)
          Jak słoń.
          Odchodzę do kącika.

zresztą są sprawy z którymi stajemy twarzą w twarz samotnie

kiedyś ktoś napisał książkę ( Fallada?)
          ma tytuł ,który mię zapadł w serce : "Każdy umiera w samotności"

a swoją drogą nie wiedziałam ,że jestem inwigilowana smile))) O pierona....moje przekonania!!!
          • rudka-a Re: Jeszcze 17.04.16, 21:34
            Chyba wszyscy tak mamy, że odchodzimy do kącika ze swoim problemem i tam go trawimy boleśnie dość...
            potrzebujemy takiej samotni.....
            smile
          • anus-hka Re: Jeszcze 18.04.16, 07:19
            Oj tam zaraz inwigilacja...to tu to tam wspominasz co Cie dręczy od czasu do czasu...to się przejęliśmy...a co. ...toż nie Jesteś niewidzialna smile
            • tropem_misia1 Re: Jeszcze 18.04.16, 08:25
              przeca żartowałamsmile)
    • cambria1.2 Re: Moi 18.04.16, 06:30
      Misiu, to wiedz, że nawet w tym kącie, plecami do nas, i tak jesteś Naszą Misią smile
      Nie bój (aż tak bardzo)!

• tropem_misia1 Re: Moi 18.04.16, 08:25
        big_grin

a plecki mam solidne , nie mówiąc o podwoziu bo żarciem zagłuszam lęk.
        • cambria1.2 Re: Moi 18.04.16, 08:30
          kiss
          (tylko nie przesadź ze śledziami!)
          • tropem_misia1 Re: Moi 18.04.16, 08:35
            a czemu śledzie???
            tonę w słodyczachsmile)
            • cambria1.2 Re: Moi 18.04.16, 08:42
              Aż tonę?
              tongue_out
              • tropem_misia1 Re: Moi 18.04.16, 09:39
                noooo..nawet nocąsmile))
            • anus-hka Re: Moi 18.04.16, 09:35
              ...ja ze wszystkich słodyczy najbardziej lubię śledzie big_grin

tropem_misia1 napisała:

> a czemu śledzie???
              > tonę w słodyczachsmile)
              >
              • tropem_misia1 Re: Moi 18.04.16, 09:40
                Też lubię śledzie...i owszem, ale te robione przez moją Mamę.
                • anus-hka Re: Moi 18.04.16, 09:49
                  Ano nie ma jak u Mamy smile
                  • tropem_misia1 Re: Moi 18.04.16, 10:11
                    robi w zalewie lub z olejem
                    pyyyyyyyycha
                    • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 13:52
                      ja odnośnie pralki....Misiowo..moze czas już tę pralkę wyłączyć? suspicious

https://www.naprawapralekpoznan.republika.pl/index_pliki/image2051.gif
                      • zegor Re: Moi 18.04.16, 18:25
                        Od wirowania wpadłaś w rezonans ?
                        wink
                        • zegor Re: Mój słoń .... 18.04.16, 18:50
                          Mój słoń z kacika.....
                          W sobotę podczas sprzętania stracił trąbę.....
                          Dziś po operacji....ale czarno widzę wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/LsBnfvaZKdWwYHtFMB.jpg
                          • anus-hka Re: Mój słoń .... 18.04.16, 19:04
                            Trąba wygląda dobrze...czym kleiłeśsmile?
                            • zegor Re: Mój słoń .... 18.04.16, 20:00
                              anus-hka napisała:

> Trąba wygląda dobrze...czym kleiłeśsmile?

Kropelką,ale nie jestem pewien,czy długo potrzyma.....
                              Nie kropelką piwa big_grin
                          • tropem_misia1 Re: Mój słoń .... 18.04.16, 20:00
                            zbierałam słonie
                            zaczęło się od czerwonego słonia , ulepionego z papieru ,pomalowanego na czerwono,wspierającego się na trąbie i czterech łapkach
                            do tej pory stoi na półce ,kiedy inne schowały się w pudełku
                            to słonik od małego Ryjka.
                      • tropem_misia1 Re: Moi 18.04.16, 19:57
                        rudka-a napisała:

> ja odnośnie pralki....Misiowo..moze czas już tę pralkę wyłączyć? suspicious
                        >
                        > https://www.naprawapralekpoznan.republika.pl/index_pliki/image2051.gif
                        > ]

no nie...
                        prać się musimy
                        aby odprężeni , roześmiani i zdystansowani witali kolejny dzień
                        i jeszcze jeden
                        i jeszcze jeden,,,
                        • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 20:01
                          ..bo ona wpadła w dziwne drgawki wink))
                          • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 20:22
                            Nutka fajna, przyjazna dla ucha wink))
                            • zegor Re: Moi 18.04.16, 20:32
                              Aż nóżki same drygają.....ale jak już tak mam wink
                                • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 20:36
                                  https://emoty.blox.pl/resource/bravojs0.gif u mnie też prawa podskakuje, lewą się wspieram smile wink))
                                  • zegor Re: Moi 18.04.16, 20:38
                                    Coż,tego rodzaju melodie to jakoś wpasowują się w mój styl życia wink
                                    • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 20:41
                                      Zawsze mi coś brzęczy, kiedy siedzę przed komputerem wink
                                      cos z radyjka, albo z YTuba smile)
                                      • zegor Re: Moi 18.04.16, 20:43
                                        Bardziej z You Tuba.....chyba,że Złote Przeboje
                                        • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 20:46
                                          Lubię, lubię..smile
                                          zawsze sobie cos znajde miłego dla ucha...
                                          i łączę..forumowanie z muzyka smile
                                            • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 21:11
                                              Zobacz, ile wyświetleń smile słuchaja ludziska smile)
                                              • zegor Re: Moi 18.04.16, 21:14
                                                Ja też wink
                                                • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 21:20
                                                  Teraz słucham chłopaków...3 tenorów i baryton smile

• zegor Re: Moi 18.04.16, 21:28
                                                    Zamknąłem oczy.....i wzięłaś mnie wink
                                                  • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 21:30
                                                    Aaaa, widzisz smile
                                                    wiesz, ja skacze po różnych gatunkach muzycznych...byle nie łomot i metal wink)
                                                  • zegor Re: Moi 18.04.16, 21:32
                                                    Mimo,że słuch mam tępawy wink to łomot mnie drażni !
                                                  • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 21:34
                                                    Rozprasza mnie i nie mogę wsłuchać się w sens...
                                                    wink
                                                    zdecydowanie cos lżejszego preferuję smile
                                                  • zegor Re: Moi 18.04.16, 21:43
                                                    Dla mnie musi być takie lekkie,
                                                    żebym choć co jakiś czas czuł w tańcu delikatny dotyk....big_grin
                                                  • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 21:51
                                                    ...dotyk motyla..
                                                    trzepot skrzydełek...
                                                    smilewink
                                                  • zegor Re: Moi 18.04.16, 22:00
                                                    Jak zwał,tak zwał,a przyjemność jest !

big_grin
                                                  • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:02
                                                    A jak sie człek zgrzeje od tego wywijania wink
                                                    tych figur, podskoków big_grin
                                                  • zegor Re: Moi 18.04.16, 22:03
                                                    To fakt.....jakoś dawniej inaczej kleiłem się do partnerki.......big_grin
                                                  • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:14
                                                    ..bo to etapami przychodzi big_grin
                                                    wszystko rozłożone w czasie jest wink
                                                    najpierw...

a potem tylko parę godzin wink)
                                                  • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:14
                                                    oj..to nie ten link....moment
                                                  • zegor Re: Moi 18.04.16, 22:23
                                                    I niech ktoś powie,że nagrania sprzed lat nie były.....piękne big_grin
                                                    Ewuś,Ty czytając widzisz obraz
                                                    ja słuchając muzyki widzę ruch wink
                                                    To znaczy taniec,akurat tu nie ma żadnych aluzji !
                                                  • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:30
                                                    Taniec to ruch, dotyk, oddech, energia i emocje smile smile
                                                    mimo, ze czasem nadepnie się na bucik partnera/ki wink)
                                                  • zegor Re: Moi 18.04.16, 22:38
                                                    Samo życie wink
                                                  • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:45
                                                    Szkoda, ze nie trwa ta przyjemność ciągle wink
                                                    ale nie da się tak przebalować życia...chociaż....niektórzy bakują i mają sie całkiem znośnie smile
                                                  • zegor Re: Moi 18.04.16, 22:48
                                                    No nie da się przebalować.....
                                                    Każdy z nas mówi,że jakby miał jeszcze raz,to by inaczej ułożył życie...
                                                    też tak mam....
                                                  • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:51
                                                    Myślisz, ze uniknałby błędów?
                                                    wpakował sie w następne...
                                                    to, że sie raz sparzy nie świadczy o tym, że dalej nie igra z ogniem smile
                                                  • zegor Re: Moi 18.04.16, 22:53
                                                    Pewnie nie....zapachniało by....siódme niebo....a to była dupa wink
                                                  • rudka-a Re: Moi 18.04.16, 22:58
                                                    Zawsze tak jest...a potem już przyzwyczajenie, rutyna...
                                                    chcoaż..sa tacy, którzy twierdzą, że nie smile smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka