mamoon1 20.05.09, 09:35 Kupiłam wełnę czesankową z Krainy Filcu ( annabest) - jest dobrej jakości, dobrze i szybko się filcuje - szczerze polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabest Re: Kraina Filcu 21.05.09, 11:01 dzięki, dzięki, dzięki ;) właśnie planuje otworzyć w pełni wypasiony sklep internetowy + stacjonarny na pl. NArutowicza z wełną do filcowania, akcesoriamii, drewnem do decoupage i pierdółkami ;) do scrapbookingu, dam znać jak mi się to uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Kraina Filcu 23.05.09, 21:29 stacjonarny na pl. NArutowicza czekam z niecierpliwoscia:D bo ja jestem z tych co musza pomacac, popatrzec, podotykac;D Odpowiedz Link Zgłoś
annabest Re: Kraina Filcu 24.05.09, 15:47 już odebrałam klucze od lokalu ;) ale jeszcze parę dni mi pewnie zajmie transport towru, urządzenie, itd- sklepik będzie mały- 10 m2 (takie maleństwo ;) ale mam nadzieję że wystarczy no i będzie kameralnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: Kraina Filcu 24.05.09, 22:44 ach!!:D nie moge sie juz doczekac:DD mam nadzieje, ze na haslo "gazetowe forum filcowe" bedzie znizka;P hihi;PP albo przynajmniej szeroki usmiech;D Odpowiedz Link Zgłoś
annabest Re: Kraina Filcu 25.05.09, 09:29 szeroki usmiech to na pewno ;) a nad zniżkami popracujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czychrupki yyyyy.. 02.06.09, 18:07 widział ktoś tu ryjka ostatnio? chyba mi się zapodział.. Odpowiedz Link Zgłoś