meaculpa23 16.11.09, 14:17 hej. próbuje zdobys wiecej informacji o tej firmie, wiem ze byl juz watek o nich, ale zostal skasowany. mial ktos z was towar od nich? jaka jakosc i czy warty ceny? Z gory dziekuje za odpowiedz!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurtszczecin Re: yellow-octopus 22.11.09, 19:08 Witam! Jaka cena taka jakosc, nie spodziewasz sie ze za 3.85Ł dostaniesz firmowa odziez w pelnej rozmiarowce. Deklaracja na ich stronie ze towar pakowany jest pod indywidualnego klijenta ktory ma wplyw na rodzaj zamawianej firmy jak i odziezy, rowniez rozmiarowki to bzdura. Przy zamowieniu w kartonie otrzymasz same duze lub same male rozmiary, modele przewaznie sa stare i gatunek straszny. Odpowiedz Link
meaculpa23 Re: yellow-octopus 05.12.09, 10:15 wiem, juz sie o tym przekonałam. pozatym znalazlam storny w necie, gdzie mozna zamowic nawet te same modele, niewiele drozej, ale nie w mixie, wiec bierze sie co chce i jakie rozmiary chce. jedyny minus to ze nie nie dowoza do polski. a co do tego yellow octopus, nie bylo tak tragicznie, ale towar jeszcze zalega w sklepie. Modele sa kiepskich materiałow i czesto jakies wybrakowane, waskie rekawy, nie ukladajace sie golfy itp Odpowiedz Link