trzy.14 13.05.15, 13:54 forumakademickie.pl/aktualnosci/2015/5/13/2777/wystapienie-prof-cezarego-wojcika/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charioteer1 Re: list Wójcika 13.05.15, 16:38 Z listu Wojcika: CytatJednak minione półtora roku to też podróż po najciemniejszych zakątkach polskiej nauki i PAN: pobłażliwości dla działań nieetycznych, nierzetelne reguły ocen dorobku naukowego, ignorowanie prawa. Nic tylko w ramki oprawic i czytac zawsze przed wyjsciem do pracy. To jest pytanie do Duszynskiego. Nie co prezes PAN zrobil/nie zrobil w sprawie Wojcika, ale co prezes PAN zamierza zrobic w tych trzech wymienionych kwestiach. Odpowiedz Link
dobrycy Re: list Wójcika 13.05.15, 16:54 Mysle że na wiele instytutów padł teraz strach, że i u nich może się taki Wójcik zalęgnąć, i jakieśtam działaności naprawcze wprowadzać. Pewnie reszta instytutów teraz profilaktycznie zwolni wszystkich kandydatów na reformatorów, którzy sie naoglądali i chcieliby nowe porządki wprowadzać. Odpowiedz Link
flamengista a ja mam nadzieję na efekt Migalskiego 14.05.15, 00:17 tzn. jeśli prof. Wójcik będzie jeszcze bardziej medialny (do czego gorąco zachęcam) Pani Ministra nie będzie miała innego wyjścia jak objąć go osobistym parasolem ochronnym i wykorzystać jego popularność dla promocji własnej osoby. I w takiej sytuacji kręcący lody zastanowią się 2 razy, czy warto. Odpowiedz Link
charioteer1 Re: a ja mam nadzieję na efekt Migalskiego 14.05.15, 01:17 Fla, chyba miales na mysli jakiegos innego ministra. Odpowiedz Link
czlowiek.z.makulatury Re: a ja mam nadzieję na efekt Migalskiego 14.05.15, 08:51 Bobik-Kolarka przeciwko Marysi Marudzie? No daj no spokój, to nawet nie science-fiction, tylko czysta fantastyka. Odpowiedz Link
trzy.14 Re: a ja mam nadzieję na efekt Migalskiego 14.05.15, 10:52 fla, ta ministra co najwyżej ogłosi referendum w sprawie jednomandatowych okręgów wyborczych do CK. Odpowiedz Link
nullified Re: a ja mam nadzieję na efekt Migalskiego 14.05.15, 15:38 trzy.14 napisał: > fla, > ta ministra co najwyżej ogłosi referendum w sprawie jednomandatowych okręgów wy > borczych do CK. :D i lud uczony poczuje siłę swojego głosu (skoro nie może poczuć siły swych pieniędzy ) Odpowiedz Link