adept44_ltd 25.05.15, 16:08 innpoland.pl/117429,swps-staje-sie-uniwersytetem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adept44_ltd Re: Gratulacje 25.05.15, 16:19 też o tym pomyślałem..., stara jest całkiem ok. Odpowiedz Link
dala.tata Re: Gratulacje 25.05.15, 16:50 No wlasnie. I ten uniwersytet humanistycxnospoleczny - najdluzsza nazwa przymieotnikowa w historii europy. I nagle SWPS orzestaje byc skrotem. Rozumiem pozostawienie marki, ale nie podoba mi sie to, jak zrobili. Odpowiedz Link
flamengista a mnie zastanawia co innego 25.05.15, 17:35 koleżanka stamtąd się ewakuowała parę lat temu, mówiąc że wszystko się wali i brakuje pieniędzy. Czy ten news nie sugeruje jednak, że uczelnia jakość przezwyciężyła kryzys? Byłoby to światełko w tunelu dla tych ambitniejszych prywatnych które stawiają na jakość. Odpowiedz Link
nieopierzony Re: a mnie zastanawia co innego 25.05.15, 17:35 Z lektury wyników grantów można wyciągnąć wniosek, że radzą sobie całkiem nieźle. Odpowiedz Link
nullified Re: a mnie zastanawia co innego 25.05.15, 20:17 flamengista napisał: > koleżanka stamtąd się ewakuowała parę lat temu, mówiąc że wszystko się wali i b > rakuje pieniędzy. > > Czy ten news nie sugeruje jednak, że uczelnia jakość przezwyciężyła kryzys? Był > oby to światełko w tunelu dla tych ambitniejszych prywatnych które stawiają na > jakość. rzeczywistość polega na tym że oba te poglądy są prawdziwe. Szkoła się wali *i* radzi sobie świetnie. Idź (albo jedź) i sprawdź ;) BTW - mam nadzieję że śledzicie manewry "tow. Browna" w publicznej TV. Warto popatrzeć w naszą przyszłość. Odpowiedz Link
nobooks Re: a mnie zastanawia co innego 25.05.15, 20:35 nullified napisał: > rzeczywistość polega na tym że oba te poglądy są prawdziwe. Szkoła się wali *i* > radzi sobie świetnie. Idź (albo jedź) i sprawdź ;) A możesz jaśniej? Byłem tam niedawno na konferencji i wyglądało, że uczelnia bardzo dobrze prosperuje. Odpowiedz Link
adept44_ltd Re: a mnie zastanawia co innego 25.05.15, 21:36 nobooks napisał(a): > A możesz jaśniej? obawiam się, że nie... ;-) Odpowiedz Link
nullified Re: a mnie zastanawia co innego 26.05.15, 02:32 nobooks napisał(a): > nullified napisał: > > > rzeczywistość polega na tym że oba te poglądy są prawdziwe. Szkoła się wa > li *i* > > radzi sobie świetnie. Idź (albo jedź) i sprawdź ;) > > A możesz jaśniej? > > Byłem tam niedawno na konferencji i wyglądało, że uczelnia bardzo dobrze prospe > ruje. a ludziów popytałeś? ;) I niestety adept ma racje, choć akurat z poezyją nie ma to nic wspólnego. Acz awans do grona uniów pewnie im się jakoś zwróci. Odpowiedz Link
trzy.14 Re: Gratulacje 25.05.15, 20:18 A czy będą mieli swoją kawę, jak ich niemiecki odpowiednik, Jacobs University? Odpowiedz Link