dobrycy 07.04.23, 11:48 www.onet.pl/biznes/biznesalert/awantura-o-marie-czy-odejscia-pracownikow-zatrzymaja-jedyny-reaktor-jadrowy-w-polsce/t2hsfvj,30bc1058 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.toranaga Re: Awantura o Marysie 13.04.23, 12:39 Pensje nie są konkurencyjne nie tylko wobec państwowych spółek jądrowych, w których naszym obecnym pracownikom proponuje się od ok. 16 do 25 tys. zł, ale nawet w stosunku do Państwowej Agencji Atomistyki, gdzie przeciętnie płaci się pracownikowi ponad 8,3 tys. zł miesięcznie wynagrodzenia – czytamy dalej. ja *lę. Odpowiedz Link
sendivigius Re: Awantura o Marysie 27.04.23, 21:29 pan.toranaga napisał: > Pensje nie są konkurencyjne nie tylko wobec państwowych spółek jądrow > ych, w których naszym obecnym pracownikom proponuje się od ok. 16 do 25 tys. > zł, ale nawet w stosunku do Państwowej Agencji Atomistyki, gdzie przeciętn > ie płaci się pracownikowi ponad 8,3 tys. zł miesięcznie wynagrodzenia – czytamy > dalej. > > ja *lę. To w Polsce sa jakies "spółki jądrowe"? I to panstwowe? Co to takiego? Odpowiedz Link
pan.toranaga Re: Awantura o Marysie 28.04.23, 10:08 Też nie wiedziałem, że są i też mnie to zaskoczyło. Natomiast jeśli już są to wniosek, że są państwowe jest równie pewny, jak ten. wynikający z sylogizmu: ludzie chodzą na dwu nogach, Skorates jest człowiekiem -> Sokrates chodzi na dwu nogach. Odpowiedz Link
trzy.14 Re: Awantura o Marysie 02.05.23, 02:07 To pewnie te, co budują elektrownie jądrowe :-) Odpowiedz Link