dobrycy 06.06.24, 17:31 www.youtube.com/watch?v=ggb0u-3wT98 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan.toranaga Re: doktor - pionier 07.06.24, 14:12 Szczerze mówiąc zrozumiałem tylko, że TO jest żenujące. Tych TYCH jest dużo, ale nie wiem czym są. Odpowiedz Link
trzy.14 Re: doktor - pionier 07.06.24, 16:53 Wytrzymałem 9 minut. Autor zdaje się cierpieć na urojenia wyższościowe, jak sam ładnie to ujął. I tyle. Odpowiedz Link
dobrycy Re: doktor - pionier 07.06.24, 17:39 trzy.14 napisał: > Wytrzymałem 9 minut. Autor zdaje się cierpieć na urojenia wyższościowe, jak sam > ładnie to ujął. I tyle. No dla mnie ciekawe jest to, że negatywna recenzja może poskutkować procesami (btw, wydaje mi się że tu prawo admimistracyjne nie ma zastosowania), oraz nagonką w mediach społecznościowych. O upadku nauki polskiej nie wspomnę. Odpowiedz Link
trzy.14 Re: doktor - pionier 07.06.24, 18:22 dobrycy napisał: > No dla mnie ciekawe jest to, że negatywna recenzja może poskutkować procesami Już prof. Natalia Letki jeden taki proces ma za sobą. Cóż chcesz, demokracja :-), każdy może pozwać każdego. Odpowiedz Link