Dodaj do ulubionych

Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole

29.03.06, 07:03
Charakterystyczną cechą propagandy uprawianej przez pana Pospieszalskiego i
podobnych agitatorów jest skupianie się na przypadkach skrajnych, często
drastycznych. W podobny sposób moglibyśmy rozmawiać o Kościele katolickim,
poświęcając cały program pedofilii wśród księży. Na pewno udałoby się nam
przedstawić Kościół w zdecydowanie złym świetle. Jednak wielu katolików,
którzy natychmiast identyfikują takie manipulacje, jeśli dotyczą one
Kościoła, zupełnie ich nie zauważa, gdy dotykają one zjawisk przez nich
nielubianych.
Nie ma chyba dnia, by osoby religijne nie starały się udowodnić swoim
postępowaniem, że moralność chrześcijańska jest moralnością podwójną.

-
Coraz mniej wolności
Obserwuj wątek
    • killpis A-FE 29.03.06, 08:04
      • vitmik Re: A-FE 29.03.06, 08:25
        jak pisałem że homo ogranicza się tylko do kontaktów analnych to mnie pederaści-
        sodomici oskarzali o faszyzm, ciemnogród, moheryzm etc etc, a sami sie tym
        chwala w swoich ulotkach
        • vitmik ateista.blog. czy aktywista homo? 29.03.06, 08:26
          a moze to jedno i to samo, choc to chyba zbyt duze uproszczenie
          • kobieta_rakieta Re: krotkie podsumowanie pospieszalskiego 29.03.06, 13:33
            w propos programow pospieszalskiego przypomina mi sie krazace w zeszlym roku:
            "dokad prowadzi parada rownosci i dlaczego do piekla?"

--
            www.euromason.blox.pl
            Nieregularnik masońsko-pogański.
            • manhu A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 14:02
              Pan Bóg kazał w Piśmie Świętym homoseksualistów kamieniować.
              Czytałem nawet te wyrywki z PŚ, niestety nie mogę ich odnaleźć, pomożecie?

Póki co Bóg jest dla teoretycznie 95% Polaków autorytetem najwyższym i czas może na realizację Jego zaleceń, wtedy homo zamiast o adopcji dzieci i mówieniu przez dziecko do lesbijki "tato" pomyślą, że większość z nas jest bardzo tolerancyjna.
              • ohmygoodnes Pospieszalski... 29.03.06, 14:46
                zdecydowanie nie jest znany z obiektywizmu :-)

Pół Wieku - aktualności sprzed 50 lat
              • sneaker Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 14:59
                "(...)Póki co Bóg jest dla teoretycznie 95% Polaków autorytetem najwyższym..."

Mylisz pojęcia.
                Dla 95% Polaków Kościół jest najwyższym autorytetem i liczy się to co ksiądz
                powie z ambony, co często dalekie jest od zapisów biblijnych, lub jest ich zbyt
                luźną interpretacją.

Poza tym nawet biblia tłumaczona z języka na język podlegała wielu
                zniekształceniom i pojawiały się w niej błędy.

A nawet nie tylko w ścisłym tekście biblii takowe się pojawiają, ale też w
                modlitwach codziennych, gdzie przykładem może być fragment modlitwy "Ojcze
                Nasz" - (...) I nie wódź nas na pokuszenie...". Jest to błąd przekładu, no
                chyba że założymy, że to nie szatan nas wodzi na pokuszenie, ale sam Bóg, by
                sprawdzić naszą lojalność i religijność, a większość chyba przyzna, że testy
                tego typu są niemoralne. To tak jak by kobieta wysłała jakąś piękność, żeby ta
                spróbowała uwieść jej męża, a potem poinformowała zleceniodawczynię o wynikach.
                • szkarlatnyleon Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 15:09
                  Sneaker to Ty mylisz pojęcia. Skoncz swój pseudofilozoficzny wywód bo
                  opowiadasz pierdoly.W taki sposób obalic mozna kazdą tezę i dac początek
                  kolejnej. i tak w kólko.A pedaly won do piwnicy! Dlaczego panuje powszechne
                  przyzwolenie na takie anomalie? A niechze pedały zostaną pedałami ale niech mio
                  nie wlazą pod koldre, nalegając bym sie do nich przyłączyl. bo o to im chyba
                  chodzi.
                  • sneaker Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 15:13
                    szkarlatnyleon napisał:

> Sneaker to Ty mylisz pojęcia. Skoncz swój pseudofilozoficzny wywód bo
                    > opowiadasz pierdoly.W taki sposób obalic mozna kazdą tezę i dac początek
                    > kolejnej. i tak w kólko.A pedaly won do piwnicy! Dlaczego panuje powszechne
                    > przyzwolenie na takie anomalie? A niechze pedały zostaną pedałami ale niech
                    mio
                    >
                    > nie wlazą pod koldre, nalegając bym sie do nich przyłączyl. bo o to im chyba
                    > chodzi.

Nie mylę żadnych pojęć, widocznie po prostu nie znasz biblii i nie wiesz jak
                    daleko jest katolicyzmowi polskiemu do nauk biblijnych.

Popatrz na Rydzyka, Jankowskiego itp.
                    A wszystkie dogmaty typu "nieomylność papieża"?
                    To ludzie sobie sami ustalili i wymyślili, w biblii tego nie znajdziesz.
                    • szkarlatnyleon Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 15:21
                      Poznaje Biblie i wiem jak łatwo jest zrobic z niej prywatne poletko... Co do
                      Rydzyków i innych Jankowskich to szkoda słow. W komunie bylo o co walczyc i
                      przeciw komu ale dzis ich nie rozumiem. To są starcy bez kontaktu z
                      rzeczywistoscia.
                      • sneaker Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 15:24
                        szkarlatnyleon napisał:

> Poznaje Biblie i wiem jak łatwo jest zrobic z niej prywatne poletko... Co do
                        > Rydzyków i innych Jankowskich to szkoda słow. W komunie bylo o co walczyc i
                        > przeciw komu ale dzis ich nie rozumiem. To są starcy bez kontaktu z
                        > rzeczywistoscia.

Wybacz, ale wg mnie większość dodatków wprowadzonych przez ludzi jest bez
                        kontaktu z rzeczywistością, to wszystko wymyślili sobie ludzie nie mając na to
                        podstaw w biblii.
                        Tak było na większosci soborów.
                        A co do błędów w przekładzie, to roi się od nich w słynnej Biblii Tysiąclecia.
                        • szkarlatnyleon Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 15:27
                          sneaker napisał:

> szkarlatnyleon napisał:
                          >
                          > > Poznaje Biblie i wiem jak łatwo jest zrobic z niej prywatne poletko... Co
                          > do
                          > > Rydzyków i innych Jankowskich to szkoda słow. W komunie bylo o co walczyc
                          > i
                          > > przeciw komu ale dzis ich nie rozumiem. To są starcy bez kontaktu z
                          > > rzeczywistoscia.
                          >
                          > Wybacz, ale wg mnie większość dodatków wprowadzonych przez ludzi jest bez
                          > kontaktu z rzeczywistością, to wszystko wymyślili sobie ludzie nie mając na
                          to
                          > podstaw w biblii.
                          > Tak było na większosci soborów.
                          > A co do błędów w przekładzie, to roi się od nich w słynnej Biblii Tysiąclecia.
                          Masz racje. Pozostaje wybór dobro-zlo. A lepsze jest wrogiem dobrego <vide
                          przeklad
                        • szkarlatnyleon Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 15:33
                          Wybacz mój błąd. Zgadzam sie z Tobą, ale zapominasz ,ze zawsze pozostaje wybór
                          miedzy dobrem a zlem (wiedząc ,ze nic nie jest do konca zle) To od czlowieka
                          zalezy którą drogę obierze. Co do przekladu to podobno "lepsze jest wrogiem
                          dobrego" To od Ciebie zalezy jak przyjmiesz Slowo skierowane do Ciebie.
                          • sneaker Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 15:37
                            szkarlatnyleon napisał:

> Wybacz mój błąd. Zgadzam sie z Tobą, ale zapominasz ,ze zawsze pozostaje
                            wybór
                            > miedzy dobrem a zlem (wiedząc ,ze nic nie jest do konca zle) To od czlowieka
                            > zalezy którą drogę obierze. Co do przekladu to podobno "lepsze jest wrogiem
                            > dobrego" To od Ciebie zalezy jak przyjmiesz Slowo skierowane do Ciebie.

1.Słowo skierowane bezpośrednio do mnie w eielu przypadkach nijak ma się do
                            tego przefiltrowanego przez ambonę i spreparowanego na użytek własny instytucji.
                            Bo nie w instytucję wierzę, a w Boga.

2.Pewnie większość się ze mną niezgodzi, ale często więcej miłości jest w
                            homoseksualistach, niż w moherowych babciach.
                            • szkarlatnyleon Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 15:41
                              Zbaczamy (pardon)z tamatu. Ja tez nie wierze w kler lecz w Boga. Wiem
                              natomiast ,ze potrzebuje przewodnika by trwac w wierze. Z doswiadczenia wiem ,
                              ze pozostawiony sam na sam z Bogiem uciekam od Niego. Mohery to osobny temat.
                              Pzdr
                              • sneaker Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 15:43
                                Zatem wracając do tematu:
                                "Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni."
                                • szkarlatnyleon Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 15:50
                                  Pan stworzyl mezczyzne i kobiete. Nie sperajmy sie cytatami bo tak mozna w
                                  nieskonczonosc. Niechze oni sobie zyja, zarabiają jak kazdy czlowiek.
                                  Protestuje jedynie przeciwko wciskaniu mi ich na sile. Po co te szopki z
                                  marszami ,demonstracjami?
                                  • jarmil Jak kto umie po angielsku 30.03.06, 13:40
                                    to proszę bardzo:
                                    www.thestar.co.za/index.php?fSectionId=128&fArticleId=3171828
                • marcin120 Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 19:39
                  Powiedzcie mi prosze bo niebardzo rozumiem o co chodzi? Czy te ulotki byly
                  rozpowszechniane w szkole podstawowej czy jak. Niewiem o co tyle szumu mlodzi
                  ludzie powinni wiedziec jak sie zabezpieczyc i jak bezpiecznie uprawiac seks.
                  Moze was to zdziwi ale np: w szkole prowadzonej przez zakonnice w Montrealu na
                  lekcjach wychowania seksualnego zakonice pokazuja mlodym dziewczyna jak
                  zakladac partnerowi prezerwatywe, zeby wszystko bylo w porzadku. Mowie tu o
                  liceum czyli dziewczyny w wieku 15 -17 lat
                • ereshkigal Brawo 04.04.06, 14:39
                  brawo za wyprowadzenie kolegow z błedu:))
              • oktawianc Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 16:04
                manhu napisał:

> Pan Bóg kazał w Piśmie Świętym homoseksualistów kamieniować.
                > Czytałem nawet te wyrywki z PŚ, niestety nie mogę ich odnaleźć, pomożecie?

To w takim razie, niezły faszysta z tego twojego boga.

> Póki co Bóg jest dla teoretycznie 95% Polaków autorytetem najwyższym i czas
                > może na realizację Jego zaleceń,

Skąd ci się wzięlo 95%?

> wtedy homo zamiast o adopcji dzieci i
                > mówieniu przez dziecko do lesbijki "tato" pomyślą, że większość z nas jest
                > bardzo tolerancyjna.

No skoro nie kamienujecie, to chwała wam, faktycznie jesteście tolerancyjni. Brawo.
                • obi1987 Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 29.03.06, 16:17
                  SWIAT SIE KONCZY!
                  Czy Waszym zdaniem to, ze sie komus - mowiac eufemistycznie - nie zrobi
                  swinstwa (np. kamienowania) to juz powod dumy i kogos takiego mozna juz nazwac
                  szlachetnym?
              • ereshkigal Re: A co myśli o homo Pan Bóg? 04.04.06, 14:37
                buhaha...powala mnie wasza glupota i zaciemnienie ....znasz jakiegos homosexualiste wychowujacego dziecko ....bo z tego co piszesz to stwierdzam ze Twoje pojecie na ten tyemat jest mniejsze niz zero.....gdyby idiotyzm mial skrzydla to byl bys juz u Boga :))
        • ereshkigal Re: A-FE 04.04.06, 14:34
          ale homo to albo geje albo lesbijki ...no sory nie wyobrazam sobie lesbijek lecacych na analu....a czy to oznacza ze nie sa homo....poza tym geje nie jada tylko na analu jest wiele innych rodzajow rozkoszy...jakie ulotki Ty czytasz??:>
    • shygay [...] 29.03.06, 08:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • vitmik [...] 29.03.06, 08:41
        • mat25 Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 08:47
          Seks w ogóle jest niehigieniczny. Ty pewnie w związku z tym przestałeś go
          uprawiać.
          • vitmik [...] 29.03.06, 08:49
      • shygay Cd. heteroseksualne ulotki 29.03.06, 08:44
        Ciąg dalszy z ulotek heteroseskualnych. Wśród bezpiecznych technik zostały
        wymienione i opisane: pieszczenie i penetracja dłonią odbytu partnera;
        całowanie, pieszczenie ustami, językiem, odbytu partnera; wprowadzanie członka
        do odbytu i inne. Nie bądźcie tacy świętojebliwi. Jesli już gadacie o ulotkach
        to zapoznajcie się ze wszystkim.
        • vitmik [...] 29.03.06, 08:48
          • tadeusz_ja Re: Cd. heteroseksualne ulotki 29.03.06, 08:51
            Twoje teksty są tez dewiacją !!
            • mark.parker Re: Cd. heteroseksualne ulotki 29.03.06, 13:51
              tadeusz_ja napisał:

> Twoje teksty są tez dewiacją !!

To że ty czegoś nie lubisz wcale nie znaczy, że jest to dewiacja. Biedna ta
              twoja partnerka przy takim ograniczonym partnerze - pewnie sobie robi skoki w
              bok, bo jej nie wystarczasz :))))))))))
          • emcia34 Re: Cd. heteroseksualne ulotki 29.03.06, 10:10
            no wiesz nie możesz powiedzieć,że wszyscy ludzie,którzy lubią pieszczoty
            językiem po odbycie to dewiaci bo obrażasz 70% populacji ludzkiej. Ja jestem
            szczęśliwą mężatką(od 12 lat), mamy dwoje udanych już prawioe nastolatków i
            czasami wprowadzamy sobie z mężem takie pieszczoty, oczywiście dla twojej
            głupiej informacji jesteśmy bardzo higieniczni i nasze ciałka sa wtedy
            wymoczone w pachnącej kąpieli. Ja uważam, że jeżeli dwoje ludzi tak się kocha
            to ich sprawa i jeżeli im obojgu to odpowiada to wszystko jest ok.A tak
            naprawdę nie ma to nic wspólnego z kulturą czy jej brakiem. Zresztą uważam, że
            jak ktoś lubi i podczas oglądania telewizji wierci sobie w nosie,czy jak ty to
            mówisz w d.......... to jego sprawa do cholery! a kultura , czy inteligencja to
            zupełnie inne sprawy,bo można być super inteligentnym człowiekiem a z drugiej
            strony jakimś zboczeńcem
            • vitmik Re: Cd. heteroseksualne ulotki 29.03.06, 10:15
              tak jak mowisz,robi to w domu.
              chwalicie sie tym "kulturalnym" zachowaniem dzieciom albo rodzicom?
              • teraz10 [...] 29.03.06, 10:28
          • topimek Pytanie. 29.03.06, 12:53
            Czy potrafisz pisać tak żeby nie łamać regul;aminu forum. Po ilośc usuniętych
            postów w twoim wykonaniu widzę że ci to trudność sprawia.
        • greg0.75 Re: Cd. heteroseksualne ulotki 29.03.06, 09:07
          Być może opisywane przez ciebie ulotki hetero również nie powinny trafiać do szkół...
          • shygay Re: Cd. heteroseksualne ulotki 29.03.06, 09:08
            Ale o nich Pospieszalski nie wspomniał, nie cytował ich. Cóż hetero tylko po bożemu.
            • gniewko_syn_ryba Re: Cd. heteroseksualne ulotki 29.03.06, 11:33
              Moim skromnym zdaniem takie też nie powinny trafiać do szkół i rzeczywiście
              Pospieszalski powinien o tym wspomnieć. Nie usprawiedliwia to jednak
              kolportowania hardkorowych ulotek homo, co przyznał nawet Kamil Sipowicz,
              którego raczej trudno o moheryzm posądzać...
              • pandada Re: Cd. heteroseksualne ulotki 29.03.06, 13:18
                ale te "dzieci" już często to robią. Czy nazwanie tych rzeczy jest takei straszne? Lepiej żyć w niewiedzy i wierzyć, że dzieci to tylko: nauka, paciorek i mleczko?

Czy wychodzicie z pozycji, że tak "zdemoralizowana" młodzież zasługuje na śmierć?
        • ewa.linek Re: Cd. heteroseksualne ulotki 29.03.06, 09:53
          Z całym szacunkiem dla Biedronia i tego co robi: czytałam ulotki, sa
          harcore'owe. Serio. Ale może ta młodzież dzisiaj taka, że inaczej nie można, ja
          nie wiem... :-|
        • teraz10 [...] 29.03.06, 10:46
      • pcat Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 08:46
        Może wprowadzić specjalne ulotki dla filatelistów, Mulatów, Zielonoświątkowców i
        dendrofili?
        Nie dajmy się zwariować homo-hydrze. Nikt gejów nie w Polsce nie prześladuje, to
        po prostu katolicki kraj i potrzeba czasu, żeby coś się zmieniło. Zaczepne akcje
        Biedronia tylko zniechęcają ludzi do gejów.
        • mat25 Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 08:49
          Nie bronię Biedronia. Pewnie są lepsi ludzie na jego miejsce. Ale trzeba
          przyznać, że gdyby m.in nie on to Polacy do tej pory żyliby w przyjemnym
          przekonaniu, że są jedynym narodem na świecie w 100% heteroseksualnym.
          Tymczasem ten ich spokój został zburzony i do świadomości nagle dotarło, że w
          Polsce też są geje, którzy mają różne problemy.
          • vitmik Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 08:52
            gdyby nie biedron to wiekszosc antyhomo ludzi w ogole by nie wiedzialo ze homo
            w polsce sa, nie zwracaliby na nich uwagi dzieki czemu homo mieliby spokoj
            • mat25 Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 08:56
              To dość obłudne, co piszesz. Jednym słowem - siedźcie cicho pod kocem i nie
              odzywajcie się a my wam damy spokój.
              • vitmik Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 08:57
                a co wolisz? spokoj czy ciagla nagonke na homo?
                jeszcze wam zabronia kontaktow seksualnych nawet w swoich domach i mieszkaniach
                jak tak bedziecie hardo i wysoko podnosic glowy
                • mat25 Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 09:03
                  Kochanie! Ty probujesz usprawiedliwic nagonke na homo tym, ze oni w ogole
                  odwazyli sie ujawnic, ze zyja. Jednym slowem mowisz, ze nietolerancja jest
                  usprawiedliwiona bo jej obiekt sie ujawnil.
                  Kazdy psycholog powie ci, ze grupa spoleczna, ktora przez dlugi czas byla
                  spychana do podziemia i przesladowana w pewnym momencie odzyskuje pewnosc
                  siebie i moze czasem troche przesadza w druga strone. To jest zasada wahadla i
                  potrzeba troche czasu, zeby sprawy sie ustabilizowaly i wyposrodkowaly.
                  • vitmik Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 09:10
                    no to w takim razie faszysci,nazisci i hitlerowscy rasisci ktorych jest w
                    naszym kraju jakies 10 razy tyle co homo tez powinni sie ujawcic, racja?
                    mieliby wlasne kluby, parady, poslow, senatorow, gazety, czasopisma.
                    • mat25 Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 09:15
                      Myslalem, ze dyskutuje z inteligentnym czlowiekiem. Troche mnie rozczarowales.
                      Grupy, ktore wymieniles wyrzadzaja szkode innym ludziom naruszajac ich
                      przyrodzone prawa i wolnosci. Wrzucanie wszystkich do jednego worka (bardzo
                      czesto stosowany zlepek: gej, pedofil, zoofil, nekrofil) jest bardzo czesto
                      stosowana forma manipulacji co mniej rozgarnietymi sluchaczami. Ci bardziej
                      rozgarnieci od razu wylapia podstep.
                      • vitmik Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 09:19
                        jesli homo sie kochaja, sa sobie wierni, razem mieszkaja to niech ze soba beda,
                        niech pokazuja swoje uczucia, ale niech to bedzie w swoich
                        domach,mieszkaniach,klubach,tancbudach, knajpach.
                        niech bedzie, niech raz na rok sobie przedefiladuja srodkiem miasta jakims
                        barwnym korowodem, ale techniki dewiacyjnych zachowan zostawia dla siebie
                        tak duzo wymagam zeby was tolerowac?
                        • mat25 Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 09:31
                          Juz zaczalem miec podejrzenia, ale widze ze albo jestes bardziej tolerancyjny
                          niz wiekszosc Polakow albo ta rozmowa cie odmienila :-)
                          Rzeczywistosc jest taka, ze nie tylko zakazuje sie tego jednego barwnego
                          korowodu w roku, ale takze zamyka sie gejowskie czy kojarzone z gejami kluby
                          (patrz: Le Madame w Wawie). Tych ludzi - takze tych, ktorzy sa sobie wierni (bo
                          przeciez stabilne pary homo tez maja prawo pojsc sobie do klubu) spycha sie do
                          podziemia. To wywoluje uzasadniona reakcje. A pozniej mowi sie, ze
                          homoseksualisci protestuja i zadaja. A oni zadaja tylko tego, zeby zostawic ich
                          w spokoju i dac im zyc, tak jak innym polskim obywatelom.
                          Poza tym jesli mowisz, ze homo maja pokazywac swoje uczucia w domach to niech
                          hetewro tez pokazuja je w swoich domach a nie liza sie na ulicy albo w
                          autobusie.
                          • topimek Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 12:59
                            Nie wysilaj się, vitmik i tak nie zrozumie dopóki nie będzie w jakiejś
                            mniejszości i nie bedzie zmusozny siedzieć cicho doczasu gdy go to mzęczy i
                            zacznie mówić. Ale on idzie z falą i poglądy ma tylko leko zmodyfikowane pewnie
                            od tych jedynie słusznych.
                            • vitmik Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 13:18
                              tym bardziej ze ten vitmik jest troszke od ciebie ciemniejszy o czym dobrze
                              przypominali mu koledzy z podworka bedać rozowymi bialasami o ptasim mozdzku
                              • obi1987 Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 29.03.06, 16:28
                                I po co ta klotnia? Ja osobiscie nigdy nie mialem ochoty (nie mam i watpie by
                                to sie zmienilo) brac udzialu w takowych marszach.
                    • mark.parker Re: Gejów jest 2-3%. Tyle samo co filatelistów. 31.03.06, 19:03
                      vitmik napisał:

> no to w takim razie faszysci,nazisci i hitlerowscy rasisci ktorych jest w
                      > naszym kraju jakies 10 razy tyle co homo tez powinni sie ujawcic, racja?
                      > mieliby wlasne kluby, parady, poslow, senatorow, gazety, czasopisma.

Już mają - od faszysty Giertycha po faszystę Rydzyka i quasifastzystów kaczkowatych.
      • vlad.palownik tak 29.03.06, 09:38
        shygay napisał:

> Szkoda, że Pośpieszalski nie zaprezentował ulotek heteroseksualnych również
        > prezentowanych w szkołach. Miałem okazję zobaczyć i jedną i drugą (dostępne są
        > w
        > archiwum innastrona.pl). W ulotkach hetero również wśród technik są wymienione
        > m.in. sex analny i techniki związane z lizaniem. Dlaczego tego nie pokazano?
        > I jeszcze jedno pytanie. Czy wśród licealistów nie ma gejów? Może geje powinni
        > zdychać na AIDS.
        tak
      • basia2z Mam 2 synów 29.03.06, 10:13
        jeszcze nie chodzą do szkoły. Ale przeraża mnie temat "edukacji seksualnej" w
        szkołach. Mam nadzieję, że są w Polsce szkoły, które tego rodzaju edukacji nie
        prowadzą. Jako rodzic mam konstytucyjne prawo do wychowywania dzieci zgodnie ze
        swoim sumieniem i nie wyobrażam sobie żeby moje dzieci były obecne na takich
        lekcjach. Uważam, że rodzice w Polsce powinni sie zorganizowac i bronic swoje
        dzieci przed aktywistami i działaczami na rzecz "toleracji". Sprawdźcie kto
        finansuje te organizacje i dlaczego nie pokazują one wyników swoich badań np.
        dotyczących dyskryminacji homoseksualistów - bo wyniki tych badań wskazują że
        dyskryminacji w Polsce nie ma. A to oznacza, że "parady równości" nie mają
        sensu. A pieniądze są i dobrze je wydawać.
        • mat25 Re: Mam 2 synów 29.03.06, 10:23
          Mamnadzieję, że edukacja seksualna Pani synów nie zacznie się w momencie, gdy w
          wieku 15 lat powiedzą Pani "mamo, wpadłem, bo sie nie zabepieczylem"
          albo "myslalem, ze od stosunku przerywanego to sie w ciaze nie zachodzi".
          Zreszta to jeszcze pol biedy. Gorzej, gdy przyniosa wynik badania z czerwonym
          stemplem "Pozytywny (+)". Czego ani Pani ani Pani synom oczywiscie nie zycze.
      • alex-alexander Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 10:22
        W szkolach powinno byc wychowanie seksualne. Musi sie mowic o lesbijskich,
        gejowych i heteroseksualnych praktykach. Bedzie wtedy mniej chorob
        przenoszonych droga seksualna, mniej 15-letnich matek i niewiele starszych
        ojcow. Inaczej Polska nadal pozostanie w XV. wieku. Taliban
        • vitmik [...] 29.03.06, 10:26
          • mat25 Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 10:30
            A kto ci tak powiedział? Naprawdę myślisz, że homoseksualiści są bezpłodni?
            • vitmik Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 10:35
              moze sa i plodni ale jezeli jeden homo zyje z stalym zwiazku z innym homo a
              robi dziecko z kobieta, np.lesbijka to i on-ojciec i ona-matka ZDRADZAJA swych
              partnerow.
              w zwiazkach hetero nie ma takiej mozliwosci: kocham ciebie ale splodze dziecko
              z innym/inna
              • pandada Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 13:22
                > w zwiazkach hetero nie ma takiej mozliwosci: kocham ciebie ale splodze dziecko
                > z innym/inna

mało wiesz o możliwościach ludzkich
      • olias proste wyjaśnienie 29.03.06, 10:59
        jak będziesz miał syna tak koło 15 lat wiele rzeczy zrozumiesz.
        Pedałó należy trzymać z dala od młodzieży z prostego powodu. Łatwo w tym wieku
        przekierować orientację seksualną na homo. I dlatego tak lecą do szkół.
        Potrzeba im młodego mięska. Czego nie zyczę Twojemu synowi, gdy już będzie w
        niebezpiecznym wieku dojrzewania.
        • illogical Re: proste wyjaśnienie 29.03.06, 13:13
          Szanowny Oliasie,

sadze, ze trafiles w sedno problemu. Homoseksualisci "walcza o rzad dusz"
          usilujac zatruc swoja chora ideologia mlodych, niedoswiadczonych ludzi, ktorym
          nalezy sie szczegolna opieka i ochrona przed dewiacyjnymi informacjami ze
          strony zarowno panstwa, jak i rodzicow: uczniow. Nie bez powodow spora ilosc
          homoseksualistow w podeszlym wieku gustuje w mlodych chlopcach - latwiej ich
          oszukac, zbalamucic czy oklamac, gdyz z racji wieku sa jeszcze bardzo naiwni.

Mlodym ludziom, czesto zagubionym w beznadziejnej polskiej rzeczywistosci
          latwiej wmowic, ze homoseksualizm jest czyms normalnym, tym bardziej ze moga
          oni jeszcze nie pojmowac swej seksualnosci, moga oczekiwac wsparcia ze strony
          innych, a wtedy na ich drodze pojawia sie geje tylko czyhajacy na tego typu
          okazje. A kazdy nieuswiadomiony i "przerobiony" na homoseksualizm mlody
          czlowiek to dla nich nie lada gratka.
        • pandada Re: proste wyjaśnienie 29.03.06, 13:23
          tobie przekierowali? A kto przekierował klerykom?
        • watashi79 Re: proste wyjaśnienie 29.03.06, 16:24
          ciekawe wyjaśnienie. to że sam/sama się za dzieciakami, nie oznacza że wszyscy
          tak robią. najwyraźniej jesteś bardzo niepewny/niepewna swojej orientacji -
          wyzywaniem gejów, zaznaczasz rozpaczliwie "ja taki/taka nie jestem!". żałosne.
          mam 26 lat i młode mięso mnie nie interesuje, bo niby po co miałoby?
        • mark.parker Re: proste wyjaśnienie 31.03.06, 19:10
          olias napisał:

> jak będziesz miał syna tak koło 15 lat wiele rzeczy zrozumiesz.
          > Pedałó należy trzymać z dala od młodzieży z prostego powodu. Łatwo w tym wieku
          > przekierować orientację seksualną na homo.

Kolerjny przejaw głupoty. Jakoś mnie żadna dziewczyna w wieku 15 lat nie
          zmieniła na heteryka - i dzięki Bogu, bo mógłbym skończyć tak jak ty - z
          kompletną głupotą.
      • k.asia2 Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 14:10
        Mowa byla o homoseksualistach. Gdyby ktos podjal temat hetero-ulotek, bylby z
        tego wniosek, ze jedne i drugie sa kiepskie i wulganne a nie piekne i suptelne
        jak dobry seks.
    • pcat Biedroń, wyjedź do Belgii, błagam. 29.03.06, 08:40
      Po co my i ty mamy się tak męczyć?
    • mrrek tylko, że po marszach "za tolerancją" przychodzą 29.03.06, 08:41
      "love" lub "gay" parady - które juz z żadną tolerancja nie mają nic współnego.
      Maja na cel tylko i wyłącznie wyzycie się publiczne, z pokazaniem "głupim
      homofobob" jak zycie jest "fajnie zajebliwe".
      • mrrek zapomniałem dodać: pozostaje wielkie sprzatanie 29.03.06, 08:43
        za które ktoś musi zapłacić.
        • mat25 Re: zapomniałem dodać: pozostaje wielkie sprzatan 29.03.06, 08:50
          Mówisz o Polsce?
        • pandada Re: zapomniałem dodać: pozostaje wielkie sprzatan 29.03.06, 13:25
          mówisz o tych kwiatkach na ulicy? Czy to napewno byli homoseksualiści? Szli na czele pochodu nieżonaci mężczyźni w sukniach.
    • tadeusz_ja Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 08:45
      ]

Szanowni Państwo!!Niezbyt przychylne opinie słyszalem,o nadawanym przez TV
      programie "warto romawiać", ale ponieważ nigdy nie oglądałem tego programu,to
      wiedziony ciekawością, postanowiłem wlączyć telewizor w Poniedzialek o godz
      22,45.Niestety,to co zobaczyłem przeszło moje najgorsze oczekiwania.Otóż
      zobaczyłem pana Pośpieszlaskiego który uprawiał fatalne dziennikarstwo,zla wola
      i brak wiedzy tego Pana na temat tego jakże trudnego zawodu, sprawiły że TVP
      jest do szczętu kompromitowana tą audycją.Pan Pośpieszalski nie ukrywający
      nigdy swoich skrajnych prawicowych poglądów najzwyczajniej w swiecie w swoich
      programach manipuluje widzami i goścmi programu, w ostatnim programie wyszło na
      to, że nie należy wpuszczać do szkół, Owsiaka, przedstawicieli Lamda,i
      ekologów.Mam jednakże nadzieję ze rezim kaczyńkich upadnie już niedugo, a
      program Pośpieszalskigo znajdzie się tam gdzie jego miejsce czyli na śmietniku
      historii, wraz z jego autorem.

• mat25 Młodzież jest już znacznie dalej 29.03.06, 08:45
      Wydaje mi się, że przeceniacie szkołę jako miejsce, gdzie uczniowie zdobywają
      wiedzę różnego rodzaju. W dzisiejszych czasach każdy może zasiąść przed
      komputerem i anonimowo i bez stresu znaleźć to, co będzie chciał i co go będzie
      interesowało - również (a może przede wszystkim) na temat seksu.
      Ulotki o takiej treści oczywiście były niewłaściwe. Ale oburzenie komentatorów
      trochę mnie śmieszy. To są przeważnie ludzie koło 50-tki i być może nie są
      świadomi tego, że młodzież wie na temat seksu znacznie więcej niż oni i
      znacznie mniej rzeczy ją krępuje.
      • greg0.75 Re: Młodzież jest już znacznie dalej 29.03.06, 09:15
        Znaleźć może każdy; co innego gdy niechciane treści podtykane są publicznie a z zaskoczenia nie zainteresowanym. Przy odrobinie złej woli można by to podciągnąć pod rozpowszechnianie pornografii ;)
        (i tak uprawiane w 2/3 kiosków etc)
      • szoszan Młodzież jest już znacznie dalej niż dziadzia po 29.03.06, 11:25
        50tce.Chłopie, masz rację.Wódki ci dać!
        Przytoczę autentyczną historyjkę-dykteryjkę z sądowej sali,powinna się spodobać
        prof.Filarowi Marianowi(żółty kask, tor3-super to było panie Profesorze!).
        Otóż:rzecz dotyczyła homoseksualnego gwałtu w agencji towarzyskiej, bronił
        oskarżonych panów mocno starszawy mecenas i w linii obrony użył argumentacji
        estetyczno-technicznej:"Wysoki Sądzie!Ja rozumiem, że można zgwałcić, nawet
        bardzo brutalnie,żonę,kobietę, prostytutkę, ale mężczyznę?(ze wstrętem)Fuj!"A
        na koniec mowy obrończej zwrócił się do oskarżonych z pytaniem czy żałują swego
        czynu...Ale oni nigdy nie żałują.
      • j.grebowiec Re: Młodzież jest już znacznie dalej 29.03.06, 15:09
        Oburzenie nie jest reakcją, którą można wykpiwać, posługując się czysto retorycznym hasłem: "Młodzież jest już znacznie dalej". "Dalej" to znaczy, gdzie? Posługuje sie Pan stereotypowym przekonaniem o amoralności młodych ludzi. Może Pan zapyta młodzież, jakie są jej oczekiwania emocjonalne i erotyczne względem partnerów (realnych i wymarzonych). Uczę w liceum, stąd wiem, że skatologia i pornografia nie stanowią obszaru poważnych zainteresowań. To margines naszej kultury - dla uczniów czasem powód do niewybrednych żartów. Rzadziej coś więcej. Nie techniki seksualne doskonalone w oparciu o ulotki stanowią sedno młodzieżowych pragnień. Nie zjawiska, które Pan wyobraził już sobie w kontekście życia seksualnego większości licealistów (stąd to Pańskie "dalej"). A zaufanie, ciepło, bezpieczeństwo, przyjemność z aktu seksualnego, o którym młodzież potrafi mówić pięknie, nie jak w ulotkach Biedronia. Szkoła zaś powinna być neutralna światopoglądowo - a Biedroń zrobił z niej pole bitwy, Pan zaś mimochodem go usprawiedliwił. Wszak "młodzież jest już znacznie dalej". Żałosne.
    • shygay Oto linki do ulotek 29.03.06, 08:48
      Homo:
      1 strona www.innastrona.pl/images/bequeer/gal/ulotka/1.jpg
      2 strona www.innastrona.pl/images/bequeer/gal/ulotka/2.jpg

Hetero:
      1 strona www.innastrona.pl/images/bequeer/gal/ulotka/4.jpg
      2 strona www.innastrona.pl/images/bequeer/gal/ulotka/3.jpg
      • vitmik Re: Oto linki do ulotek 29.03.06, 08:51
        tak "kąpiel po stosunku zwiększa mozliwosc wnikniecia wirusu"
        to moze w ogole sie nie myc by odbyt mial intensywniejszy zapaszek?
        • shygay Uciekasz od tematu 29.03.06, 08:53
          A tematem jest ta niby hetero świętoszkowaqtość!
          • vitmik Re: Uciekasz od tematu 29.03.06, 08:54
            jestem hetero
            nie jestem swiety
            nie lize dupy partnerki i nie wsadzam tam palcow bo i ja i mnie to brzydzi
            czy to jest wg was nienormalne?
            • shygay Nie, to nie jest nienormalne 29.03.06, 08:55
              Natomiast jest manipulacją robienie afery tylko i wyłącznie o homo ulotki.
              Popatrzcie co przygotowali wasi heteroseksualiści.
              • greg0.75 Re: Nie, to nie jest nienormalne 29.03.06, 09:22
                Gdzieś po trzeciej twojej zachęcie rzuciłem okiem - ulotka dla gejów z mojego heteroseksualnego punktu widzenia JEST dalece bardziej obleśna (bogatsza o elementy koprofilii i podobnych). O ile Pospieszalskiego uważam za postać szkodliwą, to tym razem popieram - to nie są ulotki przeznaczone do szkoły.
                • mat25 Re: Nie, to nie jest nienormalne 29.03.06, 09:24
                  Ale z tym chyba wszyscy sie zgadzaja. Chodzi o to, ze te hetero-ulotki tez nie
                  sa przeznaczone do szkoly a jednak pan Pospieszalski skrzetnie ten fakt ukryl.
                  Jak na profesjonaliste w dziedzinie dziennikarstwa to zachowal sie dosc
                  nieprofesjonalnie.
                  • teraz10 [...] 29.03.06, 10:47
    • bs75 Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 08:51
      Jak dla dle mnie to przesada. Pomimo tego, ze staram sie byc osoba
      tolerancyjna, to jakby mojemu dziecku ktos wreczyl ulotke o uprawianiu milosci
      poprzez lizanie odbytu to bym mu (wreczajacemu) chyba morde obil. TO NIE JEST
      NORMALNE!!!
      Pozdrawiam
    • kiviwa Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 08:51
      Te ulotki nigdy nie powinny trafić do szkół, są okropne! Jestem dorosłą osobą,
      tolerancyjną, ale treść ich wywołała we mnie obrzydzenie!!!
      • vitmik Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 08:53
        zaraz nazwa cie dyskryminatorem, katofaszysta i ciemnogrodzianinem, za taka
        niepoprawna wypowiedz, pajace jedne
      • shygay Czy hetero ulotki 29.03.06, 08:58
        Również wywołują u Ciebie obrzydzenie?
        • vitmik Re: Czy hetero ulotki 29.03.06, 09:00
          jesli dotycza lizania odbytu,kontaktow z moczem i kałem to tak
          • mangos1 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek?? 29.03.06, 09:01
            Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiązali homosekualizm z zaburzeniami
            neurotycznymi. Pierwszy zdefiniował go jako kompleks niższości, a drugi jako
            psychiczny infantylizm.

Doktor Bieber, który opiekował się wieloma gejami, stwierdził, że nie spotkał
            wśród nich ani jednego przypadku normalnej relacji miedzy synem a ojcem.

Homoseksualiści zwykle mają poczucie wrażliwości typowe dla neurotyków i są
            bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekają na samotność, depresję i brak
            stabilności w kontaktach międzyludzkich. Aż 60 proc. "dobrze przystosowanych
            społecznie" gejów korzystało z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej -
            wykazały badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA).

Zdaniem wielu holenderskich psychologów, to znak, że źródło niepokojów tkwi
            nie w otoczeniu, ale we wnętrzu osoby. Pim Fortuyn, zamordowany w ubiegłym
            roku lider partii populistycznej w jednym ze ostatnich wywiadów powiedział,
            że homoseksualizm jest dla niego jak zniewolenie, a cena za ten wybór to
            straszliwa samotność.

1973 roku Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne usunęło
            hasło "homoseksualizm" z "Podręcznika zaburzeń psychicznych", za decyzją tą
            opowiedziało się 58 proc. członków tej instytucji. Jednym z największych
            zwolenników wykreślenia homoseksualizmu z rejestru zaburzeń był wówczas
            doktor, dziś zaś profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia.
            W roku 2000 publicznie odżegnał się on od swego stanowiska z roku 1973 i
            stwierdził, że oświadczenie ATP było zbyt pochopne i nie poprzedzone
            należytymi badaniami.

GEJE , LESBIJKI , BISEKSUALIŚCI ZACZNIJCIE SIĘ LECZYĆ!
            NA CHOROBĘ NIE POMAGA TOLERANCJA OTOCZENIA , ALE DOBRA KURACJA!

• drzejms-buond gdzie postawić granicę tolerancji w tv? 29.03.06, 09:07
              oglądam w tv wszystko co wartościowe, od wielu miesięcy NIE OGLADAM
              programu pospieszalskiego i mam problem z głowy..
              bo TU ja nie wiem czy chodzi:
              o to co było na ulotkach?
              o dni tolerancji?
              o nauczanie seksu w szkołach
              czy moze bardziej
              o pana POSPIESZALSKIEGO?
          • shygay Nie ciebie pytałem 29.03.06, 09:03

• mat25 Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 08:59
      Ale o co ci teraz chodzi? My tu dyskutujemy przeciez o ulotkach. Sa one dla
      tych, ktorzy je chca przeczytac. Jesli tobie niepotrzebne to nie czytaj.
      Przymusu nie ma.
      • vitmik [...] 29.03.06, 09:00
        • mat25 Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 09:04
          Na pierwszej stronie ulotki jest wielkimi wolami napisane, ze to jest o
          zapobieganiu HIV/AIDS. Ty powiedziales, ze cie to nie interesuje. Nie musisz
          czytac calej ulotki - wystarczy przeczytac tytul i odlozyc. Ot, co.
          • vitmik Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 09:08
            ale jak sie w jakims temacie wypowiadam (ulotki) to chyba musze przeczytac cała
            tresc
            • mat25 Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 09:11
              Stary. Jestes gorszy niz baba. Chcesz to czytaj, nie chcesz to nie czytaj. Jak
              chcesz sie wypowiadac to wypadaloby przeczytac. Jak sie brzydzisz to nie czytaj
              i sie nie wypowiadaj. Potrzebujesz jeszcze wiecej mozliwosci?
              • noducks a moze to ulotki z seminarium dla duchownych ??? 29.03.06, 10:16
                • totalna_apokalipsa o co chodzi? 29.03.06, 10:24
                  Przeczytałam ten artykuł i szczerze mówiąc, kompletnie nie wiem, co piszący
                  miał na mysli i co chciał przekazać...Coraz cześciej w Wyborczej pojawiaja sie
                  artykuły w tym typie.
                  Zaczyna sie od Legutki, który twierdzi, ze dziewczynę dyrektor ma prawo
                  wyrzucić ze szkoły za to , co robi po szkole (super, coraz ciekawsza ta kadra
                  profesorów - wyrucajmy jeszcze dziewczyny w ciązy, a potem przymusowo do
                  ghipermarketu do roboty je brać:P), a potem nagle pojawia sie kampania pzreciw
                  homofobii i ulotki, z dość dziwną treścią, która ma za zadanie nie wiem co, bo
                  szczerze mówiąc, to trochę śliska sprawa pisać o piisingu do szkoły...Nic nie
                  rozumiem, jest jakaś teza koncząca, czy to tak dryfuje ?
                  • teraz10 "Zło sobą się kazi" Dante "Boska komedia" 29.03.06, 10:32
                    pederastia i inne zwyrodnienia, skrajna rozpusta niszczy Europę. Niewiele rodzi
                    się dzieci (przez rozpustę) brakuje ludzi chętnych do pracy, brakuje chęci do
                    obrony ojczyzn. Puste miejsca powoli zajmują mahometanie. Gdy będzie ich 20%
                    albo więcej to pokażą pederastom co potrafią. Nadmiar ropusty, zwyrodnienia
                    niszczy każde społeczeństwo. Nie darmo Biblia mówi, że pederastia to jeden z
                    grzechów wołających o pomstę do nieba.
                    • totalna_apokalipsa Re: "Zło sobą się kazi" Dante "Boska komedia" 29.03.06, 10:44
                      Niewiele rodzi
                      >
                      > się dzieci (przez rozpustę)

Intrygująca sprawa, przez rozpustę to raczej więcej sie rodzi:P

>brakuje ludzi chętnych do pracy

Równie ciekawe - zwłaszcza w kontekście kolejek pod Urzędem Pracy i ludzi
                      zabiajających sie o każda pracę

brakuje chęci do
                      > obrony ojczyzn.

Ilu ojczyzn? Ja np nie widzę powodu, aby polscy zołnierze bronili kolejnej
                      oczyzny w Iraku, a bronią, więc, jak widać, chętnych do obrony ojczyzn nie brak.

Nie darmo Biblia mówi, że pederastia to jeden z
                      > grzechów wołających o pomstę do nieba.

A w ktorym wersecie padają te słowa?
                      • teraz10 [...] 29.03.06, 11:00
                        • totalna_apokalipsa Re: Cioto chcesz Sodomy to pewnie jej dożyjesz 29.03.06, 12:15
                          Mógłbyś nie obrażać ludzi, człowieku?
                          • teraz10 nazwanie zła złem jest dobrym uczynkiem, a 29.03.06, 12:40
                            wychwalanie zła w tym i pederastii jest złem, świadczy o głupocie albo o
                            wyjątkowej perfidii i złej woli chwalcy.
                            • topimek Re: nazwanie zła złem jest dobrym uczynkiem, a 29.03.06, 12:50
                              A ty jako wspaniały katolik polski skląłes wszystko co sie nie zgadza z twoim
                              poglądem. Wiesz że Jezus nie klął na tych co myśleli inaczej, tylko nauczał...
                              Wielu wcześniej inaczej myślących poszło za nim, za tobą pójdą tylko tam samo
                              uprzedzeni do inności jak ty.
                              Jesteś polskim katolikiem, który niewiele ma wspólnego z chrześcijaninem
                              opisanym w Piśmie Świętym.
                              • teraz10 Jezus powiedział do gorszycieli dzieci:"Lepiej 29.03.06, 13:00
                                byłoby przywiązać kamień węgielny do szyi i wrzucić dowody niż czekać na sąd
                                boży"
                                • pandada Re: Jezus powiedział do gorszycieli dzieci:"Lepie 29.03.06, 13:06
                                  a czy tejn Jezus, którego wyznajesz ma taki mały wąsik?
                                  • teraz10 Poczytaj ewangelii zwyrodniały pederasto!Hańba ci! 29.03.06, 13:26
                                    precz ze zwyrodnialcami, ze zboczeńcami.
                                    • eora Re: Poczytaj ewangelii zwyrodniały pederasto!Hańb 29.03.06, 14:32
                                      teraz10 napisał:

> precz ze zwyrodnialcami, ze zboczeńcami.

no ba, w koncu jezusa ukrzyzowano za to, ze mial czelnosc nie zgadzac sie z wiekszoscia... ukrzyzowac, ukamieniowac wszystkich inaczej myslacych!!
                                    • sneaker Re: Poczytaj ewangelii zwyrodniały pederasto!Hańb 29.03.06, 15:06
                                      teraz 10, kimkolwiek byś nie było, to braki edukacyjne masz ewidentne.
                                      Homoseksualizm został wykreślony przez WHO z lizty chorób jeszcze w ub. wieku,
                                      a Polska była jednym z pierwszych krajów, które wykreśliły homoseksualizm z
                                      kodeksu karnego.

Zaraz na pewno ktoś powie, że za tym wykreślaniem stoi układ, żydo-komuna, PO i
                                      Grektowska.
                                      A poza tym wszyscy oni, jak wg Kaczyńskiego, dążą do zachowania status quo
                                      (szkoda, że nie mówi jakiego status quo).
                                      • rafal_koko Re: Poczytaj ewangelii zwyrodniały pederasto!Hańb 29.03.06, 15:56
                                        "Homoseksualizm został wykreślony przez WHO z lizty chorób jeszcze w ub.
                                        wieku..."

No, to jest akurat śmieszny argument. Czyli, jak był na tej liście, to można
                                        było mówić że homoseksualizm to choroba, a jak demokratycznie przegłosowano
                                        (3:5, bądź w podobnej proporcji z tego co kojarzę), że od dzisiaj chorobą nie
                                        jest, to już tak mówić nie można.
                                        Skoro masz taki biurokratyczny łeb, to powiedz mi dlaczego to co uchwali WHO w
                                        kwestii zdrowia uważasz za prawdę objawioną, ale już z tym co orzeknie Kościół
                                        w kwestii wiary będziesz zaciekle polemizował (bo nie ulega wątpliwości, że wg
                                        Kościoła homoseksualizm jest grzechem, tego przecież w drugą stronę jeszcze nie
                                        przegłosowano)?
                                        Polecam więcej konsekwencji.
                                        • totalna_apokalipsa Re: Poczytaj ewangelii zwyrodniały pederasto!Hańb 29.03.06, 17:55
                                          To nie chodzi o jakąśtam chorobę, ale o chorobe psychiczną. w 1952 roku
                                          psychiatrzy wpisali go na listę chorób psychicznych w USA, a w 1973 roku
                                          skreslili go z tej listy. Lata 50-te były w stanach dziwnym okresem - czaarni
                                          nie jeżdzili w tymch samych autobusach co biali itp...
                                • ciagciulaciag Zawiesic kamien u szyi prałata Jankowskiego! 29.03.06, 13:11
                                  • sneaker Re: Zawiesic kamien u szyi prałata Jankowskiego! 29.03.06, 15:07
                                    Ale przecież on tylko tak z czystej miłości.

Ot, retoryka naszego katolicyzmu.
                                • gmanchuel Re: Jezus powiedział do gorszycieli dzieci:"Lepie 29.03.06, 17:08
                                  Ty, teraz10, na pewno pojdziesz od razu do piekla za to co piszesz. To po
                                  prostu przestepstwo.
                                  Czesto zastanawiam sie jak moderator moze pozwolic takie obrazajace posty ?
                                  To po prostu niezrozumiale !
                        • mark.parker Re: Cioto chcesz Sodomy to pewnie jej dożyjesz 29.03.06, 13:43
                          teraz10 napisał:

> ale pamiętaj jak Sodoma skończyła. Hańba pederastom, hańba zwyrodnialcom.

Biblia zakazuje też jedzenia wieprzowiny, a jak znam życie, wpieprzasz schabowe
                          i zapijasz piwskiem. To co piszesz, to najwyraźniej pod wpływem.
                    • ciagciulaciag Cykl wykładów o pedofilii prałata Jankowskiego! 29.03.06, 13:10
          • nighthawk00 Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 09:57
            tylko co ma zapobieganie aids wspólnego z reklamowaniem technik?
            zapobieganie mnie interesuje, a to jak sie bawicie mniej.
            tytuł wprowadza w błąd, poprostu. Jest to próba przemycenia idei.
            • mat25 Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 10:00
              Technik nikt tam nie reklamuje, bo kto mialby interes w tym, zeby reklamowac te
              czy inne techniki? Co Biedron moglby na tym skorzystac, ze dwoch facetow bedzie
              ze soba uprawialo seks oralny czy analny?
              A zapobieganie AIDS z samymi technikami ma bardzo duzo wspolnego i tego chyba
              tlumaczyc nie trzeba.
              • teraz10 pederastię wychwalają pederaści i ich lizusy 29.03.06, 10:26
                rózne POkraki, POpaprańce, cieniasy i michniko-gieremki
                • mat25 Re: pederastię wychwalają pederaści i ich lizusy 29.03.06, 10:29
                  To może jeszcze jeden cytat z twoich ulubionych - "kłamiesz jak bura suka" ;-)
                  • teraz10 [...] 29.03.06, 10:34
                    • pandada Re: pederastię wychwalają pederaści i ich lizusy 29.03.06, 13:09
                      czy nie warto o tym terazie zameldować policji? Po co komu przestępcy na forum?
                      • teraz10 kwiczy prymityw studencik-nierób a pewnie jeszcze 29.03.06, 13:28
                        do tego sodomita.
                        • sneaker Re: kwiczy prymityw studencik-nierób a pewnie jes 29.03.06, 15:10
                          teraz10 napisał:

> do tego sodomita.

Cóż, nie bez kozery mawia się, że jak Pan Bóg chce kogoś pokarać, to rozum mu
                          odbiera.
                          Traktujesz to jako karę, czy nagrodę?
                • ciagciulaciag A zboki w sutannach siedza CICHO ! 29.03.06, 13:12
                • sneaker Re: pederastię wychwalają pederaści i ich lizusy 29.03.06, 15:09
                  teraz10 napisał:

> rózne POkraki, POpaprańce, cieniasy i michniko-gieremki

Zapomniałeś o Gretkowskiej.
              • nighthawk00 Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 10:31
                no właśnie dlatego jest to zastanawiające... po co to robicie i czy macie
                napewno czyste intencje...

wystarczy ostrzegać przed kontaktem z krwią i zalecać używanie prezerwatyw...

co mają zabawy z odchodami lub wzajemne masturbowanie się wspónego z tym?
                • pandada oczywiście można to inaczej napisać 29.03.06, 13:12
                  ale czy znamy kontekst? Mogę tylko zgadywać, że wzajemna masturbacja jest alternatywą dla niebezpiecznych stosunków analnych. A o kale było napisane to, że chociaż nie można się przezeń zarazić AIDS, to może przenosić inne choroby.
            • topimek Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 12:51
              W Bibli też homoseksualizm jest opisany. Spalić Biblię bo reklamuje homoseksualizm!
      • j.grebowiec Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 14:37
        Ale sytuacja lekcji stwarza pewnien rodzaj przymusu, pedagogicznej perswazji. Pogadanka o profilaktyce HIV jest lekcją. Wręczenie ulotek nie zostało opatrzone komentarzem - "tylko dla gejów", trafiły do wszystkich jako materiały "szkoleniowe". To było podłe - stwarzanie pozorów, że oto szkoła firmuje podobne praktyki, a skoro szkoła firmuje, to to jest dobre, pożądane.
        Czy nauczyciele rozprawiają o swoich tajemnicach alkowy? Nie. To może i gejowscy aktywiści też zachowają je dla siebie. Wtedy nie bedzie mowy o żadnej homofobii.
    • shygay Manipulacja ma swój cel 29.03.06, 09:02
      U tolerancyjnych spowodować wrogość do homo, a u wrogów jeszcze ją nasilić.
      Pośpieszalski powinien się wstydzić, że nie pokazał ulotek heteroseksualnych.
      • mangos1 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek?? 29.03.06, 09:05
        Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiązali homosekualizm z zaburzeniami
        neurotycznymi. Pierwszy zdefiniował go jako kompleks niższości, a drugi jako
        psychiczny infantylizm.

Doktor Bieber, który opiekował się wieloma gejami, stwierdził, że nie spotkał
        wśród nich ani jednego przypadku normalnej relacji miedzy synem a ojcem.

Homoseksualiści zwykle mają poczucie wrażliwości typowe dla neurotyków i są
        społecznie" gejów korzystało z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej -
        wykazały badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA).

Zdaniem wielu holenderskich psychologów, to znak, że źródło niepokojów tkwi
        nie w otoczeniu, ale we wnętrzu osoby. Pim Fortuyn, zamordowany w ubiegłym
        roku lider partii populistycznej w jednym ze ostatnich wywiadów powiedział,
        że homoseksualizm jest dla niego jak zniewolenie, a cena za ten wybór to
        straszliwa samotność.

1973 roku Amerykańskie Towarzystwo Psychiatryczne usunęło
        hasło "homoseksualizm" z "Podręcznika zaburzeń psychicznych", za decyzją tą
        opowiedziało się 58 proc. członków tej instytucji. Jednym z największych
        zwolenników wykreślenia homoseksualizmu z rejestru zaburzeń był wówczas
        doktor, dziś zaś profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia.
        W roku 2000 publicznie odżegnał się on od swego stanowiska z roku 1973 i
        stwierdził, że oświadczenie ATP było zbyt pochopne i nie poprzedzone
        należytymi badaniami.

GEJE , LESBIJKI , BISEKSUALIŚCI ZACZNIJCIE SIĘ LECZYĆ!
        NA CHOROBĘ NIE POMAGA TOLERANCJA OTOCZENIA , ALE DOBRA KURACJA!

• mat25 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:10
          To co wypisujesz to kolejna manipulacja. Jestescie w tym dobrzy.

"Homoseksualiści zwykle mają poczucie wrażliwości typowe dla neurotyków i są
          społecznie" gejów korzystało z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej "

Ciekaw jestem, czy gdyby ciebie przez lata przesladowano i nie pozwolono ci
          ujawnic swojej pelnej osobowosci, zmuszano cie do udawania, ze jestes kims, kim
          nie jestes to czy nie cierpialbys na depresje i brak stabilnosci w kontaktach
          miedzyludzkich. Dajcie homoseksualistom spokojnie zyc to nie beda cierpieli na
          depresje i beda mieli udane zycie partnerskie. A jesli chodzi o korzystanie z
          pomocy psychologow i psychiatrow to w spoleczenstwach zachodnich korzysta z ich
          uslug wiekszosc spoleczenstwa. Ot taki znak czasu i negatywny wplyw
          cywilizacji.
          • vitmik Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:12
            gosciu cytuje znanych autorow w swojej profesji a ty mu zarzucasz manipulacje.
            dawaj, dalej powolaj sie na biedronia i reszte cyrkowcow-kastratow
            • shygay Nie podał źródła swoich informacji 29.03.06, 09:16
              Tak... tworzycie zamknięte koło dysktryminacji.
              Tworzycie atmosferę wrogości, poniżacie homoseksualistów, wywołujecie w nich
              zaburzenia. A później powołujecie się na nie, aby dalej dyskryminować, poniżać,
              siać wrogość i agresję. Sku..syny!
            • mat25 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:19
              Zapewniam cie, ze kazda strona moglaby powolac swoich bieglych a wynik ich
              dysputy bylby remisowy. Dlaczego? Dlatego, ze do tej pory zadnym tegim glowom
              nie udalo sie w 100% udowodnic, skad sie bierze homoseksualizm i jaki cel ma
              natura w tym, ze wciaz go podtrzymuje. Dopoki to nie bedzie wyjasnione (a zdaje
              sie, ze to materia wielce skomplikowana i ciagle daleko do jej wyjasnienia) to
              w tych pseudoopiniach i jednej i drugiej strony wiecej bedzie ideologii niz
              naukowych faktow.
              • vitmik Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:22
                a skad sie bierze pociag do alkoholu? narkotyków? kradzieży?
                • mat25 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:25
                  Stary, a ty dalej swoje. Co ma wspolnego pociag seksualny z pociagiem do
                  kradziezy, narkotykow, alkoholu?
                  • vitmik Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:27
                    bo ich tez nie mozna racjonalnie wytlumaczyc, tak jak homoseksualizmu,a jednak
                    mozna wyleczyc
                    • mat25 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:36
                      No wybacz ale to sa dwie rozne rzeczy. Seks jest czymś naturalnie związanym z
                      człowiekiem. Seksualność jest integralną częścią człowieka. A narkotyki czy
                      alkohol to rzeczy zupełnie inne, od których człowiek się uzależnia. Równie
                      dobrze możnaby powiedzieć, że należy leczyć objawy wydalania moczu, bo ludzie
                      od tego wydalania są uzależnieni. A to przecież czysta fizjologia podobnie jak
                      seks.
                      • vitmik Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:38
                        seks jest fizjologia?
                        to dlaczego seks z kims ponizej 15 roku zycia jest surowo karany? (a powinien
                        jeszcze bardziej).

fizjologia zaczyna sie dopiero od 15 roku zycia? dziwne
                        • mat25 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:41
                          A nie jest? Zapytaj lekarza.
                          Zakaz kontaktów poniżej 16 (a nie 15!) roku życia wynika z warunków
                          kulturowych. W naszej cywilizacji jest ustalony na 16 lat a w innych
                          cywilizacjach jest inny albo wcale go nie ma. Słyszałeś zapewne, że w innych
                          regionach świata młode dziewczynki wychodzą za mąż i nikgo to nie dziwi, bo
                          taka tam jest norma. To z naturą i fizjologią nie ma nic wspólnego.
                          • vitmik Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:43
                            w naszej cywilizacji, i w pozostałych rowniez, homo nigdy nie byli mile
                            widziani, jak to nazwales, wynika to z warunkow kulturowych
                            • mat25 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:45
                              Nawet nie wiesz, jak bardzo sie mylisz.
                            • vitmik Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 10:17
                              masz na mysli homofilozofow w antycznej grecji?
                              homosenatorow w starozytnym rzymie?
                              i jedno i drugie upadlo przed hordami hetero,dlaczego, bo byli slabi i
                              fizycznie i psychicznie
                              • mat25 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 10:28
                                Mam na mysli rowniez ich (ale nie tylko).
                                Czyzbys staral sie udowodnic, ze Rzym i Grecja upadly, bo praktykowano tam
                                homoseksualizm? Czy III Rzesza tez upadla z tego powodu? A co z panstwem
                                Aztekow i Mayów - tez geje sa winni?
                                No i jak pogodzić to z homoseksualnymi skłonnościami wspaniałego zdobywcy
                                Aleksandra Wielkiego, o którego technikach prowadzenia bitew do dzisiajuczy się
                                na akademiach wojskowych?
                                • vitmik Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 10:32
                                  w III rzeszy pedalstwo rozwiazano w noc długich nozy. upadla bo walczyla na
                                  trzech frontach.
                                  aztecy i majowie przegrali bo ich konkwistadorzy pokonali grypą, konmi i prochem
                                  aleksander wielki byl strategiem ale bitwy wygrywaja zolnierze
                                  • pandada Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 13:37
                                    gejowaci greccy żołnierze...
                                  • r306 Wojsko.... 29.03.06, 13:42
                                    ... najwiekssze skupisko zachowan homoseksualnych behehehe. Ale zes sobie
                                    strzelil w stopy ;)
                                    • vitmik Re: Wojsko.... 29.03.06, 14:15
                                      juz widze homo w koszarch ss ;)
              • mangos1 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:27
                -przeciez wiadomo o MUTACJI pewnych genów u osób cierpiących na homoseksualizm
                -przeciez wiadomo o braku normalnych relacji z ojcem w 90% przypadków gejów i
                lesbijek
                -przecież wiadomo o psychicznym infantylizmie gejów i lesbijek
                -przeciez wiadomo o lobby gejowskim , ktory w latacj 70 wywierał presje na WHO
                o wykresleniu homoseksualizmu z listy chorób(teraz podobno ta decyzja była zbyt
                pochopna).Wtedy ten problem byłby jasny.Homoseksualizm=choroba.
                • tadeusz_ja Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:34
                  Przaśno buraczany ludek znad Wisly daje upust swoim frustracjom wynikająncym z
                  permanentnego upojenia alkoholem!i Niedomycia się!!
                • ewa.linek Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 10:04
                  Zapytaj niegejów i nielesbijek, jakie mają kontakty z ojcami. Jakoś mi się nie
                  widzi, żeby orientacja miała tu coś do rzeczy.
                  • mangos1 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 10:29
                    ewa.linek napisała:

> Zapytaj niegejów i nielesbijek, jakie mają kontakty z ojcami. Jakoś mi się nie
                    > widzi, żeby orientacja miała tu coś do rzeczy.

Tobie sie nie widzi, widzi sie natomiast psychiatrom i seksuologom , którzy
                    robili badania na ludziach cierpiących na homoseksualizm.
                    90% gejów i lebijek nie miało normalnych relacji z ojcem.(z czego nie wynika,
                    że to był powód ich dewiacji)
                • watashi79 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 16:44
                  > -przeciez wiadomo o MUTACJI pewnych genów u osób cierpiących na homoseksualizm

o, to ciekawe, może jakieś źródła podasz?

> -przeciez wiadomo o braku normalnych relacji z ojcem w 90% przypadków gejów i
                  > lesbijek

tutaj też poproszę o źródła i mam na myśli źródła sensowne, które nie dosyć, że
                  podpierają się badaniami na grupach reprezentatywnych, to jeszcze udowodnią
                  kierunek związku, czyli obalą możliwość iż złe relacje z ojcem mogą wynikać z
                  homoseksualizmu. badania związane z katolicyzmem, można z miejsca wyrzucić do
                  śmieci.

> -przecież wiadomo o psychicznym infantylizmie gejów i lesbijek

wiadomo też, że heteroseksualiści są nienormalni, co i rusz jacyś mordują swoje
                  dzieci
          • mangos1 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:14
            ale nie rozumiesz , że gej czy lesbijka , to człowiek z neurozą psychiczną?
            Psychicznym infantylizem itd.

Jak człowiek jest chory na schizofrenie , to wszyscy nazywają to chorobą.A
            schizofrenia , to także rodzaj neurozy.

ludzi chorych należy leczyć , a nie pisać bzdur o ich "normalności"!
            • sjoz Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 13:13
              Schizofrenia jest psychoza, nie neuroza, glupku
            • pandada Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 13:39
              a kiedy zaczniesz się leczyć z homofobii? przecież to ciebie nie dotyczy (he he). Jesteś paranoikiem?
        • tadeusz_ja Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:14
          Ale najpierw z tobą się zrobi porządek krypto ciotko!!
          • vitmik Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:15
            tak, to jest dopiero pedalska manipulacja.
            jak ktos was nie lubi to jest krypt ciota.
            a jak ktos was lubi to jest krypto-nazistą? w druga strone to juz nie dziala,
            prawda?
            • tadeusz_ja Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:18
              W tym przypadku , nie mam najmniejszej wątpliwości że tak jest
          • mangos1 Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:16
            typowa agresja heterofoba.
            dlaczego atakujesz 95% normalnego społeczeństwa?
            Swoich rodziców tez atakujesz , że to męzczyzna i kobieta, a nie para
            pederastów?
            • vitmik Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 09:20
              moze wychowala go jakas para lewackich pederastów i nie wie co to kobieta?
        • mentice Re: kiedy z homoseksualistami zrobi się porządek? 29.03.06, 20:13
          Homoseksualizm ma podstawy genetyczne. Przenoszony jest z genami matki.
          Ale, zle otoczenie np. tylko meskie (wiezienie) moze spowodowac, ze i pewnie
          heteroseksualny facet gdy glodny to i zgwalci drugiego faceta.
          Tak samo jak z glodem, gdy glod dokuczy to i mieso czlowieka sie zje, mimo ze
          normalnie nie jestesmy kanibalami.
      • mat25 Re: Manipulacja ma swój cel 29.03.06, 09:05
        Pospieszalski sie niczego nie wstydzi. Jego program jest obliczony na
        pokazywanie spraw tylko z jednej strony. On to robi całkowicie świadomie.
    • libryk Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 09:08
      Czy to tak trudno zrozumiec, ze problemy z dzisiejsza mlodzieza sa wykladnia
      nowych czasow, nowego - zafundowanego przeez polakow - ustroju. To wlasnie
      kapitalizm w najgorszym z wydan wraz z ogolnym okresleniem bandyctwa
      finansowego: globalizacja, doprowadzily w Polsce do takich wynaturzen. Ruch
      gejowski, wraz ze swoboda seksualna jednej plci to wynaturzenie, ktore zbiera
      zniwo chorob wsrod jego zwolennikow.
      Propagowanie takich praktyk (powolujac sie na wolnosc orietacji seksualnych)
      jest zbrodnia. Jestem czlowiekiem niewierzacym i nie wartosci katolickie
      przyswiecaja moim uwaga. Przyjdzie dzien, ze ten wynaturzony odruch seksualny,
      spowoduje spustoszenie znacznie wieksze i dotkliwsze niz wirusy HIV.
      Chcecie byc zdrowym spoleczenstwem - nie ulegajcie zgniliznie moralnej
      zachodu.
      • shygay O, i komunista sie znalazł 29.03.06, 09:10
        Akcja "Haicynt" to dzieło takich jak ty.
      • vitmik Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 09:14
        moze ktos zauwazy, ze najwiekszym problemem mlodzierzy nie jest hiv ani kila
        czy syfilis ale:
        brak opieki pracujacych rodzicow
        brak pracy po skonczeniu szkoly
        narkotyki
        zorganizowana przestepczosc
        brak zajec pozaszkolnych (sport,teatr,kino)
        brak pierd...lonego jednego cieplego posilku dziennie
        • vitmik no dalej,gdzie odpowiedzi???????????????? 29.03.06, 09:23
          no i czemu nikt nie odpowiada na te prawdziwe problemy?
          • vitmik gdzie do qrwy nedzy sa odpowiedzi? 29.03.06, 10:18
        • r306 Pytania sluszne.... 29.03.06, 11:38
          Proponuje je skierowac do:
          1. Pana Pospieszalskieg.
          2. Ministra edukacji.
          3. Ministra polityki socjalnej.
          4. Ministra sprawiedliwosci.
    • r2d2c3po Bredzisz 29.03.06, 09:10
      Nie wiem co "uprawia" Pospiszalski, ale potrafię się odnieść do treści ulotki i
      wypowiedzi Biedronia: Gejowska pornografia i bełkot. Biedroń takim zachowaniem
      faktycznie pogłębia homofobię.

Co do Kościoła - jego nauki wyraźnie zakazują pedofilii i stosunków
      homoseksualnych. Ci którzy łamią te zakazy, są jak mordercy wobec Dekalogu.
      • m15 agitki pederastów w szkołach-zgroza 29.03.06, 09:25
        biedroniem powinna zająć się prokuratura ,ten facet jest wyjatkowo niebezpieczny
        (jego kumple z "le madame"-też)
        • pandada Re: agitki pederastów w szkołach-zgroza 29.03.06, 13:45
          prokuratura? paragraf?
      • bernardgui Prywatyzacja!!! 29.03.06, 09:32
        Czemu, ach czemu nikt w tym programie nie wspomniał o prywatyzacji szkolnictwa?
        Wciąż to samo pierd**enie, katolicy: że nie, nie wolno, w żadnym wypadku, bo
        wypacza młodzież, a "postępowcy": tak, trzeba tak właśnie wygląda tolerancja!
        Wprowadzić wreszcie BONY OŚWIATOWE - każdy bedzie posyłał dzieciaka gdzie mu się
        podoba! Jedni do szkół, gdzie w ich mniemaniu nie deprawuje się młodzieży, geje
        do szkół "tolerancyjnych"! Niech państwo zostawi ludzi w spokoju, gdzie jest
        WOLNOŚĆ?
        • vitmik Re: Prywatyzacja!!! 29.03.06, 09:35
          ale geje nia maj dzieci, no chyba ze cos mnie ominelo w ostatnich latach.
          i nie mowmy o dzieciach adoptowanych, ale o dzieciach wlasnych
          • bernardgui Re: Prywatyzacja!!! 29.03.06, 10:06
            Nie chodziło mi o gejów dosłownie a jedynie tych wszystkich fanatyków
            "tolerancji" wywlekających do szkół techniki łóżkowe jakimi raczą cię dwia
            pedzie. Ale masz rację geje własnych dzieci oczywiście nie mają, więc może
            dlatego tak ich cięgnie do wychowywania cudzych... ale czy my wszyscy musimy się
            na to zgadzać?
            • shygay O, zwolennik śmiesznego Korwinka :P 29.03.06, 10:08

• bernardgui Re: O, zwolennik śmiesznego Korwinka :P 29.03.06, 17:46
                Dla twojej wiadomości: nie jestem zwolennikiem korwinka, bo gość jest ewidentnie
                żałosny (prawie tak bardzo jak ty). Co nie zmienia faktu, że mamy CZĘŚĆ poglądów
                wspólnych (w tym pewną część mam właśnie dzieki jego felietonom) - więc prędzej:
                "zwolennik śmiesznych poglądów Korwinka", jak obśmiewać to chociaż konkrety, a
                nie jak jakaś ciota...
    • mcgoo Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 09:19
      A czego sie spodziewaliscie ze milosc mesko meska to pogadanki na tematy
      sztuki, fauny oraz flory? Dalej jestescie za rownouprawnieniem ? za
      przekraczaniem barier plci ? a moze pojdzmy dalej - przekroczmy bariere
      gatunku. Wasze dzieci dostana wtedy w szkole ulotke nt. jak oblizac owcy pupke.
      Osobiscie gdyby taki agitator pojawil sie u mojego dziecka w szkole - moglby
      sie juz bac wychodzic na ulice.
    • johndoe Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 09:26
      >Tematem wtorkowego programu "Warto rozmawiać" w TVP 2 prowadzonego przez Jana >Pospieszalskiego był problem stawiania granic tolerancji w szkołach.

program jest nadawany w poniedzialek

>z katolicka działaczka z portalu www.tolerancja.net Joanna Najfold
      >Głos zabrała Joanna Najfold

joanna najfEld i www.tolerancja.org

nie zebym sie czepial, ale jak taki lizut chce uchodzic za rzetelnego i uczciwego dziennikarza i jak mozna wierzyc w reszte jego tekstu skoro w podstawowych sprawach wali nie bledy ale "wielblady"?
      • r306 :) 29.03.06, 09:39
        Wiesz - pisal artykul po programie - program konczy sie w okolicach polnocy,
        wiec pisal go we wtorek i mu sie pokickalo ;)

A co do nazwiska - faktycznie, ostatnio dziennikarze - vide Gretkowska, maja
        jakies problemy z kontrola zrodel :/ Ja rozumiem, ze zycie przyspieszylo, ale
        jak pisze kod programu, to jednak wymaga sie ode mnie poprawnosci - inaczej
        nikt ode mnie roboty nie odbiera, a weryfikacja informacji to praca ZAWODOWA
        dziennikarzy.

Natomiast trzeba przyznac, ze Pospieszalski tez sie nie przyklada do roboty...
        To znaczy - on sie przyklada, ale w swoisty sposob ;)

Co ciekawe - problemy, ktore porusza w swoich programach sa bardzo ciekawe. To
        tak na dobra sprawe jedyny program publicystyczny w TV, ktory para sie taka
        problematyka. Szkoda, ze wykonanie pozostawia tak wiele do zyczenia... Jeszcze
        nie widzialem programu Pospieszalskiego, ktory konczylby sie jakas wspolna
        konkluzja, zblizeniem stanowisk - zawsze dochodzi do polaryzacji. A chyba nie
        to jest idea tego programu.... Bo tak, to NIE "warto rozmawiac"....
        • m15 niech zboczeńcy nie zbliżają się do szkoły moich d 29.03.06, 09:41
          zieci,bo nie gwarantuję za siebie
          • r306 M - przeciez Ty nie masz dzieci.... n/t 29.03.06, 09:43
            • m15 Re: M - przeciez Ty nie masz dzieci.... n/t 29.03.06, 09:46
              mam i to trójkę
              • r306 I znajdujsze tyle czasu na pisanie bzdur na forum? 29.03.06, 09:49
                :))))
                Przepraszam za ma niewiare, ale.... :)
              • mat25 Re: M - przeciez Ty nie masz dzieci.... n/t 29.03.06, 10:11
                Ja tez myslalem, ze 15 to wiek a to chyba rozmiar ;-)
                • vitmik Re: M - przeciez Ty nie masz dzieci.... n/t 29.03.06, 10:20
                  albo rocznik 51, trza lekko pomyslec mozgownica
                  • mat25 Re: M - przeciez Ty nie masz dzieci.... n/t 29.03.06, 10:33
                    Hmmm... Mowisz, ze 15 oznacza rocznik 51? To jakis szyfr, czy pismo klinowe? ;)
    • m15 [...] 29.03.06, 09:26
    • vlad.palownik a ty ciągle marzysz o kupie na ptaszku. 29.03.06, 09:36
      no i o nowych klockach do zabawy i lizania.
      o to tobie chodzi pederasto?
      • mat25 [...] 29.03.06, 09:37
      • pandada podnieciłeś się pisząc to? 29.03.06, 13:50
        pewnie wystukałeś jednorącz
      • watashi79 Re: a ty ciągle marzysz o kupie na ptaszku. 29.03.06, 16:46
        jesteś idiotą, czy tylko doskonale udajesz?
    • anusial1 Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 09:43
      Obejrzałam program Pospieszalskiego i jestem załamana tym, ze program II
      zgodził sie na jego emisję. Pospieszalski nie ma zielonego pojęcia co to jest
      obiektywne dziennikarstwo, manipuluje wypowiedziami gości, przedstwawia pociete
      wypowiedzi gości. Ale najgorsze jest to, ze udaje takiego skromnego i milego, a
      na kilometr czuc go nietolerancją. Po prostu żenada!
      • vitmik Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 09:44
        to ze wyraza swoje poglady , inne niz twoje, oznacza ze jest nietolerancyjnym
        czlowiekiem?
        ty za to jestes wzorem tolerancji
        • noboru I Robert Biedroń... 29.03.06, 09:53
          Zgadzam się - Pospieszalski jest manipulatorem. Zgadzam się - "Warto rozmawiać"
          to program zupełnie nie obiektywny. Ale Robert Biedroń, który twierdził, że w
          tej ulotce rozdawanej w szkołach nie było nic niestosownego (a koprofagia to
          chyba dewiacja seksualna, tak?), robi dla homoseksualistów więcej złego niż
          dobrego. Mówię to ja, osoba homoseksualna. Robert Biedroń jest takim samym
          reprezentantem moich poglądów jak Wojciech Wierzejski.
          • pandada Re: I Robert Biedroń... 29.03.06, 13:58
            bo ta ulotka nie miała na celu propagandy homoseksualizmu, lecz ostrzeganie przed zagrożeniem AIDS. Tam, gdzie idzie o życie trochę głupio jest oburzać się na niestosowność.
            Chyba, że "dewianci" powinni poumierać...
            • j.grebowiec Re: I Robert Biedroń... 29.03.06, 15:41
              Nie, ona, jak się okazało, przyniosła efekt wprost odwrotny. A, nawiasem mówiąc, to była propaganda. Bo choć sama ulotka w klubach gejowskich mogła sobie leżeć bez przeszkód, to użycie jej w szkole jest zagraniem nie fair. Bo oto stworzono iluzję oficjalności tego przekazu, tak jakby to była treść narzucona programem szkoły. A skoro "firmuje" to szkoła, to prezentowane na ulotce zjawisko jawi się jako normalne i pożądane (bo treści wprowadzane na lekcjach są elementem, który uczeń powinien opanować). I jesz jedno, czy praktyki persersyjne (sadystyczne i ekskrementofilijne) muszą się pojawiać w ulotkach ratujących życie? Specyficzna to forma ratowania życia - poprzez jego narażanie.
      • kinio101 Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 10:16
        No właśnie. Taki program to powinna prowadzić np. Szczuka. Osobom o poglądach
        prawicowych powinno się w ogóle wstępu do telewizji. Oczywiście w imię
        tolerancji.
    • onyx_70 Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 09:45
      vitmik napisał:

> nie musze zagladac do ulotek by wiedziec jak nie zlapac hiva czy innego syfa
      > nie dymam sie na lewo i prawo, partnerce ufam, w zyle sobie nie daje
      >
      > to ze pedzie wala sie na lewo i prawo a potem choruja to ich sprawa, co mnie to
      >
      > obchodzi?

I jesteś absolutnie przekonany, że to Ci wystarczy?? Oj kolego, jesteś w dużym
      błędzie.,
    • vlad.palownik a skąd ma wiedzieć? 29.03.06, 09:47
      i takie badziewie chce mieć prawo do adopcji dzieci.
      a gdyby tak każdemu ujawnionemu pederaście zafundować bilet w jedną stronę do Holandii?
      niech stworzą nową Homolandię, a potem temu całemu towarzystwu dać odczuć prawdziwe znaczenie słowa depresja?
      ech, rozmarzyłem się.
      • mat25 Re: a skąd ma wiedzieć? 29.03.06, 09:51
        Wielu Polaków (nie gejów) marzy o tym, zeby do tej Holandii wyjechać, bo tutaj
        zdychają z głodu i dużo by dali, żeby świetlana Polska wyglądała tak, jak ta
        zgniła Holandia.
        Poza tym mimo odmiennych pogladow my staramy sie tutaj w miare normalnie
        dyskutowac. A ty urzadzasz sobie rynsztok i rzucasz blotem. Moze zaloz sobie
        wlasny watek i dyskutuj, jesli znajdziesz chetnego do dyskutowania w ten sposob.
        • johndoe Re: a skąd ma wiedzieć? 29.03.06, 10:15
          mat25 napisał:

> Wielu Polaków (nie gejów) marzy o tym, zeby do tej Holandii wyjechać, bo tutaj
          > zdychają z głodu i dużo by dali, żeby świetlana Polska wyglądała tak, jak ta
          > zgniła Holandia.

a slyszales o tym, ze marzeniem wielu holendrow w wieku emerytlnym jest wyjazd do polski, kraju bez eutanazji? i dlatego budowane sa u nas domy starcow dla nich wlasnie.
          • mat25 Re: a skąd ma wiedzieć? 29.03.06, 10:17
            Bardzo prosze! Jesli tak chca, maja do tego prawo. Moze wiec Holandia jest
            dobrym miejscem dla ludzi mlodych a Polska dla ludzi starych. Mnie to nie
            przeszkadza, ze ktos chce sie osiedlic w Polsce.
          • pandada Oni się przepowadzają nie ze względu na eutanazję 29.03.06, 14:04
            Jeśli jej nie chc, to o nią nie proszą.

Przeprowadzają się, bo w Polsce ze swoimi emeryturami na więcej mogą sobie pozwolić.

Mój znajomy Holender też chce się przeprowadzić wdo Polski. Dlatego, że tu może kupić wielki dom w cenie holenderskiego mieszkania.

Eutanazja jest dobra.
        • vitmik Re: a skąd ma wiedzieć? 29.03.06, 10:19
          no to chyba nigdy nie byles w holandii. mowie o holandii, nie red light
          district w amsterdamie
          • mat25 Re: a skąd ma wiedzieć? 29.03.06, 10:32
            Bylem kochany dluzej niz ci sie wydaje. I to nie na wycieczce. I nie w
            Amsterdamie.
    • nighthawk00 Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 09:50
      tylko problem tkwi w tym, ze tam (wśród księży), to są zjawiska powszechnie
      potępiane i walczy się z nimi, gdy tu należą do głównego nurtu i propragują je
      czołowi aktywiści...
    • ewa.linek Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 09:51
      Hej, a skąd wniosek, że "pedzie" "walą się" na prawo i lewo? Na jakiej podstawie
      udało CI się ustalić, że "pedzie" tak, a hetero nie? To jakaś reguła Twoim zdaniem?
      • mat25 Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 09:55
        Osobom ktore chcialyby sie dowiedziec, kto sie wali bardzie a kto mniej polecam
        wizyte np. na erotycznym czacie onetu ktoregos wieczora i sprawdzenie, co tam
        ludzie wyprawiaja przed kamerami na heteryckim i gejowskim kanale. Nie
        znajdziecie roznicy miedzy jednymi a drugimi.
        • teraz10 Pedziu jesteś gorszy od talibów: dla gorszycieli 29.03.06, 10:41
          dzieci: Chrystus powiedział:"Lepiej, żeby takim przywiązano kamień młyński do
          szyi i wrzucono do wody"
          • sneaker Re: Pedziu jesteś gorszy od talibów: dla gorszyci 29.03.06, 15:15
            teraz10 napisał:

> dzieci: Chrystus powiedział:"Lepiej, żeby takim przywiązano kamień młyński do
            > szyi i wrzucono do wody"

To młyński czy węgielny, bo już dwie wersje tego czytałem na tym forum.
        • sneaker Re: Ulotki heteroseksualne 29.03.06, 15:14
          mat25 napisał:

> Osobom ktore chcialyby sie dowiedziec, kto sie wali bardzie a kto mniej
          polecam
          >
          > wizyte np. na erotycznym czacie onetu ktoregos wieczora i sprawdzenie, co tam
          > ludzie wyprawiaja przed kamerami na heteryckim i gejowskim kanale. Nie
          > znajdziecie roznicy miedzy jednymi a drugimi.

Ale za to na pewno spotka się kilku księży.
    • arpil Re: Gdzie postawić granicę tolerancji w szkole 29.03.06, 09:56
      Bardzo odpowiednie treści w ulotkach dla nastolatków. "Róbta, co chceta!" Pod
      pretekstem tolerancji i zabezpieczenia przed HIV proponuje się poszerzenie
      wachlarza możliwości aż do "wzajemnych zabaw moczem i kałem". W ten sposób
      budujemy zdrowe społeczeństwo. Oczywiście, artykuł w "Gazecie" jest pozornie
      wstrzemiężliwy i niczego nie komentuje - sugeruje tylko zręcznie, jaki zacofany
      jest Pospieszalski. To nic, że normalnym ludziom zbiera się na wymioty.
      Wszystkiego najlepszego!
    • szemor "Niech nas zobaczą" - no i zobaczyliśmy... 29.03.06, 09:57
      Problem w tym, że te ulotki nie są "skrajne" - to po prostu pederastyczna
      codzienność.
      • noboru Re: "Niech nas zobaczą" - no i zobaczyliśmy... 29.03.06, 10:00
        Tak, to codzienność he he. Codziennie tarzam się w g... Właśnie to mam na myśli
        mówiąc o manipulatorstwie pana Marcina P.
        • mangos1 Re: "Niech nas zobaczą" - no i zobaczyliśmy... 29.03.06, 10:03
          noboru napisała:

> Tak, to codzienność he he. Codziennie tarzam się w g... Właśnie to mam na
          myśli
          > mówiąc o manipulatorstwie pana Marcina P.

dobrze , ze chociaz jestes świadomy swojej choroby.
          ale mozna sie już leczyć!
          Są kliniki w Holandii , które leczą z homoseksualizmu.
          Mam nadzieje , ze Pan Pospieszalski tez zrobi o tym program i ulotki tej
          kliniki znajdą się w polskich klubach dla osób cierpiących na homoseksualizm.
      • bitch.with.a.brain Re: "Niech nas zobaczą" - no i zobaczyliśmy... 29.03.06, 13:02
        a skąd to wiesz? Z doswiadczenia?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka