Dodaj do ulubionych

bardzo, ale to bardzo

07.10.09, 07:28
nie chce mi sie isc do pracy. powinnam zreszta juz tam byc od 30 minut, ale
ide pozniej i dluzej zostane.
polezalabym w lozku jeszcze jakies 5 godzin:/
Obserwuj wątek
    • moonflour Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 07:32
      ja jestem od 30 min.
      ale też poleżałabym...
      • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 07:39
        No to pozycja horyzontalna na razie nie wchodzi w grę, dziewczyny ;P
        Czas powalczyć...
        • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 10:11
          Jak nie wchodzi w grę? Ja cały czas mam nadzieję, że w Ikei potrzebują kogoś do
          testowania łóżek.
          • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 10:15
            Jesteś kandydatem idealnym! :DDD Pod każdym kątem!
            • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 12:15
              A skąd Ty to możesz wiedzieć, a? :P
              • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 12:31
                Jak skąd? Te łóżka testuje się na wielką wytrzymałość a sam mówiłeś, że do
                anorektyków nie należysz :D
                • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 12:41
                  Tak, ale siła to masa razy ruch (ups tak dwuznaczność na końcówce) :D
                  • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 12:45
                    Oooo, uwielbiam te ukryte aluzje!! Chodzi oczywiście o Ruch Chorzów, nie?

:DDD

:PPP
                    • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 13:14
                      Ruchowi człowiek jest rad, więc raczej Radzionków.
                      Albo 4-ligowy Ruch Miednica :P
                      • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 13:15
                        Wpuszczasz mnie tu w jakiś las... ;D Cyzyli jednak nie o piłkę tu biega.
                        • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 13:34
                          Kto w lesie (mając w dodatku łóżko) Będzie za piłką ganiał. A może i ktoś biega, kto wie..
                          [img]https://pressing.pl/public/assets/anna_przybylska_pi%C5%82ka.JPG[/img]
                          • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 13:45
                            Są różne zboczenia. Elwer w lesie...

Tę fotkę to dla Szwagra proszę, on uwielbia jak Foto Szop palce macza tu i ówdzie :D
                            • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 13:52
                              Raczej bezkarnie, niż karny :)

To mogło być bez fotoborsuka. Zdjęcie jest dość stare i Przybylska rzeczywiście
                              wtedy dobrze wyglądała, więc raczej nie był potrzebny.
                              • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 13:59
                                Bezkarny elwer... fajne to ;))

Teraz siadaj sobie wygodnie, Wolfie i posłuchaj: ta fotka ocieka fotoszopem jak
                                kaczka po deszczu a pamiętaj, że ja nie mam NIC naprzeciwko miksowaniu pixeli.
                                Jak Szwagier to zobaczy, będzie gromy ciskał, na mur :D
                                • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 14:12
                                  Ja nie mam wprawy w wychwytywaniu fotobyka.
                                  Skoro twierdzisz, że jest - to ja Ci wierzę. I twierdzę, że Przybylskiej w
                                  dalszym ciągu ten najlepszy przyjaciel kobiety nie jest potrzebny. Zwłaszcza,
                                  jak fotki robią artyści z Playboya.
                                  • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 14:25
                                    OK :)

A PSzop wcale nie jest najlepszym przyjacielem kobiety...

PS Ty masz dzisiaj humora-muchomora, co? Coś nie w porządku, Wolfie?
                                    • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 14:38
                                      Nie, czemu?
                                      żyję mam się dobrze i mam trochę roboty :)
                                      • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 15:02
                                        Tak tylko się upewniam :) To dobrze :))
                                        • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 15:06
                                          A skąd takie podejrzenia?
                                          • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 15:23
                                            Nie potrafię powiedzieć... wyczułam tym razem, na szczęście, błędnie.
                                            • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 15:31
                                              Śpiący tylko trochę jestem, bo dopiero o wpół do czwartej mnie do łóżka złożyło :)
                                              • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 15:52
                                                Może być to, bo serio coś dziwnego czułam. :) Ale upierać się nie będę.
                                                • szwagier_z_niemodlina Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 20:47
                                                  Trudno orzec, musialbym znajomej graficzki spytac.
                                                  Ale obstawiam ze wlosy, bo przed tym sie zaden nie umie powstrzymac.

Material pogladowy:

www.youtube.com/watch?v=Kd1VV9caAYk
                                                  www.youtube.com/watch?v=YP31r70_QNM&NR=1
                                                  • szwagier_z_niemodlina Aha 07.10.09, 20:50
                                                    Photoshop nie jest najlepszym przyjacielem kobiety.
                                                    Jest jednym z najlepszych przyjaciol Mamony :-DD
                                                  • szwagier_z_niemodlina Spojrzalem na to w swietle dziennym 08.10.09, 08:36
                                                    Na moj gust ta pani jest rowno przeleciana Photoshopem. Naprawde z wprawa
                                                    czulego milosnika, wydaje sie ze nie zapomniano o zadnym jej fragmencie :-))
                                                  • twardycukierek Re: Spojrzalem na to w swietle dziennym 08.10.09, 09:21
                                                    Czołem, Knopfler ;)

> Na moj gust ta pani jest rowno przeleciana Photoshopem.

No ;))) pięknie, pieszczotliwie wyrażone :D
                                                    Spojrzenie w 'świetle dziennym' to często wielka trauma, dla wszystkich płci ;D
    • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 07:38
      Dziewczyno, Ty to w weekend chcesz odchorować? ;/// trzymaj się!
      • 17lipiec1976 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 07:49
        no w weekend pewnie odchoruje. wkurza mnie ta polityka, ale chyba musze sie jej
        poddac
        • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 08:02
          Brak słów :/
    • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 10:10
      Też tak mam. Ale tylko od stycznia do grudnia.
      • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 10:15
        Ale w drugą stronę licząc? ;)))
        • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 12:13
          Nie napisałem od grudnia do stycznia, prawda?
          • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 12:31
            Ale pisałeś w Kurierze Warszawskim? :D
            • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 12:42
              Warszawskim??? O co Ty mnie podejrzewasz? :D
              • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 12:46
                O penetrację! :D

.

Terenu.
                • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 13:07
                  Taka lustracja mnie nie bawi.

Nudno, szaro i ponuro, tylko się powiesić,
                  Nie ma tu nikogo, nie ma tu nikogo, z kim by można...

Że zacytuję klasyka :)
                  • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 13:16
                    Jak nie ma nikogo? Ty jesteś! :D

I co to za klasyk, ja go nie znam ;P
                    • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 13:35
                      Ja jestem mało interaktywny

A tu jest
                      klasyk
                      • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 13:42
                        Aaa-cha :))) Tak to.
                        • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 13:54
                          No, Obraz Upadłej Madonny z Wielkim... ale bez Madonny
                          • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 14:00
                            Totalnie widzę każdą strofę w kolorze a nawet bez ;P
                            Super utwór.
                            • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 14:18
                              To była najbardziej punkowa płyta Skiby i spółki. I dlatego nie moja ulubiona.
                              Chociaż Biały
                              Miś
                              wymiata.
                              A uwielbiam "Wojnę plemników"
                              • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 14:26
                                Kursywa, świetny kawałek wraz z tym hot-dogiem itd. Byś wrzucił go w osobny,
                                biały wątek...
                                • lupus76 Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 15:07
                                  Jutro, jak wrócę do domu, tu nie mogę nawet odsłuchać :)
                                  • twardycukierek Re: bardzo, ale to bardzo 07.10.09, 15:23
                                    Dobra! :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka