lupus76 15.07.10, 00:30 odbył staż w kwaterze głównej PiS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
king.james Re: Czy agent Ballacka 15.07.10, 01:03 Chciał chyba kogoś udob-ruchać. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Czy agent Ballacka 15.07.10, 08:28 Dosłownie to samo pomyślałam, Wolfie... Kapitalna żenada. Z przeglądu dzisiejszej prasy wynika, że wszystkiemu zaprzecza, bo jakoby został 'źle zrozumiany'. Buehehehe. Oczywiście słowo 'schwulencombo' czyli 'banda pedałów' jest niczym innym jak niewinną literówką od 'schulencombi' czyli auta służącego do transportu sporej liczby dzieci do szkoły. Co za palant... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Czy agent Ballacka 15.07.10, 08:55 Ktoś mu powinien z dupy jesień średniowiecza zrobić. To był dziś mój pierwszy news, zaraz po nim przeczytałam o Pique, który opluł hiszpańskiego działacza dla żartu :/ Ja pitolę. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Czy agent Ballacka 15.07.10, 09:21 > Ktoś mu powinien z dupy jesień średniowiecza zrobić. Pffff, lista oczekujących jest dłuuuuga ://// Dawać ich tu na Szpile, kóltóry im wpoimy. Beek :F Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Czy agent Ballacka 15.07.10, 13:26 Jak dzieci, normalnie, no jak dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Czy agent Ballacka 15.07.10, 15:30 Tylko bez pieluch i kinderjaj :D Odpowiedz Link Zgłoś