01.10.10, 23:24
... pchnął furtę lóż by sam zjeść dźwig.
Obserwuj wątek
    • vizjonerka Re: Koń... 01.10.10, 23:27
      koń u żłobu a kobyłka płot napierdziela....łomem.
      • guglielmo Re: Koń... 01.10.10, 23:30
        To ta co ma mały bok? Niemiła xiędzu ofiara - chodź kobyłka do domu!
        • vizjonerka Re: Koń... 01.10.10, 23:34
          Kobyłka polazła posłusznie....Wójt ochwacony
          • guglielmo Re: Koń... 01.10.10, 23:38
            Co Twój chowa, ny?
            • vizjonerka Re: Koń... 01.10.10, 23:40
              Zarezerwowa - ny.
              Odstąpię ta-nio...no! :-)
    • funny_game Re: Koń... 02.10.10, 01:34
      Ąż kiórwąż, nicz nię hązumięm!
      • hardy1 Re: Koń... 02.10.10, 01:35
        W tym sęk...

Gorzej jak wypadnie...
        • funny_game Re: Koń... 02.10.10, 01:50
          Aha, czyli mam od czapki?
    • funny_game Re: Koń... 02.10.10, 01:43
      Koń jaki jest, każdy dzidzi!
      • hardy1 Re: Koń... 02.10.10, 01:46
        ...trzeba jeszcze okiełznać :D
        • funny_game Re: Koń... 02.10.10, 01:50
          dzidzię i piernika :)
          • hardy1 Re: Koń... 02.10.10, 01:52
            Nie dzidzię. Dzidzia kiełzna :D
            • funny_game Re: Koń... 02.10.10, 02:00
              Jednym paluszkiem Lajkonik! :D
              • hardy1 Re: Koń... 02.10.10, 02:04
                Hmmm...paluszkiem to dzidzię się kiełzna...:D
                • hardy1 Re: Koń... 02.10.10, 02:05
                  ...znaczy częstuje Lajkonikiem :D
                  • funny_game Re: Koń... 02.10.10, 02:10
                    masz mała wiarę w dzidziowe mozliwości, wiesz?:D
                    • funny_game Re: Koń... 02.10.10, 02:11
                      Ty Czenstonie Lajkonicki!
                      • hardy1 Re: Koń... 02.10.10, 02:24
                        Nie chodzi o wiarę. Stosuje starą zasadę - zawsze wierzę ale zawsze wpierw sprawdzam :D
                        • twardycukierek Re: Koń... 05.10.10, 07:51
                          Czysty Dzierżyński! ;O
                          • hardy1 Re: Koń... 05.10.10, 09:02
                            ...a mówili że był nieczysty ;)

A zasada jest dobra. O! :D
                            • twardycukierek Re: Koń... 05.10.10, 19:15
                              Taaaa? Mówili tylko, że żelazny ;) Zawsze to lepiej niż betonowy tyłek, czyli Mołotow ;D

To zależy, mój drogi... zależy ;)
                              • hardy1 Re: Koń... 05.10.10, 19:51
                                Żelazny - to był Feliks ;) Fakt że "z tych Dzierżyńskich" :D
                                A co powiesz o "Panu Niet"? Znaczy o Gromyce? ;)

Oczywiście że zależy - jak sprawdzę to później już wierzę :D
                                • twardycukierek Re: Koń... 06.10.10, 07:54
                                  I o niego mi tu chodziło :))) Andriej? Nic szczególnego nie powiem :D A Ty?

Oczywiście że zależy - jak sprawdzę to później już wierzę :D

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Oj nienie, nie! Nie TAK :D
                                  • hardy1 Re: Koń... 06.10.10, 21:56
                                    Jak o nim mówić jak on był "Pan Niet"? :D

Poczwórne zaprzeczenie zastosowałaś...znaczy się potwierdziłaś...o ile klasyczna matematyka jeszcze nie wpadła w zasadę nieoznaczoności Heisenberga...bo u niego to już nic nie wiadomo :D
                                    Dalej wierzę po sprawdzeniu...trzymam się klasycznej zasady mej ;)
                                    • twardycukierek Re: Koń... 07.10.10, 15:56
                                      A tak raz na poważnie: gdzie się podziało zwykłe, staromodne zaufanie? :)
                                      • hardy1 Re: Koń... 07.10.10, 20:37
                                        Dalej istnieje :) Jak staromodnie sprawdzę to staromodnie wierzę :D
                                        • twardycukierek Re: Koń... 08.10.10, 09:31
                                          To NIE jest zaufanie :)
                                          • hardy1 Re: Koń... 08.10.10, 21:37
                                            ...to więcej niż zaufanie. To ufność...po sprawdzeniu człek jest pewny :)
                                            • twardycukierek Re: Koń... 09.10.10, 07:43
                                              Chyba nie o tym samym mówimy :) Przykład: mówię A., że idę na siłownię. Zaufanie to jest przyjęcie tej informacji do wiadomości bez sprawdzania.
                                              • hardy1 Re: Koń... 09.10.10, 09:16
                                                Aaaa...jeżeli o tym to się zgadzam :) Całkowicie :)
                                                • twardycukierek Re: Koń... 10.10.10, 10:37
                                                  To jesteśmy w domu :) a Ty o czym mówiłeś?
                                                  • hardy1 Re: Koń... 10.10.10, 11:44
                                                    ...o tym samym...jak się okazało ;)
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 11.10.10, 07:50
                                                    Nie bardzo, napisałeś bowiem, że sprawdzasz! ;O
                                                  • hardy1 Re: Koń... 11.10.10, 22:12
                                                    ...z dwóch końców podeszliśmy i spotkaliśmy się w połowie...;)
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 12.10.10, 13:33
                                                    Oj nie wiem, nie tak szybko! :D Co jest: pół-zaufanie?

:D
                                                  • hardy1 Re: Koń... 14.10.10, 12:40
                                                    ...to jest to co jest na początku a potem...ma dwie drogi. Jak pójdzie właściwą to dochodzi się do pełnego zaufania :D
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 14.10.10, 14:06
                                                    A jak pod górkę z 33stopniowym odchyleniem to ile? ;)))
                                                  • hardy1 Re: Koń... 14.10.10, 18:11
                                                    ...górki czy Ciebie od pionu? Te odchylenie? ;)
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 14.10.10, 18:17
                                                    Dobre! :D

Górki, górki... moje wymyka się instrumentom. W dodatku badacz nie może być członkiem eksperymentu, więc... :D
                                                  • hardy1 Re: Koń... 14.10.10, 19:28
                                                    Są badania w których badacz nie wie że jest członkiem eksperymentu :D

Dobra, jak się wymykasz, to weźmiemy "na czucie"...:D zostawimy na boku szkiełko i oko...noooo...może oko zostawimy ;)
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 15.10.10, 08:19
                                                    Prawda, prawda... ;)

Oko od śledzia? :D
                                                  • hardy1 Re: Koń... 15.10.10, 16:24
                                                    Nie, własne. Trzeba pomierzyć aby trafić :D
                                                    A od śledzia wypożyczymy ucho :D
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 16.10.10, 10:29
                                                    Ojej, wszędzie ta inżynieria ;)
                                                    Sonar? :D
                                                  • hardy1 Re: Koń... 16.10.10, 19:09
                                                    ...jeżeli głębokość jest głęboka to...sonar jak najbardziej...
                                                    ...i to taki głęboko zanurzany aby lepiej odbierał wibracje...;)
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 17.10.10, 10:02
                                                    Oooo, widziałeś ten sam film co ja? :D
                                                  • hardy1 Re: Koń... 17.10.10, 11:44
                                                    A o jakim filmie mówimy? Trochę ich w życiu doczesnym już oglądnąłem...;)

PS Chyba że mówisz o filmie życia...nigdy mi się nie urwał oprócz snu :D
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 17.10.10, 16:33
                                                    Red October :D

PS. NIGDY? ;O TTNM, urwał misie, ale to już dawno było. W każdym razie na beatyfikację nie mam szans ;)
                                                  • hardy1 Re: Koń... 17.10.10, 18:35
                                                    Ten widziałem :) Chociaż są jeszcze inne zgłębne sondowania, też w środowisku wilgotnym. O tym też są filmy...chociaż lepiej samemu doświadczać :)

Nigdy :) Nie wiem czy wrodzone czy nabyte. W każdym razie mam i jestem z tego bardzo zadowolony. To taki mój wewnętrzny hamulec...."zaciąga drążek" we właściwym momencie :D

Nie rycz. Masz szansę. Marię Magdalenę też przez wieki ukazywano w złym śwetle a teraz ją wychwalają...może TTM ? ;)
          • tfu.tfu Re: Koń... 02.10.10, 17:52
            dzidzia_bojowa fajna jest i basta!
            • hardy1 Re: Koń... 02.10.10, 20:14
              Hę? Dzida bojowa? Aha...:)
              Dzida bojowa składa się z: przeddzidzia, śróddzidzia i zadzidzia.
              Przedzidzie składa się z: przeddzidzia przedzidzia, śródddzidzia przeddzidzia i zadzidzia przeddzidzia. Śróddzidzie składa się z: przeddzidzia śróddzidzia, śróddzidzia śróddzidzia i zadzidzia śróddzidzia. Zadzidzie składa się z: przeddzidzia zadzidzia, śróddzidzia zadzidzia i zadzidzia zadzidzia.
              Przeddzidzie przeddzidzia składa się z: przeddzidzia przeddzidzia przeddzidzia, śróddzidzia przeddzidzia przeddzidzia i zadzidzia przeddzidzia przeddzidzia. Śróddzidzie przeddzidzia składa się z:.....:)

Dzida bojowa fajna jest i basta! A ile ma części, które można nazwać i używać...:>
    • twardycukierek Re: Koń... 02.10.10, 11:01
      Ooooooo nie, znowu po kryjomu Pogorelica słuchałeś! ;O
      • guglielmo Re: Koń... 02.10.10, 13:52
        Bynajmniej wszakże, bo ponieważ to była Old Sutherland! :PPPPP
        • twardycukierek Re: Koń... 03.10.10, 07:37
          Czyli single malt, jakaś Brora? :) Raaaaaany, nie mów mi, że Ty też!

• tfu.tfu Re: Koń... 02.10.10, 17:33
      ... czyna
      • twardycukierek Re: Koń... 03.10.10, 07:55
        ;)
    • twardycukierek Re: Koń... 04.10.10, 10:42
      Mi wczoraj zjadł rajskie jabłka z drzewa :)
      • hardy1 Re: Koń... 04.10.10, 18:41
        Jakie jabłka? Te psiary?! :D
        • twardycukierek Re: Koń... 05.10.10, 08:10
          Foch ;F

;)
          • hardy1 Re: Koń... 05.10.10, 09:03
            Dostaniesz ładniejsze :)
            Na jaki kolor mam skórkę pomalować? :>
            • twardycukierek Re: Koń... 05.10.10, 09:21
              Hmmm, ale końkretnie gdzie ta... skórka? :D
              • hardy1 Re: Koń... 05.10.10, 19:55
                ...na Tobie :D
                • twardycukierek Re: Koń... 06.10.10, 07:53
                  Aaaaale końkretnie gdzie? :D Mapę masz?
                  • hardy1 Re: Koń... 06.10.10, 21:57
                    postudiuję...;)
                    • vizjonerka Re: Koń... 06.10.10, 22:07
                      Hardy - kartograf? :D
                      • hardy1 Re: Koń... 06.10.10, 22:31
                        ...bardziej geograf...fizycznie zwiedzam góry i doliny :D
                        • vizjonerka Re: Koń... 06.10.10, 22:40
                          Doceniasz wypukłość pagórków i depresję nizin...? o grotach wilgotnych nie wspomnę :D
                          • hardy1 Re: Koń... 06.10.10, 23:35
                            ...właśnie wspomniałaś :D byle były w wyższych stadiach stanów ciepłych ;)
                            • vizjonerka Re: Koń... 06.10.10, 23:43
                              Mnie 36,6 wystarczy....:-)
                              Zaryzykujesz stany wyższe?
                              • hardy1 Re: Koń... 06.10.10, 23:48
                                ...tylko tętniczo-ciśnieniowe :D Temperaturowo wystarczy :D
                                Dobranoc :
                    • twardycukierek Re: Koń... 07.10.10, 15:55
                      hardy1 napisał:

> postudiuję...;)

Hmmm, nie nauka a chęć szczera...

:DDDDD
                      • hardy1 Re: Koń... 07.10.10, 20:44
                        Oj!...studiować się chce? Jak jasna chaliera? :D :D
                        • twardycukierek Re: Koń... 08.10.10, 09:32
                          Iiiiii tam! Nie, nie chce misie na szkolny bruk, ani trochę! :P
                          Wolne studia, to co innego ;)
                          • hardy1 Re: Koń... 08.10.10, 18:11
                            Jakie szkolne ? Tylko studyjne studiowanie ;)
                            • twardycukierek Re: Koń... 09.10.10, 07:42
                              Le petit studio... ;)
                              • hardy1 Re: Koń... 09.10.10, 09:15
                                ...takie studio to rozumiem...:D
                                lepetitephoto.blogspot.com/
                                • twardycukierek Re: Koń... 10.10.10, 10:38
                                  Bęc! :D To jest studio umodelania przedmałżeńskiego? :D
                                  • hardy1 Re: Koń... 10.10.10, 11:43
                                    ...ale jaka oprawa! :D Białe i czarne gangi się z siebie zrzuci i można już modelować...znaczy się studyjnie studiować :D
                                    • twardycukierek Re: Koń... 11.10.10, 07:49
                                      Hmmm, ciekawe czy w tym studio jest za szybą pan Janek i miksuje? :D
                                      • hardy1 Re: Koń... 11.10.10, 07:58
                                        możliwe...ale możn szybę zmatowić i białe z czarnym może się swobodnie miksować ;)
                                        • twardycukierek Re: Koń... 11.10.10, 15:02
                                          Wyjdą szachy. MATowe ;)
                                          • hardy1 Re: Koń... 11.10.10, 22:14
                                            eee tam. MATowe...jak MAT weźmie do galopu majtków to właśnie niewymowne pogubią...;)
                                            • twardycukierek Re: Koń... 12.10.10, 13:34
                                              Buuu, misie MAT kojarzy z matematyką, tfu, na szpilę urok :D
                                              Daj mi raczej zadanie domowe z WF :D
                                              • hardy1 Re: Koń... 13.10.10, 00:33
                                                ...jeżeli sportsmenka ćwiczy w parze ze sportsmenem podnoszenie się na drążku, opadanie i ponowne podnoszenie...to w pewnych granicznych stanach styczności krzywej do prostej...gdzie czas ćwiczeń jest "x" o skończonej wartości...a "y" stanem wahliwej niepewności zawartej w przedziale 1-28 dni...i przewidywalnej statystycznie ekstrapolacji zdarzenia w granicach z= 50%...
                                                ...to przy założeniu prawidłowego trafienia w wartość "y" i "z" - jaki będzie wynik dodawania 1+1 = ? :>
                                                • twardycukierek Re: Koń... 13.10.10, 07:53
                                                  > ...to przy założeniu prawidłowego trafienia w wartość "y" i "z" - jaki będzie
                                                  > wynik dodawania 1+1 = ? :>

OKROPNY!!!!!!!!!!

;OOOOOOOO

:DDDDDDDDDDDDDD
                                                  • hardy1 Re: Koń... 14.10.10, 12:38
                                                    Hmmm...nie jest to dość precyzyjna odpowiedź...nasączona emocjonalnie zamiast suchych faktów...:?
                                                    Może inaczej, dla podpowiedzi - nawet klasyczna algebra ma wyjątki i staje się względna...
                                                    ...więc jaki będzie wynik? :>
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 14.10.10, 18:17
                                                    Po prostu mnie nie zalicz! :D

Odmawiam odpowiedzi. Po polsku :D
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 14.10.10, 18:32
                                                    PS. No dobra:

3!

• hardy1 Re: Koń... 14.10.10, 19:32
                                                    Nigdy nie "zaliczam" :D To po pierwsze :)
                                                    Odmowa odpowiedzi przyjęta. Jak to dobrze że można odmówić :) To po drugie :)
                                                    Agadza się cyfrą "to po trzecie" :D
                                                  • hardy1 Re: Koń... 14.10.10, 19:34
                                                    *Zgadza się cyfrowo z cyfrą "to po trzecie" :D
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 15.10.10, 08:25
                                                    Pufffff :D Co wygrałam, skoro nie dasz mi zaliczenia?
                                                  • hardy1 Re: Koń... 15.10.10, 16:26
                                                    Duuużo ;) Dużo więcej niż samo zaliczenie :D
                                                    Stawiam tylko oceny opisowe, nie liczbowe :D
                                                  • twardycukierek Re: Koń... 15.10.10, 09:31
                                                    Ale oceny stawiasz? No? ;)
    • tfu.tfu Re: Koń... 05.10.10, 02:39
      czymy?
    • lupus76 Re: Koń... 06.10.10, 22:03
      No dobrze, ale ja się zapytowywuję: na co mnie koń, jak ja nie mam stajnia? To nie jest biznes.
      • leziox Re: Koń... 08.10.10, 22:10
        A wez przerob konia na kielbasy i steki.W dobie kryzysu zarcie na pol roku.Kon tez sie przyda do cegós.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka