madalenka25 20.07.11, 08:33 tak sobie pomyslałam że gdyby nie szple to ja bym nie wiedziała jaki dzień tygodnia mamy miłego dnia ;) [img]https://www.agd.delonghi.pl/images/content/Image/news_kawa(2).jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
king.james Re: śłodowisko 20.07.11, 09:01 Bo szpile są kalendarzem, sennikiem, biblią, mapą drogową, książką kucharską, prasówką, świerszczykiem, poradnikiem, przewodnikiem i wszystkim, czego potrzebujesz. A tak w ogóle, to mi się kolory w tych naczyniach pomieszały i zobaczyłem tam piwo z gęstą pianą. :P Bry. :P Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: śłodowisko 21.07.11, 10:45 Tak se uświadomiłem, że dzień tygodnia kojarzę doskonale, ale dat jakoś nie mogę uchwycić. Byłem przekonany dziś rano, że jeszcze nie ma połowy lipca. TTM? :P Odpowiedz Link Zgłoś
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: śłodowisko 21.07.11, 11:15 TTNM Byłam przekonana, nie wiem czemu, że dziś piątek i już muszę iść do pracy. Kiedy się okazało, że jeszcze 1 dzień wolności, radość moja była niepomierną. Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: śłodowisko 21.07.11, 11:18 Twej radości nie podzielam, bo dziś oczywiście musiałem przyjść do pracy, a jutro... też będę musiał. Gdzie sprawiedliwość? Nie o taką Polskę walczył kochanek prababci sąsiadki. Odpowiedz Link Zgłoś