rewelka.90 20.03.14, 11:47 Piękne kartki wychodzą metodą quillingu. Można zamówić sobie duży zestaw w niewielkiej cenia, a efekt jest zniewalający. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artando Re: Quilling 30.11.15, 23:06 Zapraszam do nowego sklepu internetowego www.artando.pl w którym kupisz: fajne zestawy do quillingu, paski, igły i inne akcesoria. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
majamichalczyk Re: Quilling 30.09.16, 09:19 Ja akcesoria do quillingu zawsze kupuję z www.indygo24.pl/quilling :) Odpowiedz Link Zgłoś
lubinowapani Re: Quilling 17.10.16, 19:07 Ooo tak, quilling pomaga wyczarować cuda! :) Ja dopiero zaczynam i moje prace nie są może tak spektakularne, jak tych osób, które trochę już w tym "siedzą", ale staram się cały czas rozwijać moje możliwości. Może moglibyście mi doradzić - znalazłam szablon www.loveart.pl/szablon-do-quillingu-15x21cm-rozne-ksztalty, do zwijania pasków. Używacie takiego czegoś? Czy jest to pomocne? nie ukrywam, że czasem wszystko mi się rozjeżdża, więc mogłoby mi to trochę wspomóc pracę. Mogłabym też tworzyć fajne kształty. Odpowiedz Link Zgłoś