Dodaj do ulubionych

Klubowe MŚ: Ostatni test Barcelony

IP: 81.210.21.* 19.12.09, 13:16
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: dawid Klubowe MŚ: Ostatni test Barcelony IP: 91.184.215.* 19.12.09, 14:08
      Brawo, (re)doktorku - "Hristo Stoiczkow"... Ojczyzna, polszczyzna...
      • Gość: Solaris Re: Klubowe MŚ: Ostatni test Barcelony IP: *.chello.pl 19.12.09, 14:21
        Brawo e-napinaczu, Alfo i Omego, ale to poprawna polska pisownia.
        • Gość: dawid Re: Klubowe MŚ: Ostatni test Barcelony IP: 91.184.215.* 19.12.09, 15:26
          @Solaris
          Kto tu się napina, właśnie pokazałeś ;)
          Najwyraźniej mówimy inną polszczyzną. Pokażesz mi jakieś potwierdzenie tej
          Twojej poprawnej pisowni (i bez epitetów dasz radę?)?
          • Gość: Solaris Re: Klubowe MŚ: Ostatni test Barcelony IP: *.chello.pl 19.12.09, 15:38
            Odsylam po prostu do zasad pisowni, a ta napinka spowodowana jest tylko i wylacznie ta ignorancja i arogancja jaka pokazales (vide "redoktorku")
            • Gość: dawid Re: Klubowe MŚ: Ostatni test Barcelony IP: 91.184.215.* 19.12.09, 16:00
              @Solaris

Gdybyś znał chociażby Bułgarów mówiących po polsku (albo zasady transliteracji
              np. Greki w języku polskim), nie pisałbyś głupot (bez urazy). A Bułgarzy się
              teraz też śmieją.
              No, chyba że piszesz, zgodnie z zasadami Twojej polszczyzny - "Jezus Hrystus". I
              nie jest to uwaga religijna. Na Bałkanach i w krajach greckojęzycznych Christos
              (Христоc) to bardzo popularne nazwisko. To jak, podasz swoje przykłady?
              • Gość: dawid Re: Klubowe MŚ: Ostatni test Barcelony IP: 91.184.215.* 19.12.09, 16:03
                @Solaris

Oczywiście, miałem na myśli imię (napisałem: nazwisko). Ja do błędu potrafię się
                przyznać.
            • Gość: Dawid Re: Klubowe MŚ: Ostatni test Barcelony IP: 91.184.215.* 19.12.09, 16:11
              @Solaris

Gdybyś znał Bułgarów mówiących po polsku, albo podstawy Greki, ew. zasady
              transliteracji cyrylicy w języku polskim, nie pisałbyś głupot (bez urazy). A
              tak, Bułgarzy śmieją się teraz z Ciebie.
              No, chyba że zgodnie z zasadami "Twojej polszczyzny" piszesz też "Jezus
              Hrystus". I nie jest to uwaga o charakterze religijnym. Imię Christos (Христоc)
              jest na Bałkanach i w krajach greckojęzycznych bardzo popularne.
              To jak, podasz zasady, do których odsyłasz?

W sprawie "ignoracji i arogancji" - nie masz racji. A jeśli Autor poczuł się
              urażony, nie potrzebuje chyba Twojej obrony. Sam może do mnie się odezwać.
              Dobrze wie, jak to zrobić.
    • Gość: Solaris Transmisja IP: *.chello.pl 19.12.09, 14:13
      Czy mecz bedzie transmitowany gdzies w TV, czy trzeba bedzie szukac po streamach?
      • morfeusz_1 Re: Transmisja 19.12.09, 15:33
        Gość portalu: Solaris napisał(a):

> Czy mecz bedzie transmitowany gdzies w TV, czy trzeba bedzie
        szukac po streamac
        > h?

orange sport - start o 16:45
    • Gość: Dawid Klubowe MŚ: Ostatni test Barcelony IP: 91.184.215.* 19.12.09, 16:18
      Widzę, że ma tu miejsce frywolne wycinanie komentarzy, które odnoszą się do
      meritum. Ktokolwiek to robi (misza? nie wierzę...), niech przyjmie moje
      gratulacje ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka