Dodaj do ulubionych

Rafał Stec: Kobieta z brodą

IP: 193.111.236.* 06.02.06, 08:13
a ja jestem za, jego kasa - jego przyjemnosc, a polacy to zle wyszkoleni
lenie, wszyscy to wiedza
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: 69.0.15.* 06.02.06, 08:51
      Przynajmniej jedna druzyna w ekstraklasie bedzie grala tak naprawde w pilke
      nozna.... a zazdrosc juz z innych bije.
      • Gość: FC barsra Rafalku napisz cos IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.06, 11:45
        o ukochanej barcelonie! do realu potrafisz przyczepic sie po kazdej porazce to
        wez i pojedz sobie raz z barcelona
        • Gość: el bujo to kadra Brazylii liczy 500 graczy?!? IP: *.zbymar.tarnow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 16:45
          znowu wtopa merytoryczna
        • Gość: danilo Won od BARCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:15
          A Ty co do Barcy sie przypie..les?
    • Gość: GZorba Oczywiscie ze to szkodnik!!! IP: *.p.lodz.pl 06.02.06, 09:27
      pamietajmy, ze ten gosc zdazyl juz doprowadzic na skraj trzeciej ligi ŁKS,
      nastepnie przeniosl sie do Piotrkowa i obecnie na miejscu stadionu 2-ligowej
      piotrkovi stoi hipermarket. niech szczecinianie nie maja zludzen - jeszcze beda
      zalowali, ze ten kolo zainwestowal w pogon.
      • maciekzmiasta Re: Oczywiscie ze to szkodnik!!! 06.02.06, 19:22
        Jako mieszkaniec Łodzi mogę powiedzieć- Ptaszysko to szkodnik polskiej piłki
        porównywalny z Listkiewiczem!! TO co zrobił z ŁKS ( osobiście ICH nie trawię-
        jestem kibicem Widzewa) jest skandalem i dziadostwem, o mało co nie wykończył
        tego klubu! Ludzie nie oszkujmy się. Legia, Wisła czy Lech chętnie przyjeżdzały
        do Łodzi na Widzew, czy ŁKS niż do jakiś Łęcznych, czy innych Groclinów, czy
        jakiesik Amik. Dlatego ptaszysko - precz!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: as nad asy Re: Oczywiscie ze to szkodnik!!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 09.02.06, 12:38
          Odwal się od Amik czy Łęcznych!!! Ja wolę oglądać I ligową Łęczną niż Widzewa
          na poziomie II ligi.
          • Gość: dekadeath Re: Oczywiscie ze to szkodnik!!! IP: *.mm.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:27
            bo masz wade wzroku i brak ci klasy!!!
            • Gość: wale twoją starą wyborny pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 09:51
              to mój pomysł był! Zawsze się dziwiłem, dlaczego jakiś trener druzyny polskiej
              nie przejechal sie do brazylii, aby za garść miedziaków wykupić całą drużynę
              młodych, uzdolnionych piłkarzy. Przecież tam takich jak Ronaldo Ronaldinho itd
              są tysiące...
    • Gość: dlugi26 blazenada, majdan wstydzi sie nie tylko dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 10:02
      i swoich wystepow w eliminacjach ligi mistrzow ale tez bylego klubu. czy ten
      klub ma jeszcze kibicow??? ja wiem ze na dobra i na zle , zawsze kocham cie. ale
      w tym przypadku tylko trudno kochac :( chyba tylko w wisle wieksze glupty robia.
    • Gość: współczujący kibic Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 11:45
      Po sukcesach w ŁKS spuścił klub do 2 ligi, potem chciał działać w Widzewie, by
      w końcu przenieść swoją Piotrkowię do Szczecina. W Piotrkowie, co prawda, na
      miejscu stadionu jeszcze nie stoi hipermarket, ale wkrótce pewnie stanie.
      Co dalej?
      Jeśli zechce, ku rozpaczy kibiców, przeniesie Pogoń w dowolne miejsce Polski,
      albo np. zrobi fuzję z bratem czyli będzie Pogoń/Śląsk.
      To jest człowiek, który nie znosi krytyki i porażek.
      Lepiej dla Pogoni, jeśli brazylijski zaciąg odniesie sukces. Jeśli nie
      spodziewajcie się najgorszego.

• Gość: Cassius Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: 193.129.19.* 06.02.06, 11:45
      A pieniadze to Agory czy swoje pan Ptak inwestuje - bo nie bylo tego w artykule?
      Bo jak Agory to moze rodakow Yossi Benayoun'a mozna by sprowadzic - wtedy nie
      tylko w klubie ale i w calej korporacji mowiono by w tym samym jezyku...
    • Gość: gabriel Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.chello.pl 06.02.06, 14:41
      a ja jestem za , mam takie mniemanie ,że jest za mało piłkarzy polskich , a za
      dużo klubów i kończy się na tym , że kluby chcą przyjąć piłkarzy sprzedających
      mecze. za mała konkurncja poprostu i mam nadzieję, ba jestem przekonany ,że
      zagrają lepiej niz większość naszych kopaczy a i przyjemniejsze dla oka.
    • Gość: jazz Kibice? IP: *.pptp.stw-bonn.de 06.02.06, 15:35
      Co na to kibice Ptakovii Mineiro?
      • Gość: cyfron24 fajny tytuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:27
        Kobieta z brodą! Ja myślę, że to pokazuje pewną cechę, która będzie przyciągać
        uwagę całej Polski do występów Pogoni. Wszyscy będą chcieli zobaczyć, co z tego
        wyniknie. Już teraz sparingi Pogoni przykuwają większą uwagę, niż np Legii, czy
        Wisły. Pierwszy mecz ligowy, z Koroną, to będzie prawdziwy hit, jakiego dawno
        nie było u nas. A myślę, że nie będzie stadionu , który podczas meczu Pogoni
        nie zapełni się ciekawskimi. Jak będą dobrze grać, to wszyscy będą się
        zachwycać i klepać Ptaka po plecach, a jeżeli będą przegrywać to dzieciaki będą
        miały po kim jechać w komentarzach, i uda się polskiej młodzieży odreagować
        stres, a przy okazji wyładować nagromadzoną złość wynikającą z kompleksów. Tak,
        czy inaczej Pogoń będzie epicentrum szumu medialnego, co może przyciągnąć uwagę
        sponsorów i kibiców do naszej piłki. Oby.
    • Gość: kibic pogoni Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.pools.arcor-ip.net 06.02.06, 17:36
      pogon bedzie najlepsza.....i wszyscy zobaczycie na co stac ptaka!"
    • Gość: so Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.autocom.pl 06.02.06, 18:15
      Panie Rafale, ostatnie Pana teksty to masło maślane, żadnej idei, wieje nudą, a
      jeszcze pół roku temu kupowałem poniedziałkową gw dla Pana tekstów....
    • Gość: aro Ale fotkę to chyba źle podpisali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.02.06, 22:01
      Ptak to ten brzydszy czyli z lewej :-/
      • Gość: ron Re: Ale fotkę to chyba źle podpisali IP: *.ed.shawcable.net 27.02.06, 18:51
        A co ty jestes pinokio . Mowimy o pilce a nie o sexie .
    • Gość: goalie Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.icpnet.pl 06.02.06, 23:27
      A ja jestem dziwnie spokojny, że sędziowie nie pozwolą aby Brasiliana Szczecin
      odniosła sukces....
    • Gość: Portowiec Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: 83.168.113.* 07.02.06, 00:31
      Panie Stec, balansuje pan bardzo nieladnie, bo nikt nie powiedzial w klubie ze polacy nie moga grac. Widac ze pan zajal sie tym tematem nieprzygotowany i szkoda. Polak moze kopac pilke w Pogoni ale musi soba cos reprezentowac, czyli chec walki, umiejetnosci, motoryke itd. Nie watpie, ze tacy polscy zawodnicy sa ale sa poprostu drozsi od brazylijczykow (latynosow). Runda jesienna pokazala ze kadra Pogoni nie wywiazywala sie ze swoich obowiazkow nalezycie, a jak pracownik jest zly to ...
    • Gość: Canuck Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.06, 03:59
      Ptak bawi sie w pilke za swoje wlasne pieniadze, takze to jego wybor jak
      zorganizuje druzyne. Jestem bardzo ciekawy jakie beda rezultaty jego
      eksperymentu. Polska pilka potrzebuje silnego bodzca do rozwoju np. poteznego
      kopa w .... albo nastepny policzek, albo najazd a obcych krajow. Ale jeszcze
      bardziej potrzebuje sprawdzonej formuly na sukces, na przyklad taki sukces jaki
      miala Artmedia Bratislava.

Jezeli zespol podstarzalych Brazilijczykow "rozklepie" wszyskich w lidze,
      bedzie to oznaczac, ze tzw. rozsadne warianty polityki kadrowej w polskiej
      pilce nie maja zadnego sensu. Jak by sie na to nie patrzylo, to co robi Ptak to
      poszukiwanie formuly na sukces oraz duza reklame za rozsadne pieniadze.

Wariant Ciupala sie nie sprwadzil. "Czarne perly" Kasperczaka graja w nizszych
      ligach albo wrocily do domu. Wislackie gwiazdy graja za granica. Jugolskie
      eksperymenty w Plocku tez nie wyszly. Groclin czyli versja ogolno-slowianska
      tez nie odniosla zadnego trwalego sukcesu.

Teraz kolej na innych. Formula Legii to kompetencja oraz zdrowy rozsadek
      polaczony z elastyczna polityka kadrowa (zakupy mlodych polskich graczy oraz
      dostepnych cudzoziemcow bez zagladania im w paszporty oraz metryki). Wisla
      natomiast zaprezantuje wariant rumunski. No i oczywiscie do tego brazyliska
      Pogon.

Czy jest jeszcze jakis inny Wielki Innowator albo Ekperymentator w lidze? Nie
      sadze! Takze wszytkie oczy beda zwrocone na Legie, Wisle oraz Pogon, bo w
      innych zespolach po staremu. Przynjamniej bedzie ciekawie. Podziekowania dla
      Pana Ptaka za to, ze kopnal polska pilke w .... oraz dostarczyl zabawy dla
      gawiedzi.
    • Gość: Canuck Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.02.06, 04:00
      Ptak bawi sie w pilke za swoje wlasne pieniadze, takze to jego wybor jak
      zorganizuje druzyne. Jestem bardzo ciekawy jakie beda rezultaty jego
      eksperymentu. Polska pilka potrzebuje silnego bodzca do rozwoju np. poteznego
      kopa w .... albo nastepny policzek, albo najazd a obcych krajow. Ale jeszcze
      bardziej potrzebuje sprawdzonej formuly na sukces, na przyklad taki sukces jaki
      miala Artmedia Bratislava.

Jezeli zespol podstarzalych Brazilijczykow "rozklepie" wszyskich w lidze,
      bedzie to oznaczac, ze tzw. rozsadne warianty polityki kadrowej w polskiej
      pilce nie maja zadnego sensu. Jak by sie na to nie patrzylo, to co robi Ptak to
      poszukiwanie formuly na sukces oraz duza reklame za rozsadne pieniadze.

Wariant Ciupala sie nie sprwadzil. "Czarne perly" Kasperczaka graja w nizszych
      ligach albo wrocily do domu. Wislackie gwiazdy graja za granica. Jugolskie
      eksperymenty w Plocku tez nie wyszly. Groclin czyli versja ogolno-slowianska
      tez nie odniosla zadnego trwalego sukcesu.

Teraz kolej na innych. Formula Legii to kompetencja oraz zdrowy rozsadek
      polaczony z elastyczna polityka kadrowa (zakupy mlodych polskich graczy oraz
      dostepnych cudzoziemcow bez zagladania im w paszporty oraz metryki). Wisla
      natomiast zaprezantuje wariant rumunski. No i oczywiscie do tego brazyliska
      Pogon. Czy jest jeszcze jakis inny Wielki Innowator albo Ekperymentator w
      lidze? Nie sadze! Takze wszytkie oczy beda zwrocone na Legie, Wisle oraz Pogon,
      bo w innych zespolach po staremu. Przynjamniej bedzie ciekawie. Podziekowania
      dla Pana Ptaka za to, ze kopnal polska pilke w .... oraz dostarczyl zabawy dla
      gawiedzi.
    • Gość: gruby mks Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.szczecin.mm.pl 07.02.06, 10:31
      wasza gazeta to zwykły brukowiec piszecie bzdury z palca wyssane to was trzeba
      podać do sądu o zniesławienie Pana Ptaka jak wam się nie podoba jego polityka
      to wasz problem on to robi dla nas kibiców DUMY POMORZA A NAM TO SIĘ PODOBA.
      wSZYSCY NAJLEPSI POLSCY GRACZE GRAJĄ W WIŚLE lub LEGJI A RESZTA NADAJE SIĘ CO
      NAJWYŻEJ NA II LIGE pozdrawiam was ale zajmijcie się pisaniem prawdy
      • Gość: kotuo Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.icpnet.pl 09.02.06, 12:00
        widziales kiedys przecinek? a kropke,grubasku?
    • Gość: b Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 07.02.06, 19:59
      piszesz fatalne felietony
    • Gość: ML Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.02.06, 21:14
      Witam ponownie. Cieszę się, że PRZEMYśLałeś "sprawę" i aktualny felieton nie
      skazuje już rodzinnej inicjatywy Panów Ptak z góry na porażkę. Będzie ciekawie,
      to fakt!!! a jak będzie naprawdę czas pokaże. Jak już kiedyś pisałem cieszyłbym
      się najbardziej gdyby "podstarzali" Brazylijczycy zakończyli kariery w kraju nad
      Wisłą , zostali u nas na stałe i wyszkolili nam Grzelaków II, Kazimierczaków III
      a Szymkowiaków i Kowalczyków (to był talent... gole z Sampdorią śnią mi się po
      nocach) prosiłbym ile tylko się da. Pozdrawiam Marcin.
      • Gość: fajny Chuck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:26
        Moze sobie kupi 25 chuckow norrisow to wtedy bedzie ciekawa liga, dopierdo wtedy
        sie cos ruszy. Ptakovia wygra LM PP i Orange Ekstraklase i wszystko, i pojada na
        mistrzostwa swiata i wygraja , a to wszystko dzieki wspanialym "strzlom z
        polobrotu" panów norrisow:P:P:P powedzcie co myslicie:P
        • Gość: KIBOL!!! rafal stec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 07:46
          Panie rafale zacznij pon pisac do przyjaciulki i daj se chlopie
          spokoj z pisaniem bzdur o pilce!! . jest pan zenujaco slaby , moze
          poczytj pan sprawozdania sportowe uznanych w Polsce ludzi, chociz
          watpie by nieudaczniak cos z tego zrozumial !!
          • Gość: danilo ortografia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 20:17
            Ty akurat rad nikomu udzielac nie mozesz... twoja ortografia zabija kazdego:P
    • Gość: aaron82 Przecież to nie precedens IP: *.akademiki.uni.torun.pl 08.02.06, 17:13
      W Piotrkowie o czym mało kto dziś pamięta były już takie eksperymenty. Ptak
      sprowadził zaciąg brazylijski i goście grali co tydzień sparing z klubem III
      ligi (bo było tam nieparzyście). Efekty były mizerne, nie dość że Latynosi
      dostawali po pupie tydzień w tydzień po 1:7 to jeszcze kończyli mecze w 7 albo
      9, bo za bardzo chcieli a nie potrafili. Dziś ostali się jeno Batata i Julcimar,
      Rodrigo Nascimento gdzieś tam się pałęta. Jest jeszcze kilku, którzy grają
      gdzieś w Janikowie czy Głownie. Myślicie, że tym razem będzie inaczej? Ja
      obstawiłbym u bukmachera już dziś, że Pogoń będzie ostatnia w klasyfikacji fair
      play. Z grą też nie będzie najlepiej, może być walka o utrzymanie.

A w Piotrkowie stoi Intermarche (został tylko kawałek jednej trybuny) - a były
      tam kiedyś finały Pucharu Polski...
    • Gość: PAPRICANA CAMPEON STEC TO PRYMITYW, MOLESTOWANY PRZEJ OJCA IP: *.veranet.pl 08.02.06, 17:43
    • Gość: PIWOOSH STEC TO RADYKAŁ NA MIARE IV RP O. RYDZYKA IP: *.veranet.pl 08.02.06, 17:46
      • Gość: kotuo Re: STEC TO RADYKAŁ NA MIARE IV RP O. RYDZYKA IP: *.icpnet.pl 09.02.06, 12:05
        jeszcze inaczej sie podpisz nastepnym razem, sierotko sfrustrowana
    • Gość: bamako Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.aig.pl 09.02.06, 09:28
      > a ja jestem za, jego kasa - jego przyjemnosc, a polacy to zle wyszkoleni
      > lenie, wszyscy to wiedza
    • Gość: toja No i bardzo dobrze IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 09.02.06, 20:12
      Dla naszych pilkarzy bedzie to okazja konfrontacji z futbolem brazylijskim,
      niech sie ucza, bo przeciez nawet nasza reprezentacja nie jest wstanie
      zakontraktowac meczu z mistrzami swiata.
    • Gość: cyg@nek Żądam tantiem za prawa autorskie! IP: *.osk.enformatic.pl 09.02.06, 20:15
      Dnia 2 lutego br. komentowałem rewolucję w Pogoni następująco:
      "Nie wiem czy będzie lepiej,...
      ...ale śmieszniej będzie z pewnością.
      Nie wierzę w sukces Pogoni w brazylijskim składzie, ale eksperyment jest bardzo
      ciekawy.
      Jeśli Pogoń zapoda tyły i spadnie do II ligi, to będzie pośmiewiskiem całej
      Polski.
      Jeśli Pogoń wygra ligę to śmiechu będzie jeszcze większa kupa, bo śmiać się
      będzie z Polski cała piłkarska Europa (o ile takiego piłkarskiego dziwoląga jak
      polska liga ktoś zauważy).
      Jeśli Pogoń pozostanie w środku tabeli to i tak będzie śmiesznie, bo niezwykle
      urozmaici to naszą beznadziejną ligę, a gawiedź będzie walić na piłkarskie
      barako-rżyska oglądać takich cudaków, niczym w cyrku babę z brodą albo cielę z
      dwoma głowami (z całym szacunkiem dla Brazylijczyków).
      Następnym ruchem dla urozmaicenia OrangeEkstraklapy będzie wykupienie "na pniu"
      całego składu jakiegoś I-ligowca z Jaunde albo Lagos (po 5.000$ za jedną sztukę
      piłkarza) oraz wystawianie na bramce Andrzeja Gołoty i Ferdka Kiepskiego,
      powiązanych nogami.
      Tylko czy w kraju, w którym opozycja robi wszystko co może, żeby uchwalić
      budżet, a partia rządząca robi wszystko co może, żeby budżetu nie uchwalić, to
      może się wydarzyć coś nieśmiesznego?
      PS. Dla uatrakcyjnienie polskiego ligowego futbolu możnaby doczepiać sędziom do
      nosów czerwone piłeczki tenisowe i husarskie skrzydła. I śmiesznie, i
      patriotycznie! A później dać wyłączność na transmisje Telewizji Trwam."

Idea "kobiety z brodą" Steca jest ideą wtórną w stosunku do mojej "baby z
      brodą", a na dodatek "baba z brodą" lepiej brzmi.

Panie Rafale, czekam na kontakt i tantiemy!
    • Gość: MUNDIAL TYLKO NASZ Re: Rafał Stec: Kobieta z brodą IP: *.range81-158.btcentralplus.com 09.02.06, 22:02
      TAK , TAK WSZYSTKO Z BRAZYLI , TYLKO PROSZE NIE TE GLUPAWE TELENOWELE DLA
      OBLAGANYCH , Z ROZANCAMI W GARSCI TO BY TYLKO ZLE WPLYWALO NA ROZWOJ UMYSLOWY ,
      A TAKZE BY NAS ROZLENIWIALO i DAWALO GLUPIE NIEREALNE POCZUCIE NADZIEJI
      (BEZPIECZENSTWA). BYLO BY CALKOWICIE ZBEDNE !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka