Gość: mic IP: 212.160.188.* 05.04.07, 11:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PrEdAtoR Re: Krew na stadionie w Rzymie IP: *.zbuk.net 05.04.07, 12:14 Czemu go nie zbanowali jeszcze? ;/ :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juventino Re: Krew na stadionie w Rzymie IP: *.home-net.com.pl 05.04.07, 12:25 sam bylem kiedys swiadkiem sceny po ktorej koledze zlamal reke pala policjant. To bylo na gieksie spokoj byl jedna race chlopcy odpalili a tu wpada w tlum 2 palarzy i nawala kogo popadnie a to nie byl sektor huliganow, dlatego juz nie chodze na mecze dziekuje Policjo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyKibol Krew w Rzymie IP: 217.154.86.* 05.04.07, 13:31 Znajac zycie to angielscy kibice dostali slusznie. Oni sa spokojni i dobrze sie bawia dopoki ich druzyna wygrywa. Widzialem to dziesiatki razy na meczach w Anglii. Tylko ze w Anglii sankcje za rozrabianie sa takie ze kazdy sie boi wyskoczyc. Za to na wyjezdzie czuja sie bezkarnie poniewaz uwazaja ze wyprzedza ich reputacja najgrozniejszych kiboli ;P Phi! Okazuje sie ze wloska palka dala im do myslenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Dzikie zwierzęta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:23 Trzeba wreszcie zrobić porządek z angielskimi bandytami. Futbol jest dla wszystkich, a nie tylko dla kiboli. Nie wiem dlaczego „Gazeta” jednoznacznie nie potępi angielskiego chuligaństwa? Anglicy muszą zrozumieć, że nie żyjemy już w latach 80-tych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wenger Wykluczyć Manchester z pucharów na 5 lat. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 15:31 Tak samo kibice zachowywali się na stadione w Lens w czasie meczu z Lille. To recydywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Live Lille IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 16:03 Prasa całego świata przypomina o incydencie w Lille. Myślę, że szykują się poważne kary dla Manchesteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromi to nic IP: *.48.jawnet.pl 05.04.07, 16:28 widzieliscie manciniego? kurde w zyciu nie pojde na solarke pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: to nic IP: 213.199.214.* 05.04.07, 17:53 Idź na solarkę. Może zaczniesz wykazywać się inteligencją w życiu, tak jak on na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromi Re: to nic IP: *.48.jawnet.pl 05.04.07, 20:28 kubusiu byl tylko jeden mancini roberto reszta nie dorasta mu do piet kapisko? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: to nic IP: 213.199.214.* 05.04.07, 21:51 leszczu, żyj wspomnieniami i nie musisz już oglądać meczów, skoro nie umiesz doceniać innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic MU IP: 212.160.86.* 06.04.07, 21:53 jacy wy święci jesteście.Wszystkie te wypowiedzi wsadzcie sobie w d... Bo wy byliscie we włoszech i wiecie jacy oni są.Włosi to naród najbardziej wredny na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamto Krew na stadionie w Rzymie IP: *.bel.vectranet.pl 07.04.07, 00:01 Ja mu wierzę. Stał w przejściu i został spałowany 7 razy. (Też kilka razy stałem w przejściu i nic). Kibole są OK. To ta krwiożercza policja jest przyczyną zła. Zlikwidować policją i wprowadzić rządy kiboli z Anglii lub Warszawy czy Łodzi. A cha jeszcze piłkarzy zlikwidować, niech nie przeszkadzają w "kibicowaniu". Rządam obniżenia cen kiji bejsbolowych i kastetów!!! Rewolwer dla KOBOLA!!! No i duuuuuużo gorzały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Krew na stadionie w Rzymie IP: *.acn.waw.pl 07.04.07, 16:35 Angielskie brukowce?! A w Polsce to mamy brukowce, czy tylko wiarygodne opiniotwórcze dzienniki? Jak czytam tę relacje to nie mam wątpliwości, że brukowcem w tym przypadku jest GW. Gadanie bujd,że 300 Anglików sparaliżowało życie miasta po prostu mnie rozśmiesza. Awantury w Rzymie są bez przerwy i bez udziału Anglików. Czy wiele czasu upłynęło (miesiąc? dwa?)kiedy rząd włoski po wypadkach śmiertelnych zastanawiał się nad zawieszeniem rozgrywek na czas nieokreślony! Nie pamiętacie?! Więc jaka gazeta jest brukowcem? Pzdr. PS.Moralista przede mną "rządał" jakiejś głupoty. W polskim języku piszemy żądam. Odpowiedz Link Zgłoś