Dodaj do ulubionych

Stygmaty w Płocku

03.08.03, 11:36
Mamy!!! Mamy pomoc. Opatrzność czuwa nad nami. Jest znak naszych niewinnych
cierpień, za prawdę i uczciwość.

Przyjaciele : Zbyszeku D., Bielaku, Jakubowski, Hetkowski, Nowicki,
Wiśniewski, Georgu z Chicago, Edwardzie M. z Chicago, Jagiełło, L. Millerze,
A . Kwaśniewski, Gieremku, Michniku i Kuroniu, Mastery Płockie, Pogromcy
Żydów i Prawdziwi Polscy Patrioci, tak chamsko atakowani i prześladowani, a
nawet ścigami za prawdę i uczciwość, tak jak jak pierwsi chrześcijanie.
Bóg dał znak, że nie ścierpi tych prześldowań.

Obdażył mnie, najuczciwszego z uczciwych, chodzącą uczciwość świata, abym WAS
w mojej przyrodzonej dobroci, abym WAS wszystkich cierpiących za szlechetność
waszych serc w tym podłym, pogańskim zepsutym świecie, abym WAS moi bliscy
obronił przed jego zpesuciem i zemstą tego zepsutego motłochu, oddażył mnie
STYGMATAMI.
Ducha nie gaście moi drodzy, spodziewajcie się odsieczy najwyższego.
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: Stygmaty w Płocku IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 17:52
      a potem tylko kac
    • Gość: zatroskany prawy i Re: Stygmaty w Płocku IP: 217.28.144.* 03.08.03, 21:19
      Czerwony ryjku tak trzymaj, ja juz nie mam watpliwości co do twojej
      osobowości /contusio captivis/,
      pozdrawiam.
    • czerwony_zlodziejski_ryj Re: Stygmaty w Płocku - raz jeszcze 03.08.03, 22:34
      Mamy!!! Mamy pomoc. Opatrzność czuwa nad nami. Jest znak naszych niewinnych
      cierpień, za prawdę i uczciwość.

Przyjaciele : Zbyszeku D., Bielaku, Jakubowski, Hetkowski, Nowicki,
      Wiśniewski, Georgu z Chicago, Edwardzie M. z Chicago, Jagiełło, L. Millerze,
      A . Kwaśniewski, Gieremku, Michniku i Kuroniu, Mastery Płockie, Pogromcy
      Żydów i Prawdziwi Polscy Patrioci, tak chamsko atakowani i prześladowani, a
      nawet ścigani za prawdę i uczciwość, tak jak pierwsi chrześcijanie.
      Bóg dał znak, że nie ścierpi tych prześladowań.

Obdarzył mnie, najuczciwszego z uczciwych, chodzącą uczciwość świata (może
      narazie tylko Płocka), abym WAS w mojej przyrodzonej dobroci, abym WAS
      wszystkich cierpiących za szlachetność waszych serc w tym podłym, pogańskim
      zepsutym świecie, abym WAS moi bliscy obronił przed jego zepsuciem i zemstą
      tego zepsutego motłochu, obdarzył mnie STYGMATAMI.
      Ducha nie gaście moi drodzy, spodziewajcie się odsieczy Najwyższego.
    • henrykkreuz Aaaa! To taki płocki ojciec Pio 04.08.03, 10:05
      To trzeba jakiś rozgłos zorganizować. Co Wy na to?
      Pielgrzymki do Płocka będą, turystów masa z całej Polski, a zwłaszcza tych w
      potrzebie. Może się okazać, że do promocji miasta to lepsze jak Astigmatik.

Na początek zdradzisz może jak one wyglądają.
      • Gość: Mariusz Re: Aaaa! To taki płocki ojciec Pio IP: 213.77.7.* 04.08.03, 11:35
        Hehehe chcialbym zobaczy c te stygmaty... moze zarys wzgorza tumskiego na
        twarzy ci sie odcisnal i krwawi..., moze patrzac na swoj wzwod widzisz komin z
        kombinatu a moze wzgorze tumskie z oddali lsni niczym jasna gora...he
    • szczerbaty_alfred Re: Stygmaty w Płocku 04.08.03, 13:05
      czerwony_zlodziejski_ryj napisał:

> Mamy!!! Mamy pomoc. Opatrzność czuwa nad nami. Jest znak naszych niewinnych
      > cierpień, za prawdę i uczciwość.
      >
      > Przyjaciele : Zbyszeku D., Bielaku, Jakubowski, Hetkowski, Nowicki,
      > Wiśniewski, Georgu z Chicago, Edwardzie M. z Chicago, Jagiełło, L. Millerze,
      > A . Kwaśniewski, Gieremku, Michniku i Kuroniu, Mastery Płockie, Pogromcy
      > Żydów i Prawdziwi Polscy Patrioci, tak chamsko atakowani i prześladowani, a
      > nawet ścigami za prawdę i uczciwość, tak jak jak pierwsi chrześcijanie.
      > Bóg dał znak, że nie ścierpi tych prześldowań.
      >
      > Obdażył mnie, najuczciwszego z uczciwych, chodzącą uczciwość świata, abym
      WAS
      > w mojej przyrodzonej dobroci, abym WAS wszystkich cierpiących za
      szlechetność
      > waszych serc w tym podłym, pogańskim zepsutym świecie, abym WAS moi bliscy
      > obronił przed jego zpesuciem i zemstą tego zepsutego motłochu, oddażył mnie
      > STYGMATAMI.
      > Ducha nie gaście moi drodzy, spodziewajcie się odsieczy najwyższego.
      >

Ryjku ale masz wizje!!!!!!!! Gdzie taki towar sprzedają?
    • czerwony_zlodziejski_ryj Och jak cierpie, och jak boli 05.08.03, 07:55
      Tylko do swoich.

Za Was moi przyjaciele. Za Was cierpię. Stygmaty stasznie bolą, to straszny ból
      i udręczenie, czemu , czemu to ja. Ale rozumiem, że to łaska aby Wam pomóc,
      łaaaaaa......a, łaaaa.......aaa jak boli. Czuję każde wasze cierpienie, każdy
      Wasz ból. Taka była wola. Aby ciewrpieć za Was, aby Wam ulżyło. O...ooooch,
      o......oooooch, ła .......aaaaa.
    • henrykkreuz I miałem pierwszą wizję - o mój Boże 06.08.03, 09:39
      I widziałem trzęsące się portki, a potem kraty, a za nimi wiele RYJÓW i małych
      Ryjków, wielki płacz i zgrzytanie zębów, wielki strach w oczach i lament nie do
      zniesienia. I widziałem latający dywan mokry od łez i gorzały, a na nim napis
      DEPORTACJA.
      A nieba nie było widać, przysłoniła je szarańcza, która spadała z góry na dobra
      i rozrywała na strzępy stołki i fotele, odzierała RYJE z ich urobku, domów i
      fabryk, obrazów i kont, a serca RYJÓW krwawiły potwornie i utworzyła się rzeka
      z tej krwi naszej niewinnej.
      Wielu mych braci nie zniosło tego widoku i wyrwało sobie serca, a inni szaleli
      w rozpaczy. A widok tego był okrutny i nie do zniesienia.
      I zsątpił Anioł Pański i dał mi znak i powiedział głosem anielskim doniosłym
      jak trąba jerychońska, ale miłym dla ucha ...................................
      • henrykkreuz cz_z_ryjku - co Ty na to. 06.08.03, 09:45
        przyszedłem ci z pomocą.
      • szczerbaty_alfred Re: I miałem pierwszą wizję - o mój Boże 06.08.03, 10:04
        henrykkreuz napisał:

> I widziałem trzęsące się portki, a potem kraty, a za nimi wiele RYJÓW i
        małych
        > Ryjków, wielki płacz i zgrzytanie zębów, wielki strach w oczach i lament nie
        do
        >
        > zniesienia. I widziałem latający dywan mokry od łez i gorzały, a na nim
        napis
        > DEPORTACJA.
        > A nieba nie było widać, przysłoniła je szarańcza, która spadała z góry na
        dobra
        >
        > i rozrywała na strzępy stołki i fotele, odzierała RYJE z ich urobku, domów i
        > fabryk, obrazów i kont, a serca RYJÓW krwawiły potwornie i utworzyła się
        rzeka
        > z tej krwi naszej niewinnej.
        > Wielu mych braci nie zniosło tego widoku i wyrwało sobie serca, a inni
        szaleli
        > w rozpaczy. A widok tego był okrutny i nie do zniesienia.
        > I zsątpił Anioł Pański i dał mi znak i powiedział głosem anielskim doniosłym
        > jak trąba jerychońska, ale miłym dla ucha ...................................
        >
        Już Ci Heniu pisałem wcześniej, że za wcześnie zacząłeś świętować. A Ty sobie
        do serca moich dobrych rad nie bierzesz i oto efekty. Zwidy już masz. I po co
        Ci to było?
        A może z Ryjkiem jesteście na tej samej imprezie i ten sam towar walicie?
      • henrykkreuz A teraz pomoc Rybińskiego z Rzepy 06.08.03, 10:19
        Na początku było Słowo. A Słowo było u Wandy Rapaczyńskiej.
        I wyrzekła Wanda Słowo: jeśli chcesz być prezesem Polsatu, wstań i idź. Więc
        poszedł Lew Rywin, bo zobaczył, że idzie mu dobrze. A kiedy wrócił z wieścią,
        że do kupienia jest prawo pierworództwa telewizyjnego za miskę zielonej
        soczewicy; sam został sprzedany do domu niewoli. A zjadłszy owoc z drzewa
        wiadomości złego i dobrego. poznał, że jest on gorzki. Wtedy otworzyły mu się
        oczy i poznał, że jest Ktoś, kto wygubić chce wszelką lewicę na tej ziemi przez
        wzgląd na jej prawość.
        I ulepił ten Ktoś kulę śniegową, która poczęła się toczyć i pochłaniać mężów i
        niewiasty zacne i ich siedliska. I zapadły się pod śniegiem Starachowice,
        pochłonął żywioł gabinet polityczny ministra Janika, w słup soli zamienił się
        Łapiński z Naumanem. Nastał chaos i tylko Dyduch Millera unosił się nad wodami.
        Więc otworzyły się niebiosa, a Ziobro zasiadł po prawicy Nałęcza, aby sądzić
        żywych i umarłych.

Itd. Maciej Rybiński w Rzeczpospolitej z dnia 05.08.2003 r.
        • merro Re: A teraz pomoc Rybińskiego z Rzepy 06.08.03, 10:42
          henrykkreuz napisał:

> Na początku było Słowo. A Słowo było u Wandy Rapaczyńskiej.
          > I wyrzekła Wanda Słowo: jeśli chcesz być prezesem Polsatu, wstań i idź. Więc
          > poszedł Lew Rywin, bo zobaczył, że idzie mu dobrze. A kiedy wrócił z wieścią,
          > że do kupienia jest prawo pierworództwa telewizyjnego za miskę zielonej
          > soczewicy; sam został sprzedany do domu niewoli. A zjadłszy owoc z drzewa
          > wiadomości złego i dobrego. poznał, że jest on gorzki. Wtedy otworzyły mu się
          > oczy i poznał, że jest Ktoś, kto wygubić chce wszelką lewicę na tej ziemi
          przez
          >
          > wzgląd na jej prawość.
          > I ulepił ten Ktoś kulę śniegową, która poczęła się toczyć i pochłaniać mężów
          i
          > niewiasty zacne i ich siedliska. I zapadły się pod śniegiem Starachowice,
          > pochłonął żywioł gabinet polityczny ministra Janika, w słup soli zamienił się
          > Łapiński z Naumanem. Nastał chaos i tylko Dyduch Millera unosił się nad
          wodami.
          > Więc otworzyły się niebiosa, a Ziobro zasiadł po prawicy Nałęcza, aby sądzić
          > żywych i umarłych.
          >
          > Itd. Maciej Rybiński w Rzeczpospolitej z dnia 05.08.2003 r.

fantastyczny warsztat, uczyć się płockie 'redaktory' :)
        • henrykkreuz Cd. wizji Rybińskiego z Rzepy 06.08.03, 11:33
          henrykkreuz napisał:

> Na początku było Słowo. A Słowo było u Wandy Rapaczyńskiej.
          > I wyrzekła Wanda Słowo: jeśli chcesz być prezesem Polsatu, wstań i idź. Więc
          > poszedł Lew Rywin, bo zobaczył, że idzie mu dobrze. A kiedy wrócił z wieścią,
          > że do kupienia jest prawo pierworództwa telewizyjnego za miskę zielonej
          > soczewicy; sam został sprzedany do domu niewoli. A zjadłszy owoc z drzewa
          > wiadomości złego i dobrego. poznał, że jest on gorzki. Wtedy otworzyły mu się
          > oczy i poznał, że jest Ktoś, kto wygubić chce wszelką lewicę na tej ziemi
          przez
          >
          > wzgląd na jej prawość.
          > I ulepił ten Ktoś kulę śniegową, która poczęła się toczyć i pochłaniać mężów
          i
          > niewiasty zacne i ich siedliska. I zapadły się pod śniegiem Starachowice,
          > pochłonął żywioł gabinet polityczny ministra Janika, w słup soli zamienił się
          > Łapiński z Naumanem. Nastał chaos i tylko Dyduch Millera unosił się nad
          wodami.
          > Więc otworzyły się niebiosa, a Ziobro zasiadł po prawicy Nałęcza, aby sądzić
          > żywych i umarłych.
          >
          > Itd. Maciej Rybiński w Rzeczpospolitej z dnia 05.08.2003 r.

Cd. wizji Macieja Rybińskiego.

Po tych wydarzeniach Marek Barański tak powiedział do Rywina podczas widzenia:
          nie obawiaj się, Lwie, bo Ja jestem twoim obrońcą: nagroda twoja będzie sowita.
          Rywin opowiedział tedy Barańskiemu swoją historię stworzenia, Sodomy i potopu.
          Z niej sporządzono Pismo, które trwać będzie po wieki wieków, dopóki żyją i
          działają mężowie i niewiasty sprawiedliwe: Kwiatkowski, Czarzasty i Jakubowska.
          Kiedy liczba sprawiedliwych dojdzie do dziesięciu, lewica zostanie ocalona. A
          tytuł tego pisma jest "Lew otwiera paszczę".

Lwie, dobrze ryknąłeś –mówi Szekspir w "Śnie nocy letniej". Za Szekspirem
          powtarza to "Trybuna". W czasach mojego dzieciństwa do lwów (podwórkowych)
          mówiło się inaczej: zamknij paszczę, bo ci napiaszczę. Której formuły użyć w
          tym przypadku jest kwestią wyboru politycznego. To samo jest z nominacją na
          Rywinowego Ktosia, siłę sprawczą, węża z jabłkiem przemykającego podstępnie
          przez raj lewicy, smoka pożerającego dziewice centralne i prowincjonalne.

Żydzi odpadają ze względu na pochodzenie. Masoni nie są dostatecznie popularni
          w społeczeństwie. Imperialiści amerykańscy popierają ostatnio SLD. To samo
          polskie służby specjalne. Systematyczna lektura "Trybuny"' każe poszukiwać
          winnego w klerze katolickim albo wśród heteroseksualistów. Ale to za szerokie
          kategorie na wysyłanie Rywina do Michnika albo Jagiełły do Starachowic. W
          przypadku Rywina dobra byłaby teoria bumerangu: Michnik wysłał Rywina, a on
          wrócił. W innych aferach jednak już nie. A tu potrzebne jest jedno generalne
          rozwiązanie.
          Balcerowicz, Kaczyński. Rokita. A co powiecie na Kwaśniewskiego? Świetny
          kandydat, zwłaszcza pod koniec kadencji, ale niewykluczone, że winnym
          Wszystkiego okaże się na końcu Barański. Golem to też historia biblijna. Nie
          wolno lepić bałwanów i tchnąć w nie życia. Zawsze obracają się przeciw swoim
          stwórcom.

Maciej Rybiński w Rzeczpospolitej z dnia 03.08.2003 r., a nie 5.08. jak
          wcześniej wskazałem
          • czerwony_zlodziejski_ryj Wy to jesteście niewierni 07.08.03, 08:16
            a ja naprawdę mam stygmaty i cierpię dla odkupienia uczciwych, porządnych i
            cierpiących za niewinność ludzi. Oni wierzą w cud, a wiara cuda czyni. Stygmaty
            wam opiszę, ale nie teraz. Teraz czekam na zesłanie wizji, mam obiecane, że
            poznam przeznaczenie wszyskich mych drogich sióstr.
    • czerwony_zlodziejski_ryj Moje wszystkie drogie mi Ryje - bądźcie czujni!!! 05.09.03, 12:10
      Otwierają mi się stygmaty i starsznie bolą, a widzę na nich podobizny
      pieniądzy - złotych i zielonych. To znak, że przychodzą na Was nowe cierpienia.
      I to najstarszniejsze jakie każdy Ryj może sobie wyobrazić - KASA, KASA
      ZAGROŻONA.
      Bądźcie na nie przygotowani i znieście je godnie, jak trzeba będzie w kajdanch
      to w kajdanch, tylko kasy zagrabionej nie dajcie sobie odebrać. Pilnujcie jej
      dobrze.
    • merro Re: Stygmaty w Płocku 05.09.03, 15:15
      mam nadzieję że się wykrwawisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka