Dodaj do ulubionych

Quagliarella chce do Manchesteru

IP: *.dolsat.pl 14.06.07, 20:15
ja tez chce a nikt o tym nie pisze :(

www.cyberdunk.com/?ref=4991
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek dziwne, że Manchester jest w stanie tyle zapłacić IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 20:17
      za zawodnika, który gwiazdą światowego futbolu zupełnie nie jest.
      • Gość: lol Re: dziwne, że Manchester jest w stanie tyle zapł IP: *.uml.lodz.pl 14.06.07, 21:28
        Nie musi być. Manchester zrobi z niego gwiazdę :). Z resztą ten chłopak ma
        talent. Jego bramki prawie zawsze były w Top 3 we Włoszech. Są zawsze przepiękne :)

• Gość: CHELSEA tevez idzie do chelsea :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:45
      nigdzie indziej go nie widze, to bylaby porazka, gdyby taki pilkarz wybral
      manutd zamiast chelsea... gosc jest niesamowity
      • Gość: ??? Re: tevez idzie do chelsea :P IP: 81.26.0.* 15.06.07, 01:29
        jest niesamowity, więc na pewno do Chelsea nie pójdzie, tam byłby dla mourihno
        tylko jednym z wielu zapewne zniszczonych talentów. Tevez to na boisu prawdziwy
        diabeł, w żadnej drużynie lepiej się nie sprawdzi niż w ManU. Ciekawi mnie też
        czemu porażką byłoby dla Teveza przejście do Manchesteru, który jest mistrzem
        Anglii, a do Chelsea, tylko vicemistrza, nie? Manchester sprowadził wyśmienitych
        młodych zawodników, widać, że jest budowana drużyna o wielkich aspiracjach i
        możliwościach na wiele lat. Jeśli chce się rozwijać powinien grać w klubie takim
        jak ManU.
    • loppe od razu wiedziałem że jak "gwiazda serie A:" 14.06.07, 21:08
      to nawet wielu nie zna jego nazwiska
    • Gość: pako Re: Quagliarella chce do Manchesteru IP: *.chello.pl 14.06.07, 21:31
      Dobrze ze w ogóle o tym zawodniku kiedykolwiek słyszałem.
      Tez mi gwiazda.
    • Gość: ert Re: Quagliarella chce do Manchesteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:06
      niech sobie nada jakiś pseudonim bo to trudno napisać, a co dopiero wymówić;)
    • Gość: Martinez Re: Quagliarella chce do Manchesteru IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.07, 02:13
      Stary ! masz CAŁKOWITĄ rację. Dość już "ktochce gzie iść" Nudy a i tak zrobią
      jak chcą, nie ? Pozdro !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka