Gość: hej IP: *.dolsat.pl 14.06.07, 20:15 ja tez chce a nikt o tym nie pisze :( www.cyberdunk.com/?ref=4991 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek dziwne, że Manchester jest w stanie tyle zapłacić IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.07, 20:17 za zawodnika, który gwiazdą światowego futbolu zupełnie nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: dziwne, że Manchester jest w stanie tyle zapł IP: *.uml.lodz.pl 14.06.07, 21:28 Nie musi być. Manchester zrobi z niego gwiazdę :). Z resztą ten chłopak ma talent. Jego bramki prawie zawsze były w Top 3 we Włoszech. Są zawsze przepiękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHELSEA tevez idzie do chelsea :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:45 nigdzie indziej go nie widze, to bylaby porazka, gdyby taki pilkarz wybral manutd zamiast chelsea... gosc jest niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: tevez idzie do chelsea :P IP: 81.26.0.* 15.06.07, 01:29 jest niesamowity, więc na pewno do Chelsea nie pójdzie, tam byłby dla mourihno tylko jednym z wielu zapewne zniszczonych talentów. Tevez to na boisu prawdziwy diabeł, w żadnej drużynie lepiej się nie sprawdzi niż w ManU. Ciekawi mnie też czemu porażką byłoby dla Teveza przejście do Manchesteru, który jest mistrzem Anglii, a do Chelsea, tylko vicemistrza, nie? Manchester sprowadził wyśmienitych młodych zawodników, widać, że jest budowana drużyna o wielkich aspiracjach i możliwościach na wiele lat. Jeśli chce się rozwijać powinien grać w klubie takim jak ManU. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe od razu wiedziałem że jak "gwiazda serie A:" 14.06.07, 21:08 to nawet wielu nie zna jego nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pako Re: Quagliarella chce do Manchesteru IP: *.chello.pl 14.06.07, 21:31 Dobrze ze w ogóle o tym zawodniku kiedykolwiek słyszałem. Tez mi gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Quagliarella chce do Manchesteru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 23:06 niech sobie nada jakiś pseudonim bo to trudno napisać, a co dopiero wymówić;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Re: Quagliarella chce do Manchesteru IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.07, 02:13 Stary ! masz CAŁKOWITĄ rację. Dość już "ktochce gzie iść" Nudy a i tak zrobią jak chcą, nie ? Pozdro !!! Odpowiedz Link Zgłoś