Gość: Maciej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 19:48 a mi się coś wydaję że to nie Chelsea, lecz Man City złożyło tą ofertę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: campiones Re: Milan odrzucił potwornie wysoką ofertę z Angl IP: 212.191.172.* 25.06.09, 19:55 Mi również tak się wydaje ze to nie Chelsea a MC Odpowiedz Link Zgłoś
bidifi Re: Milan odrzucił potwornie wysoką ofertę z Angl 25.06.09, 23:05 to miala byc nowa druzyna powstala z polaczenia Polonii Groclinu Warszawa z Tottenhamem-----zespol pod nazwa Tamtencham mial krolowac w lidze angielskiej ale dowiedzieli sie Angole jak skorumpowani ludzie kopia pilke w Groclinie Warszawa i odstapili od umowy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: Milan odrzucił potwornie wysoką ofertę z Angl IP: *.68.65.177.kutno65.tnp.pl 25.06.09, 20:13 Ja tez uwazam ze jak juz to chodiz o Man. City A co do artykułu to pies was jebał dziennikarzyny, głosny tytuł a w artykule ch...a sie mozna dowiedziec. Jedynie jakies przypuszczenia i jedno zdanie ze oferta byla POTWORNIE (wow) wysoka. Juz mam was dosc pismaki zajebane ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Milan odrzucił potwornie wysoką ofertę z Anglii IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.09, 22:29 swietny artykul. 3 akapity dokladnie o tym samym :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossonero doc carletto chcial go sciagnac do Chelsea IP: *.chello.pl 26.06.09, 01:45 kwoty nie znam ,ale wart jest około 50 baniek ,zapłacili za niego dwa lata temu 22 miliony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: carletto chcial go sciagnac do Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 10:36 a moze to sarkazm i nie chodzi o potwornie wysoką tylko o "potwornie wysoką"... :P Odpowiedz Link Zgłoś