Dodaj do ulubionych

Transfery. Valencia nie sprzeda Barcelonie Maty

IP: *.acn.waw.pl 07.08.09, 23:46
Valencia jest zaskakująca. Im bardziej popada w długi tym bardziej decyduje
się nikogo nie sprzedawać..
Sąsiedzi z Levante już w związku z długami "spłynęli" do Segunda Division.
Valencia chyba pozazdrościła łatwiejszych przeciwników..
Obserwuj wątek
    • Gość: Pato Re: Transfery. Valencia nie sprzeda Barcelonie Ma IP: 77.236.14.* 08.08.09, 00:06
      Nie. VCF ma ambicje i chce jakoś przetrwać ciężkie czasy nie robiąc
      wyprzedaży...Mata to genialny zawodnik nie powinien odchodzić z drużyny gdzie ma
      pewne miejsce i wciąż szanse rozwoju, poza tym jest chyba wart nieco więcej niż
      20 mln (skoro za takich przereklamowanych grajków jak CR dawano kilka razy
      więcej). Barca już 2 raz próbuje bezwzględnie wykorzystać kłopoty Valencii :/
      • Gość: mak Re: Transfery. Valencia nie sprzeda Barcelonie Ma IP: *.cos2.cable.ntl.com 08.08.09, 04:41
        600 tys euro i ma najgorsza pesje w zespole, to po cholere byly mi te studja,
        ksizaki i ..... wiec co. Ja zawsze chcialem kopac pilke, a ze rodzicow mialem
        glupich to nie moja wina.

Tak serio, to obecne zaroki pilkarzy sa skrajnie absurdalne.
        • Gość: Lider Re: Transfery. Valencia nie sprzeda Barcelonie Ma IP: *.aster.pl 08.08.09, 09:48
          10 tys. euro tygodniowo dostał jako nastolatek z rezerw Realu. Teraz domaga się kilkukrotnej podwyżki. Absurd? Dla mnie nie. W takim biznesie i przy trudnej, bądź co bądź, pracy należy się chłopakom. Ktoś im chce tyle płacić, to proste, że biorą. Ludzie płacą za bilety, koszulki, pamiątki itp., więc jak najwięcej powinno trafiać do piłkarzy. Sami sponsorujemy ten cyrk.

Jeżeli zaś chodzi o rodziców to agentem Maty jest jego ojciec, który żyje z nadzorowania kariery syna. Myślisz, że zabraniał małemu Juanowi iść na trening, bo ten dostał lufę z fizyki? Niestety, polscy rodzice tak bardzo często robią.
        • Gość: Kibic Tez nie wiemy po co ci "studja" IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 09:53
          Oczywiscie pomijajac olbrzymi zasob wiedzy z kazdej dziedziny. W tym perfekcyjna znajomosc wlasnego jezyka.
    • Gość: ja Transfery. Valencia nie sprzeda Barcelonie Maty IP: 94.230.17.* 08.08.09, 11:16
      Llorente powiedzał że niemoże podnieść pensji "na tę chwilę"! Jak tylko unormuje się sprawa powiększenia kapitału Valencii renegocjacja kontraktu Maty ma być na pierwszym miejscu.
      Jak się coś przepisuje z innych źródeł to niech chociaż ta osoba uwzględni wszystkie aspekty a nie tylko wybrane bo zmienia to przekaz!
      • Gość: danie(L) Re: Transfery. Valencia nie sprzeda Barcelonie Ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 11:31
        Ta "chwila" trwa już kilka lat.

No i łaski bez - Pedro i Jeffren wystarczą.
        • Gość: ja Re: Transfery. Valencia nie sprzeda Barcelonie Ma IP: 94.230.17.* 08.08.09, 12:16
          Jakie kilka lat? Pozwiększanie kapitału trwa od ok. miesiąca, a Mata jest dopiero dwa sezony w Valenci.
    • Gość: bolo Transfery. Valencia nie sprzeda Barcelonie Maty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.08.09, 12:28
      Gdybym był bogaczem i chciał kupić klub to by to była własnie
      Valencia. Niedługo nowy stadion, świetni zawodnicy wystarczy dokupić
      bramkarza obrońce i skrzydłowego i ta drużyna może zagrozić i
      Realowi i Barcelonie.
      • Gość: miles Re: Transfery. Valencia nie sprzeda Barcelonie Ma IP: *.chello.pl 08.08.09, 13:34
        Skrzydłowych ci u nas dostatek, a środkowych pomocników nie ;P
        • Gość: Pato Re: Transfery. Valencia nie sprzeda Barcelonie Ma IP: 77.236.14.* 08.08.09, 14:34
          Bramkarz został kupiony, dajmy się mu wykazać... ;)
          Co do środkowych pomocników...niestety brakuje wsparcia dla Silvy bo Baraja i
          Albelda z sezonu na sezon grają coraz gorzej...poza tym to defensywni pomocnicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka