karolciaa23 12.09.09, 20:26 boli od wczoraj w nocy, co ja mam zrobić? tabletki nie działają, a dentystę mam dopiero w poniedziałek, chyba wolę umrzeć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mearuless Re: ząb ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 20:31 ojej a nie masz czegos mocniejszego/ np . ketonalu? kurcze jak jestes z warszawy to tutaj na ludnej jest calodobowo chcesz dam ci tel. Odpowiedz Link
karolciaa23 Re: ząb ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 20:42 jestem z trójmiasta, a ketanol to chyba na receptę? Odpowiedz Link
mearuless Re: ząb ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 20:47 jakbys byla z wawy to bym ci pozyczyla ketonalu... nastepnym razem pomysl zanim sie gdzies osidlisz;> Odpowiedz Link
madame_zuzu Re: ząb ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 20:33 tabletki nie łykaj, tylko zmiażdżoną na proszek obłóż dziąsło i bolącego ząba- jak masz dziurke to napchaj w dziurke i zatkaj watką. ( na mnie działa tak ładnie aspiryna) serio serio jak nie pomoze to pierdol tabletki i napij sie alko... duzo duzo. albo walnij sie mocno, bardzo mocno w noge- zacznie bolec- zapomnisz o zębie bo skupisz sie na nodze Odpowiedz Link
lidia341 Re: ząb ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 20:42 A nie ma dyżuru weekendowego? Odpowiedz Link
ez-aw Re: ząb ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 22:32 1 - Popatrz w necie, czy macie w jakimś szpitalu dyżur stomatologiczny. Lub w której przychodni dyżurującej przyjmują w weekendy. Z tego co wiem, do nich można tylko z bólem, a przecież Ciebie boli. Powinni dać pomoc doraźną. 2 - Idź do przychodni (zwykłej) mającej dyżur. Taką na pewno macie. Poproś o receptę na leki przeciwbólowe. Życzę powodzenia i aby przestało boleć. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: ząb ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 22:37 zuzu dobrze prawi. tabletki i zapić wódą. działa. sprawdzone Odpowiedz Link
annabetka Re: ząb ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.09.09, 22:42 Moje wszystkie porady zostały tu już wymienione silne tabletki,setka wódki,pogotowie stomatologiczne Pozostaje mi zatem tylko życzyć Ci oby ból jak najszybciej minął.Trzym się! Odpowiedz Link
mearuless o baby 12.09.09, 22:46 co wy jej radzicie??? prochy plus woda??? przy dobrych ukladach po takiej mieszance wyladuje nie na fotelu stomatologicznym ale na lozku do sekcji zwlok ty idz lepiej na dyzur stomatologiczny Odpowiedz Link
kowalowa Re: o baby 13.09.09, 00:42 "prochy plus woda???" no przecież proszki się wodą popija nie wódą Odpowiedz Link
annabetka Re: o baby 13.09.09, 00:52 Mea nie przesadzaj,toć dorosła baba swój rozum ma albo prochy albo wóda albo ostry dyżur-se wybierze co jej pasuje Aaaa i przy nieprawdopodobnie bolącym zębie wóda i prochy nie zaszkodzą,najwyżej tak jak zuzu zaproponowała-kopnąć się w nogę-Karolcia na odtrucie do szpitala pojechać będzie musiała Karocia ty daj rano znak jakiś,że żyjesz. Odpowiedz Link
karolciaa23 Re: o baby 13.09.09, 13:16 żyje ale nie chce mi się żyć, nie mam pojęcia czy dam radę do jutra Odpowiedz Link