tedesca1 17.09.09, 08:26 dziewczyny macie jakieś namiary? żeby bez ruszania tyłeczka z domu wywołać sobie zdjęcia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frida-marzec08 Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 08:47 Empik ma taką opcję, ale niestety trzeba dupsko ruszyć po odbiór zdjęć Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 08:48 normalne zdjecia robie u nich www.rossmann.com.pl/pl/fotografia/fotografia-analogowa/foto-wskazowki normalne to znaczy do wymiaru 10x15 wieszke robilam (20x25) ale wiecej nie bede. skasztanili mi. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 08:50 prawie wszędzie robią - empik, mediamarkt, tesco ... zależy co jest w Twoim mieście. I wszędzie trzeba pojechać, żeby odebrać - zlecić możesz tylko przez internet. Odpowiedz Link
tedesca1 Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 09:00 mnie się właśnie marzy tak,żeby mi je do domu przysłali Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 09:09 nie ejstem pewna ale w rossmanie chyba wlasnie przysylaja do domu. sparwdz tego linka co ci go wkleilam. ja z tego nie korzystam, odbieram w sklepie bo i tyak jestem tam prawie codziennie po pieluchy. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 09:14 o masz fotouslugi.pl/cennik.html za wysylke pocztowa dodatkowo placisz 7 zeta. Odpowiedz Link
surita Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 09:16 www.superfoto.pl Fajne zdjęcia, tyłka ruszać nie trzeba i niedrogo wychodzi Odpowiedz Link
mandziola Re:Mój mąż takiego znalazł.. 17.09.09, 09:13 czekaj zaraz do niego zadzwonię. Odpowiedz Link
emileczka8 Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 09:18 www.allegro.pl/my_page.php?uid=3684814 korzystałam z usług tej firmy i jestem w 100% zadowolona.Bez ruszenia tyłeczka z domku masz to co chcesz.pozdrawiam Odpowiedz Link
tedesca1 Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 09:26 super, dzięki Wam babeczki! Co prawda też coś tam wynalazłam w internecie, ale wolę ze sprawdzonego źródła. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 09:53 korzystałam z allegro, nie pamietam juz u kogo krys jakoś tam sie zwał i wsio było ok Odpowiedz Link
karra-mia Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 19:19 na allegro znalazłam sobie cos takiego przysłali mi mailem program do obróbki, potem im odesłałam te foty, a oni mi pocztą odbitki szybko, tanio i sprawnie Odpowiedz Link
tomelanka Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 20:22 w empiku mozna z dostawa do domu, bardzo polecam zawsze tam wywoluje, raz sie tylko zdarzylo ze dostalam blyszczace zamiast matowych, nie ja odbieralam tylko kolezanka wiec juz afery nie robilam Odpowiedz Link
grave_digger Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 20:42 wywołuję tylko na allegro hurtowo i tanio. Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: wywoływanie zdjęć przez internet 17.09.09, 21:10 a ja jednak stawiam na Media i ich wieczną promocję - 13,99 za 50 zdjęć - taniej nie udało mi się nigdzie znaleźć (na allegro doliczając przesyłkę wychodzi drożej). A u nich też głupio, bo n ie można przez internet, tylko trzeba przyjść, żeby dostać taką cenę... ale robią w godzinkę, więc nieduży problem... Odpowiedz Link