mathiola Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 20:16 Ja dzisiaj symbolicznie, bo jutro o 5 rano mam kurs do stolicy ze skacowanym po imprezie mężem Odpowiedz Link
kowalowa Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 20:21 a ja kurde zostałam wyrolowana, a raczej wrolowana w siedzenie samotne z dziećmi.... po ostatniej akcji jaka zaszła między nami tzn. ja i mój konkubent.. doszliśmy do jakiego takiego porozumienia.... przegadaliśmy milion tematów, miało być lepiej, i co? kurwa gówno oznajmił mi uroczyście, ze on dzisiaj z kolegami na browara idzie...... ja pierdzielę.... i normalnie nie byłoby problemu, ale teraz kurwa to ja już nic nie wiem;-/ tak czy siak miłego weekendu dla wszystkich ja tam też nie zamierzam się zamartwiać.... ide po winiacza; będe mieć czerwony język Odpowiedz Link
czarna-kokaina Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 20:25 a ja akurat piwkuje konkubent wroci ok. 22 dziecko obudzi sie ok. 2 na mleko jeszcze 3 browarki mam w lodowce a jutro wesele znowu bedzie trzeba pic, nie ma kiedy odpoczac od tego alkoholu Odpowiedz Link
mathiola no ale 18.09.09, 20:33 może on po prostu poszedł z kolegami na piwo? Dlaczego doszukujesz się w tym drugiego dna? Mój też dzisiaj na męskim piwie. Jutro za to ja postaram się gdzieś z domu wymiksować za te cierpienia, które jutro rano staną się moim udziałem Odpowiedz Link
kowalowa Re: no ale 18.09.09, 20:40 mathiola napisała: > Dlaczego doszukujesz się w tym drugiego dna? " bo tak mi się coś w głowie poprzestawiało... tym razem nie bez powodu Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 20:26 co robimy? ściągamy gacie i tak chodzimy....a na serio to tez bym sie wina opiła ale dupa trzeba dbac o dziecko w brzuchu Odpowiedz Link
czarna-kokaina Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 20:29 pamietam jak w ciazy smakowalo mi wino... nigdy wczesniej i nigdy pozniej mi tak nie smakowalo dziecko odpukac mam zdrowe mimo tych 3 czy 4 lampek wypitych w ciazy ale zebyscie wiedzialy w jakich warunkach on zostal zrobiony! to byla ostra impreza z piatku na poniedzialek... mialam niezlego stracha, ze urodze ufoludka Odpowiedz Link
mathiola Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 20:37 ja wszystkie swoje dzieci ochrzciłam dużą ilością alkoholu, nie wiedząc jeszcze, że je noszę. Jak na złość i za pierwszym i za drugim razem zdarzyły się takie imprezy, które będę pamiętać do końca życia (w szczególności przez te ilości alkoholu). A za kilka dni test.... i..... o maaatkooooo! Odpowiedz Link
czarna-kokaina Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 20:41 ja caly czas myslalam, ze lada moment dostane okresu bo tak sie wlasnie czulam. impreza byla przednia, chyba wybawilam sie na zapas na te 8 nadchodzacych miesiecy, polatalam samolotami itp. i to samo jak zrobilam test - o maaaaaatkooooooo!!!!! Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 21:26 no, ja w pierwszym tygodniu ciąży tez zaliczyłam, morze alkoholu, faję wodną codziennie, i jeszcze 7 nurkowań) i uchował się zdrowiutki) wodę już kocha, mam nadzieję, że z alkoholem NIE będzie podobnie... Odpowiedz Link
dlania Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 20:30 Ja mam okres, boli mnie brzuch, jestem zryta po tygodniu pracy, siedze juz w łóżku w koszuli, na mysl o wyjściu gdzieś na impreze ogarnia mnie przerażenie)) Oj, starośc... Odpowiedz Link
mandziola Hi starolu:) zakrztusiłam się piwem...:)) 18.09.09, 20:32 Ja siedze przed kompem w wyciagnietym dresie) Wygladam jak wyjdż stąd i nie wracaj - eh.... Odpowiedz Link
dlania Re: Dlania 18.09.09, 21:35 Nie pokaże, bo musiałambym w tym celu wstac z lózka po aparat. Jest żółta, z myszą z koszykiem kwiatów i napisem: "Olo" z przodu. I ma chyba z 15 lat - baaaaardzo wygodna Pozdrowienia od Ola dla dresów Odpowiedz Link
czarna-kokaina Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 20:38 no dobra, skonczylam piwo i ide pod prysznic dzis wieczorem planuje wykorzystac nic nie podejrzewajacego konkubenta, o ile maly wyjec nie przeszkodzi. kuzwa jeszcze musze umyc butelki Odpowiedz Link
agik82 Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 20:54 ja dziś nie piję, wczoraj piwsko żłopałam Odpowiedz Link
bernimy Re: weekend czas zaczac 18.09.09, 21:43 No ja właśnie sączę sobie karmi Czy po prawie 3 latach (minie w styczniu) nie widzenia się z alko, moja wątroba będzie wiedziała, jak to się z tym rozprawić czy padnie??? Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: weekend czas zaczac 19.09.09, 01:05 no ja juz mam zjazd do bazy bez odbioru. Odpowiedz Link
kowalowa Re: weekend czas zaczac 19.09.09, 01:24 "No ja właśnie sączę sobie karmi Czy po prawie 3 latach (minie w styczniu) nie widzenia się z alko, moja wątroba będzie wiedziała, jak to się z tym rozprawić czy padnie??? Odpowiedz Link
bernimy Re: weekend czas zaczac 19.09.09, 11:59 No mam straszny problem z alko, strrrrrrrrrrrrraszny! Lubię ale karmię, więc razem z ciążą nie widziałam (prawie) alko od 3 lat Niezłe odtrucie, co? Wątroba miała i ma się extra, ale martwię się, czy pamięta jeszcze co się z tym robi Odpowiedz Link