kkokoszkaa Re: Mam talent 19.09.09, 21:52 tez sie gapię, najbardziej spodobał mi sie stepujacy gosc a u ciebei ajk z odbiorem? Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: Mam talent 19.09.09, 21:53 oglądałam dzisiaj wyjątkowo, podobał mi się koleś na rowerze z jednym kołem i diablica z Czech/. Odpowiedz Link
deela Re: Mam talent 19.09.09, 21:53 na razie byl dobry ten od roweru reszta do kitu a i wkurwiaja mnie te reklamy wiecej reklam niz programu Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Mam talent 19.09.09, 21:55 Koleś z rowerem i hula hop dziewczyna. A i Filipińczyk Odpowiedz Link
dlania Re: Mam talent 19.09.09, 21:57 A teraz leci hebel emocjonalny, jak to mój mąz stwierdził. Nie lubie takich, chociaz głosy maja fajne. Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Mam talent 20.09.09, 11:14 pina_colada88 napisała: > Koleś z rowerem i hula hop dziewczyna. > A i Filipińczyk tak samo Odpowiedz Link
agik82 Re: Mam talent 19.09.09, 22:04 dziewczyna diablica dla mnie do kitu podobał mi się ten stepujący, ale jeszcze bardziej Krystian Herba, ten na rowerze- widziałam go kilka razy na żywo i IMO faktycznie ma talent Odpowiedz Link
princy-mincy Re: Mam talent 19.09.09, 22:13 ja tez ogladalam podobal mi sie Filipinczyk i stepujacy nie wiem czemu przepuscili 'diablice' czy te pare akrobatow- w zeszlym roku byla dziewczyna ktora wiecej pokazala na zawieszonych szarfach, jestem zawiedziona Odpowiedz Link
hellious Re: Mam talent 20.09.09, 07:21 Fajny byl koles stepujacy ( jakos nie wiem, ale skojarzył mi sie z Vinem Dislem ), filipinczyk, mala z hula-hop i gosc na rowerze. Panna diablica nieeee.. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Mam talent 20.09.09, 08:07 deela - ta mała z hulahop to z naszego pięknego Gorzowa jest. A mi się niedobrze zrobiło jak ta diablica tego węża do buzi wzieła. ble Odpowiedz Link
grave_digger Re: Mam talent 20.09.09, 10:37 zapomniałam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no tak, jak mnie goście nachodzą... ale dziś nadrobię braki no dobrze, żeście mi przypomniały Odpowiedz Link
doral2 Re: Mam talent 20.09.09, 18:29 ja mam talent nie oglądam, ani talentów, ani tańca z gwizdami, ani em jak mielone, ani złego i niedobrego, ani barw nieszczęścia, ani blebanii, ani klana kolana, ani innych pierdół zajmujących czas. wiadomości i pogoda dostarczają mi wystarczającej dawki wrażeń i pierdół oraz zajmują wystarczającą ilość czasu. Odpowiedz Link
furiie Re: Mam talent 21.09.09, 11:04 nie widziałam ostatniego odcinka ale w poprzednim naprawdę pękałam ze śmiechu z parodii gości, którzy wygrali pierwszą edycję Odpowiedz Link