uleczka.pl 01.10.09, 18:34 Witam wszystkie emagielki, mam nadzieję że nie jedną wódke wypijemy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agik82 Re: Witam się :) 01.10.09, 18:47 a i owszem, wypić możemy, ale po 1. to trza wypełnić takie cóś jak CV CV 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? a po 2. to wkupne się należy postawić Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Witam się :) 01.10.09, 21:28 witaj a wódka gdzie?no ja sie pytam gdzie? Odpowiedz Link
bernimy Re: Witam się :) 01.10.09, 21:41 No a odpowiedzi na pytania? A wódeczka? Witaj Odpowiedz Link
deela Re: Witam się :) 01.10.09, 21:45 niewidzewodkiwszyscydzisiajwodkeobiecujaajajeszczezadnejniewidzialam Odpowiedz Link
novembre Re: Witam się :) 01.10.09, 22:34 To ja się przywitam, bo ja tu tez nowa . Bruderszaft i idziemy do mnie. Cholera, są jakieś emoty wódkowe? Hilfe? Odpowiedz Link
pati.kowalska1 Re: Witam się :) 02.10.09, 09:47 ejjjj nooooo, kobiety! trochę kultury sztabowej! wódy tylko się domagają;p I MAJĄ RACJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cv nie wypełnione, wódki brak.....no nie wiem, nie wiem czy to przejdzie;p Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Witam się :) 02.10.09, 09:51 patka, wiadomo że nie przejdzie. Porządek musi być, i siwi i wódka. I basta!!! Odpowiedz Link
uleczka.pl Re: Witam się :) 02.10.09, 20:09 Dziewczyny jest wódka Wczoraj i dziś miałam dłuższe wychodne od kilku miesięcy , więc dlatego się aż za mną zakurzyło Zdróweczko Odpowiedz Link