ciociacesia 05.10.09, 10:16 czyta ktos? bo ja tego nie cierpie - widze nowa ksiazke, zaczynam czytac i kurcze nastepnego dnia czuje niedosyt bo juz po wszystkim wczoraj skonczyłam 'lups!' i ciagle jeszcze przezywam gzie jest moja krówka? to nie jest moja krówka' ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathiola Re: a Swiat dysku ? 05.10.09, 10:24 próbowałam. Nie mogłam. Spróbuję jeszcze raz ale nie wiem, czy coś z tego będzie. Tam jest sama fizyka...... Odpowiedz Link
ciociacesia matafizyka chyba 05.10.09, 10:27 nie mow ze fizyki nie lubisz a ktory tom próbowałas? moze wybrałas cos zbyt ciezkiego? Ja zaczynałam od 'mort' prawie zadej fizyki Odpowiedz Link
ib_k Re: a Swiat dysku ? 05.10.09, 10:27 mathiola napisała: Tam jest sama fizyka.. no co ty math! tam nie ma nic z fizyki, to zabawny satyryczny obraz rzeczywistości, ciotka, kup sobie nowy świat finansjery i nie jęcz Odpowiedz Link
ciociacesia brat kupil 05.10.09, 11:10 przyjezdzam do domu a tam lups i swiat finansery i podobno gdzies nawet nacja jest, ale znalazłam tylko obwolute, moze tata sobie pozyczył. mi sie nie opłaca kuppowac ksiazki za 30zl ktora bede czytac krócej niz tele-tydzien Odpowiedz Link
lubie.garfielda Re: a Swiat dysku ? 05.10.09, 11:04 chyba zaczęłaś od "nauki świata dysku" Odpowiedz Link
stillgrey Re: a Swiat dysku ? 05.10.09, 10:48 kilka pierwszych tomow zasmiewalam sie do lez, teraz juz niestety formula mi sie przejadla niemniej jednak moj kon na stowe bedzie sie nazywal Pimpuś Odpowiedz Link
arachnela Re: a Swiat dysku ? 05.10.09, 10:55 Jak widać po mojej sygnaturce czytam cały czas, często po kilka razy. Łups przeczytałam bardzo szybko, ale od tygodnia czytam Świat Finansjery i cholera nie przechodzi mi, jak nie ma straży, śmierci czy wiedźm to się nudzę troszkę. Ale tylko troszkę Odpowiedz Link
ciociacesia mnie urzeka Moist 05.10.09, 11:13 wiec nawet bez strazy i wiedzm dam rade. kiedys tego nie bylo i tez bylo fajnie. pamietasz turyste i rincewinda? fakt, to nie to samo co Sir vimes ale tez fajni byli Odpowiedz Link
princy-mincy Re: a Swiat dysku ? 05.10.09, 11:48 kiedys czytalam, ale po ktorej z kolei (chyba 6 czy 7 czesci) mnie znudzilo i juz wiecej nie czytalam i jakos mnie nie ciagnie Odpowiedz Link
exotique Re: a Swiat dysku ? 05.10.09, 12:30 kocham. jak wracalam z pl to na lotnisku zanabylam 11 ksiazek- w tym 9 terrego i jak wielblad- torba, dziecko i siaty z ksiazkami... i bez wozka Odpowiedz Link