najeeli 09.10.09, 09:45 namiar na gina potrzebuję, co by mnie ciaze poprowadził, ratujcie, proszę flaszeczke stawiam z góry Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajike Re: do magielek z Warszawy 09.10.09, 09:47 A gdzie ma być gabinet? Ja mam super lekarza, który ma gabinet w Nowej Iwicznej i na Mokotowie. Odpowiedz Link
mearuless Re: do magielek z Warszawy 09.10.09, 09:54 polecam ci przychodnie nasolcu i dr, dam ci namaila jak zechcesz. przychoodnia jest panstwowa- nie ma dlugich terminow.jest fajnie,milo, przytulnie. no i zaraz obokjest szpital;0 jak chcesz to daj znac. "Żyj tak, aby twoim bliskim zrobiło się nudno, gdy umrzesz" Odpowiedz Link
ajike mearuless 09.10.09, 09:58 Ja poproszę. Co prawda mam super fajnego lekarza ale jak dla mnie trochę za daleko i teraz szukam nowego, najlepiej właśnie państwowego. Zapewne założę nowy wątek dotyczący tego tematu albo podłączę się tutaj. Ale za namiary na Twojego będę wdzięczna. Odpowiedz Link
mearuless Re: mearuless 09.10.09, 10:08 prosze bardzo tiny.pl/hql6m dr. niewiadomski - fajny jest Odpowiedz Link
doral2 Re: mearuless 09.10.09, 20:40 dr grażyna wierdak, gabinet na ciołka, bliżej obozowej, numer chyba 36, a bloku mieszkalnym. gabinet malutki, ale pani doktor jest bardzo sympatyczna, delikatna i w ogóle wiele rzeczy można z nią załatwić. chodzę do niej od lat chyba piętnastu.. Odpowiedz Link
margerytka69 Re: do magielek z Warszawy 09.10.09, 10:00 ja Ci już odpisałam w drugim wątku obok co prawda mój nie na Bemowie, ale na Bielanach, koło Leclerca przy Aspekt Odpowiedz Link
lolinka2 Re: do magielek z Warszawy 09.10.09, 21:20 Babka Medica, dr Maria Łubiarz B. konkretna, rzeczowa, kulturalna i spokojna lekarka. Mądra, wyważona, ze świeżą wiedzą. Prowadziła drugą połowę mojej drugiej ciąży, jak się w końcu zdecydowałam na Warszawę zamiast Lublina... i naprawdę ceniłam sobie tę współpracę. Potrafi radzić sobie z przypadkami mocno niestandardowymi. Moja ciąża była dość problematyczna, plus obciążony wywiad, dzięki dr Łubiarz funkcjonowałam na pełnych obrotach do ostatniego dnia (bez zwolnienia). Odpowiedz Link