iskierka40 11.10.09, 20:29 ja własnie włączyłam,czekam na teraz albo nigdy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w_miare_normalna Re: a taniec z pizdami oglądacie? 11.10.09, 20:37 Ja też oglądam teraz albo nigdy, ale zawsze wcześniej włączam tv i patrze na te tańce połamańce. Odpowiedz Link
doral2 Re: a taniec z pizdami oglądacie? 11.10.09, 21:47 nie oglądam. szanuję swój umysł Odpowiedz Link
jk3377 .... 11.10.09, 20:51 jesli chodzi o TZG to ogladam zawsze...czasem sie posmieje,czasem podziwiam... ale weszlam w ten watek i tak mnie uderzylo po oczach-sygnaturki piekne z serduszkami,kobieta w ciazy,a teksty jak z ulicy...sory,ale jakos mi tu tak nie pasuje i dziwnie to wyszlo... Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: .... 11.10.09, 21:41 no weeeeeź.... Twój ulubiony program obraziły?? Ja tam to oglądam, ale nie uważam tego za program górnolotny... i nie razi mnie , jak któraś tu pizdą zarzuci... Odpowiedz Link
iskierka40 Re: .... 11.10.09, 22:26 > ale weszlam w ten watek i tak mnie uderzylo po oczach-sygnaturki > piekne z serduszkami,kobieta w ciazy,a teksty jak z ulicy...sory,ale > jakos mi tu tak nie pasuje i dziwnie to wyszlo... no tak w ciąży nic nie można,bez przesady,czy czytałaś kiedyś jakieś moje wulgarne wątki tu lub gdzie indziej?nie przesadzajmy. Odpowiedz Link
jk3377 Re: .... 12.10.09, 10:28 ale ja tam nic nie przesadzam,nawet wirtualnego ogrodka nie mam hahah i wcale nie jest to moj ulubiony program zwyczajnie napisalam co mi sie skojarzylo i juz...a czy kiedys cos tam pisalas-nie zapamietuje takich bzdur... Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: a taniec z pizdami oglądacie? 11.10.09, 22:54 semida napisała: > Kto odpadl? Grazyna Wolszczak. A ja to ogladam czasami. I jest to taki program, przy którym nie musze wysilac swoich szarych komorek. Odpowiedz Link
mathiola Re: a taniec z pizdami oglądacie? 11.10.09, 23:09 Iskierka, nie bądź wulgarna. A w odpowiedzi - nie oglądam, szkoda mi czasu na takie pierdolety, uszami już mi wychodzą wszystkie te reality showy, showy bez reality, tokszoły, teleturnieje dla półgłupków... Dystansu nabrałam do tej... nie pamiętam... jedenastej(?) muzy i programów coraz niższych lotów. Ale za to obejrzałam dzisiaj w końcu dom nad rozlewiskiem i... zamierzam obejrzeć za tydzień Odpowiedz Link
iskierka40 Re: a taniec z pizdami oglądacie? 12.10.09, 09:29 mathiola napisała: > Iskierka, nie bądź wulgarna. hahaha Odpowiedz Link
karolciaa23 Re: a taniec z pizdami oglądacie? 12.10.09, 09:36 oglądałam dwie edycje, następne mi się znudziły Odpowiedz Link
totorotot Re: a taniec z pizdami oglądacie? 12.10.09, 16:02 tak sie sklada, ze tez tak nazywam ten program Odpowiedz Link
iskierka40 Re: a taniec z pizdami oglądacie? 12.10.09, 16:05 totorotot napisała: > tak sie sklada, ze tez tak nazywam ten program no co ty??naprawde?? ale w ciąży nie jesteś?? Odpowiedz Link
serei parodia 12.10.09, 10:08 nick iskierka, dwa suwaczki z serduszkami ( mogłabyś zmniejszyć), sygnaturka wesołe mamuśki a tu pizdy w tytule, zniesmaczyło mnie ciut. Nie podoba się to nie oglądaj po co od razu tak wulgarnie? i nie nie oglądam tv ani tańca ani seriali bo nie posiadam tv z wyboru, ale powaliło mnie po oczach takie połączenia CuDów z pizdami. Odpowiedz Link
iskierka40 Re: parodia 12.10.09, 10:13 serei napisała: > nick iskierka, dwa suwaczki z serduszkami ( mogłabyś zmniejszyć), sygnaturka > wesołe mamuśki a tu pizdy w tytule, zniesmaczyło mnie ciut. a widzisz a tu takie buty nie? Odpowiedz Link
doral2 Re: parodia 12.10.09, 10:13 jak już dowiodła historia magla, przypieprzyć się można do każdego i o wszystko. jednym wolno chujami po oczach walić bo mają smoki w sygnaturce albo nic, a drugim nie wolno bo serduszka mają w sygnaturce. ot, taka moralność kalego... Odpowiedz Link
serei Re: parodia 12.10.09, 10:26 nie przypieprzam się Doral tylko to lekko razi po oczach, zwłaszcza jak sobie przypomnę, że iskierka żaliła się jak to jej na forum wesołych mamusiek nie lubią, zaszufladkowałam ją już do tych słodko pierdzących osób więc mnie zaskoczyła z tymi pizdami. A fakt, że obraziła wszystkich uczestników tego programu świadczy tylko o jej małostkowości Odpowiedz Link
babowa Re: parodia 12.10.09, 10:33 serei , ty chyba czepiac sie chcesz na siłe:0 słodkopierdzaca zle, z pizdami zle jakby co , to ja mam czas i tak sobie dopisuje Odpowiedz Link
serei Re: parodia 12.10.09, 10:36 widzisz bo ja dzielę forumowe baby na dwie grupy a tu mi się iskierka ze słodkopierdzących wyłamuje? tak nie można! P.S założę się, że teraz iskierka w najbliższym czasie da popis swojej wulgarności Odpowiedz Link
babowa Re: parodia 12.10.09, 10:42 a to ja mam forumowych kategorii o wiele wiecej i tez mi sie skubane wyłamuja no Odpowiedz Link
serei Re: parodia 12.10.09, 10:45 no nudzi mi się nudzi . Babowa a jak tam Twoje dzidzi? lub jak to ma pewna pani w sygnaturce na ematce "dziecuszko"? (rzyg), wiesz już czy to chłop czy baba? Odpowiedz Link
babowa Re: parodia 12.10.09, 10:52 serei koncze gadke z toba bo całkiem za free nabijamy watek iskrze moje dzieciuszko jest jeszcze tajemnica ale licze na babówke Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: parodia 12.10.09, 15:55 o , a w której grupie ja jestem, w której, w której??? Odpowiedz Link
sylki serei 12.10.09, 10:55 powiedz mi tylko kiedy iskra się żaliła, że jej na forum WM nie lubią, bo ja jakoś nie mogę sobie tego przypomnieć? Jedyną osobą jaką pamiętam, która się żaliła, to lidia341 czy jakoś tak. Poza tym nie przypominam sobie by była nie lubiana, jest raczej odwrotnie Odpowiedz Link
kama_msz Re: serei 12.10.09, 11:02 serei, pomyliłaś się - to lidia się żaliła. sylwka a ty nie bądź taka nerwowa, bo dzidzi zaszkodzisz hahaha Odpowiedz Link
sylki Re: serei 12.10.09, 11:23 kama ty mnie nie denerwuj tym, że ja się denerwuję, bo jak laczkiem rzucę to na słonko doleci i cię łupnie prosto w ten twój chudy tyłek Odpowiedz Link
kama_msz Re: serei 12.10.09, 11:59 hue hue, a może do lumpa chcesz dzisiaj iść? wtedy będziesz mogła kopa zasadzić osobiście Odpowiedz Link
sylki Re: serei 12.10.09, 12:20 dzisiaj?? Zwariowałaś??? Zaraz mój własny osobisty syn do domu wraca, więc udupiona jestem. Odpowiedz Link
serei Re: serei 12.10.09, 11:12 serio? myślałam że to ta iskierka a jak nie to proszę o wybaczenie . Odpowiedz Link
mamaivcia dziękuję iskierce za użycie tegoż 12.10.09, 12:05 wulgarnego słowa w tytule bez niego ten wątek wiał by nudą, a tak ... uśmiałam się jak norka Odpowiedz Link
mariolka55 Re: parodia 12.10.09, 12:50 > nie przypieprzam się Doral tylko to lekko razi po oczach, zwłaszcza jak sobie > przypomnę, że iskierka żaliła się jak to jej na forum wesołych mamusiek nie > lubią, zaszufladkowałam ją już do tych słodko pierdzących osób więc mnie > zaskoczyła z tymi pizdami. he??? że ją nie lubią na mamuśkach?ze się niby tu żaliła? że Iskra słodko pierdząca??? chyba Ci się Serei z deka poplątało Odpowiedz Link
sylki iskra 12.10.09, 14:28 ty się nie śmiej, tylko pisz jak pierdzisz: 1) na słodko 2) na gorzko 3) na słono 4) a może jeszcze inaczej ?? Pisz może być interesująco Odpowiedz Link
babowa Re: iskra 12.10.09, 14:46 iskra chwilowo ma problemy z uwalnianiem gazów, bo jest w ciazy i walczy z zaparciami a w ogóle jak jej nie lubia na tych wesołych, to tu tez mozemy ja ponielubic, a co? jak sie iskra wkurzy, to popusci i jej ulzy wiec dla jej dobra mozna ja troche podkurwic Odpowiedz Link
totorotot Re: parodia 12.10.09, 16:04 nie obraziła WSZYSTKICH, inaczej by napisala 'taniec z pizdami i chujami' Odpowiedz Link
alajna2 Re: parodia 12.10.09, 16:12 dobre ale się uśmiałam Tak to już jest, że się nazwy przekręca dla hecy Moi znajomi mówią: - M jak Morderstwo - Taniec z pierdzącymi - Londończycy-kondończycy i nie dopatrywałabym się tu żadnej złośliwości Odpowiedz Link
doral2 Re: parodia 12.10.09, 16:53 aha, czyli że jak serei kogoś zaszufladkowała do szuflady A lub szuflady B (nie ma więcej opcji), to albo jest czarny albo biały i nie ma prawa zmieniać koloru?? no, ciekawa teoria...bardzo. Odpowiedz Link
iskierka40 Re: parodia 12.10.09, 17:06 ojej ale żem dumna pierwszy mój takiii wątek na tym forum,zaistniałam,łałłł! Odpowiedz Link
koralik12 Re: a taniec z pizdami oglądacie? 13.10.09, 13:19 Chodzi o Taniec z gwiazdami? Tego nie oglądam. Kiedyś pooglądałam Taniec ze szmatami w Skibomaglu www.youtube.com/watch?v=TnOps3x751w Odpowiedz Link