babowa 21.10.09, 12:48 uwaga na komentarze- jakby co pamietac o myszach tak, tak i babowa zaczyna posrywac dzieciowo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 12:55 szpiczasty - to wg przesądów chłop będzie. ale piękny masz ten "brzusio z fasolinką" Odpowiedz Link
hellious Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 13:03 babowa a ile to tak w ogole? suwaczka nie masz Calkiem zgrabny masz ten brzuszek Odpowiedz Link
babowa Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 13:11 tydzien łosiemnasty sie zaczał a suwaczek niby obciach ale dobra rzecz , podgladam u innej babki co ma termin jak ja i jestem na biezaca Odpowiedz Link
princy-mincy Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 15:11 bardzo ladny moj takiej samej wielkosci, tyle ze u mnie 29. tc i juz mam dosc komentarzy ze taki maly brzuch Odpowiedz Link
aniuta75 Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 13:05 Oj Babowa, jak patrzę na ten Twój bebzon to od razu mnie się dziecia nowego chce hihihih. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: ho ho;p 21.10.09, 13:25 łe tam, babowa nie przesadzaj. Ledwo widać pewnie obżarłaś się fasoli i kapusty a tak w ogóle to fajny Odpowiedz Link
doral2 Re: ho ho;p 21.10.09, 13:53 jeszcze się chwalisz, ale w końcówce to ci się chyba już chwalić nie będzie chciało będzie baba, mówię wam Odpowiedz Link
babowa Re: ho ho;p 21.10.09, 14:04 doral2 napisała: > będzie baba, mówię wam doral, poleje ci chyba z wiadra Odpowiedz Link
aga9001 Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 13:23 Ściemniasz Babo - jak ostatnio sie widzialysmy to takiego nie miałas Więc czyje to zdjęcie ??? Odpowiedz Link
mamavinca Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 13:47 Fajny brzusio Gratulalacje. To juz kumam skad Twoja sygnaturka Odpowiedz Link
grave_digger Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 13:49 babowa, ty to masz pikny brzuch a pewnie jeszcze piękniejsze co w nim Odpowiedz Link
babowa Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 13:51 tego mi było trzeba tej wazeliny no tak mi dobrze, siedze i puchne , no Odpowiedz Link
aga9001 Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 13:54 Ty lepiej nie puchnij bo w spodnie nie wejdziesz Odpowiedz Link
bernimy Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 14:00 Babowa, śliczny brzusio Ja też kcem taki :- )))) Oczywiście z zawartością Odpowiedz Link
corkaswejmamy Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 14:25 nie zazdroszczę bo mam takowy własnie, ale podziwam bo baaaaaardzo zgrabny Odpowiedz Link
corkaswejmamy Re: a ty córa na kiedy masz? 21.10.09, 17:53 troszkę wcześniej, na grudzień Jestem w 32 tc. Strasznie szybko zleciało a mam nadzieję, że odtąd, wbrew zasadom, że końcówka dłuży się najgorzej, pójdzie jeszcze szybciej. Zamierzam za jakieś 4 tygodnie chodzić po ludziach i błagać ich by pozwolili mi okna pomyć, dywany na kolanach poprać bo ja w ciąży za długo chodzić nie zamierzam Odpowiedz Link
zocha16 Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 14:22 piękny masz ten brzusio, ja w ogóle uważam ze kobiety w ciąży wygladają pieknie Odpowiedz Link
mariolkka Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 14:42 no brzusio super wyglada Rany jak tak sobie patrze na niego i jak czytam jedna w ciazy, druga w ciazy ... to az mi sie chce Uwazam, ze czas cizaowy to najwspanialszy czas dla kobiety, wczyscy naskakuja, pomagaja no przynajmniej ja tak wspominam moje 9- miesiecy ... potem to juz dziec najwazniejszy Odpowiedz Link
exotique Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 17:37 A MOWILAM, NIE wciagaj ogorkow, bo brzuch tylko od nich puchnie slicznie babowa, slicznie i juz Odpowiedz Link
guderianka Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 18:02 babowa-bardzo zgrabny brzuszek chyba powinnaś nicka zmienić bo wyglądasz tak wdzięcznie że babowa nie pasuje-może bardziej "babyowa" Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 18:23 Super brzuszek! Ostatkiem mnie mdli, zgaguje i pobolewa, wiec jak sie okaze ze Magiel ciazopylny to sie nie zdziwie. Odpowiedz Link
zales239 Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 18:41 babowa,a to się stało chyba nad morzem jak wyjechaliscie z twoim małżem,ładnie się zabawialiście,pamiętam szykowanie do wyjazdu No ale efekt superowy,najfajniejszy czas dla kobiety. Moje starsze dzieci mówiły,że jak bylam w ciąży z najmłodszym to był najfajniejszy czas bo w domu było mnóstwo słodyczy hhe. Zazdraszczam Odpowiedz Link
hrabina_murzyna Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 18:50 Kurcze Babowa, aleś mnie zaskoczyła Piękny masz ten brzuchal, zdrówka dla Was. Odpowiedz Link
babowa Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 20:53 powiem nieskromnie, ze na tylko takie słowa czekałam , jakos sie dopiescic musiałam dzieki moje niezawodne baby i nic nie bójcie, wstawie wam dopiero jak do porodu bede jechac wiec luz Odpowiedz Link
karra-mia Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 21:05 fajny babolcu niedługo ja wam się pochwalę, bo ja, jak znam życie, będę szybko baaaardzo gruba Odpowiedz Link
sebaga Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 21:58 gratulacje! Zaskoczyło mnie to zdjęcie. Zawsze mi się kojarzyłaś z wielką babową, taką przy kości ;-D A tu taka chudzina. Te nick taki mylny Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 22:10 Chyba się tyłkiem na ciebie wypiął... Odpowiedz Link
kkokoszkaa Re: chwale sie a co :P 21.10.09, 23:15 brzuch zaajebisty- figura zreszta do pozazdroszczenia . wiem co mówie bo i ja w ciąży ale tak bombowo to nie wygladam tzn własiwie wygladam aż za bombowo w zwiazku z nadmiarem kalorii przeze mnie pochłanianych. O tak zgrabnum tyłeczku to moge pomarzyc a ja dopiero 14 tc heheeh. No ale co tam o sobie gadam- masz ise czym chwalic - dla mnie suuper i brzuchol i całą reszta! Odpowiedz Link