tomelanka 23.10.09, 17:41 po dwoch miesiacach, jutro rano, no i nie wiem co najpierw, golic nogi, malowac paznokcie czy od kompa odejsc ale sie ciesze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bswm Re: chlop wraca :D 23.10.09, 17:44 tomelanka napisała: > po dwoch miesiacach, jutro rano, no i nie wiem co najpierw, golic nogi, > malowac paznokcie czy od kompa odejsc ale sie ciesze Ogolisz się jutro A teraz posiedź z nami Odpowiedz Link
semida Re: chlop wraca :D 23.10.09, 17:44 Odejdz od kompa,ogol nogi,bobra i pachy. Następnie pomaluj paznokcie. No i mam nadzieję że przez te 2 miechy się nie mylas coby twoj wybranek zapachu wlasnej kobiety w koncu uswiadczyl Odpowiedz Link
semida Re: chlop wraca :D 23.10.09, 17:46 coby zapachu wlasnej kobiety nie zapomnial mialo byc Odpowiedz Link
tomelanka Re: chlop wraca :D 23.10.09, 17:51 nie no tydzien ostatni sie nie mylam, tak bedzie najbardziej swojsko no dobra posiedze paznokcie wieczorem a bobry i reszta przed spaniem rano mi sie nie bedzie chcialo, na 9 musze zwarta i gotowa na dworcu czekac, dobrze ze mi auto zostawil Odpowiedz Link
doral2 Re: chlop wraca :D 23.10.09, 21:01 paznokcie pomalować przy kompie, a ogolisz się przy kąpieli wieczornej Odpowiedz Link
esofik Re: chlop wraca :D 23.10.09, 21:13 tomelanka napisała: na 9 musze zwarta i gotowa na dworcu czekac, > dobrze ze mi auto zostawil raczej rozwarta Odpowiedz Link