roksanaa22 24.10.09, 20:54 ...oglądajcie,podziwiajcie fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2019470,2,1,P090909-1137-01.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: No to patrzcie... 24.10.09, 21:02 Amstaffka jest moja osobista.Ten drugi to przyszywane dziecię meA tak serio to należy do mojej kuzynki.Doberman z ADHD Odpowiedz Link
andziulec Re: No to patrzcie... 24.10.09, 21:03 Dla mnie prawdziwe potwory Ja się takich boję... Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: No to patrzcie... 24.10.09, 21:09 Andziulcu dalej w galerii jest zdjęcie poświadczające jaki to potwór z mojej suczy Rozumiem Twój strach.A przynajmniej staram się Odpowiedz Link
andziulec Re: No to patrzcie... 24.10.09, 21:15 ja się boję bo jako małe dziecko zostałam pogryziona. Li i jedynie. Odpowiedz Link
prigi Re: No to patrzcie... 24.10.09, 21:12 hłe, hłe. spodziewałam się zdjęcia dzieci, zwłaszcza jak deodyma nazwała je "potworami" Odpowiedz Link
kitka20061 Re: No to patrzcie... 24.10.09, 21:18 Piękny potwór, mówię o amstaffie. Kocham wszystkie staffordy, a najbardziej stafiki. Najwspanialsze psy, ale tylko dla mądrych ludzi. Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: No to patrzcie... 24.10.09, 21:21 Dzieci są dalej w galerii Kitko bo TTB są jak MediaMarkt-nie dla idiotów Odpowiedz Link
doral2 Re: No to patrzcie... 24.10.09, 22:17 świetne psiury, aczkolwiek ja w mniejszych gustuję za to ty masz zajebistą figurę Odpowiedz Link
morepig Re: No to patrzcie... 24.10.09, 22:26 nie lubie amstafow bokserow i innych "niebezpiecznych" nei dlatego ze niby niebezpieczne ale mi sien ie podobaja i sie slinia ja lubie futrzaki typu sznaucer. ponoc kto raz mial sznaucera- rasy nie zmieni Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: No to patrzcie... 24.10.09, 22:50 Amstaff się nie ślini Szczotki też są fajne A co do mojej figury-dzięsk,ale mnie sie nie podoba ostatnio;P Odpowiedz Link
w_miare_normalna Re: No to patrzcie... 24.10.09, 23:32 Roksana ty widzę młoda dupa jesteś Odpowiedz Link
fajka7 Re: No to patrzcie... 25.10.09, 01:45 Psy piekne, ale dlaczego amstaff bez kaganca? Odpowiedz Link
iskierka40 Re: No to patrzcie... 25.10.09, 15:12 roksanaa22 napisała: > A dlaczego ma być w kagańcu bo to obowiązek,psy muszą być wyprowadzane na smyczy i w kagańcu. Nikogo nie interesuje tłumaczenie,że on nie gryzie... Odpowiedz Link
deodyma Re: No to patrzcie... 25.10.09, 16:23 bo to obowiązek,psy muszą być wyprowadzane na smyczy i w kagańcu. > Nikogo nie interesuje tłumaczenie,że on nie gryzie... nie ma takiego obowiazku, by pies byl prowadzany na smyczy i w kagancu. wystarczy, ze roksana prowadza je na smyczy. gdgby bylo inaczej, czepialaby sie mnie straz miejska i policja tylko dlatego, bo moj pies nie ma kaganca, chociaz jest wyprowadzany na smyczy. Odpowiedz Link
mama-dzwoni Re: No to patrzcie... 25.10.09, 13:22 Dorobiłaś się dwóch najgłupszych i najniebezpieczniejszych ras na świecie. Bravo! Pogratulować inteligencji. Odpowiedz Link
moninia2000 Re: No to patrzcie... 25.10.09, 13:47 Hm mama-dzwoni masz napiecie przedmiesiaczkowe czy syndrom nieprzeruchania?.-) JA akurat nie przepadam za tymi rasami,wiec nie bede podziwiac, za to Ciebie tak Ladna jestes! Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: No to patrzcie... 25.10.09, 15:23 Kaganiec "z urzędu" obowiązuje tylko psy ras z listy agresywnych(w niektórych miastach uchwała nakazuje także zakładanie go psom wykazującym objawy agresji).Mój do nich nie należy.Niemniej jednak zakładam go idąc do miasta dla komfortu tych bojących się. Odpowiedz Link
bei Re: No to patrzcie... 25.10.09, 19:50 miałam dobermankę- dozyła starości - była szkolona na psa towarzysza- nie znam mądrzejszego psa od nie- a psy towarzyszyły mi od urodzenia do 39 roku zycia. Odpowiedz Link
fajka7 Re: No to patrzcie... 25.10.09, 20:08 No to git. Tam gdzie mieszkalam, wlasnie z urzedu kaganiec musial byc i chyba sobie wkrecilam, ze tak jest wszedzie. Moja labradorka zaatakowala kobiete na ulicy - tak, labrador, taka ciapa niby, ale swoj power miala. Jestem przewrazliwiona. Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: No to patrzcie... 25.10.09, 20:27 Dzieki dziewczyny za komplementy Fajko dlatego właśnie noszę ze sobą kaganiec i zakładam wtedy kiedy widzę,że nie jestem w stanie ominąć kogoś w bezpiecznej odległości.Choć moja sucza nigdy nie dała mi powodu do tego,żebym jej nie ufała w tej materii... Labradory traktuje,jak każde inne psy.Nie wyciągam łap do obcych psów choćby nie wiem jakiej rasy były i jak słodko wyglądały.A sama mam "mordercę" w domu Odpowiedz Link
anina-1 Re: No to patrzcie... 25.10.09, 20:23 Nie powinno się kierować kryterium wyboru psa tylko dlatego, że podobają się ich mordki. Trzeba najpierw poczytać na temat charakteru, usposobienia i upodobania psa za nim się zdecyduje na niego. Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: No to patrzcie... 25.10.09, 20:40 I bardzo słusznie napisałaś anino.Suka moja trafiła do mnie przez przypadek.Do dziś pamiętam jak po wciągnięciu jej prawie siłą do mieszkania popłakałam się z bezsilności i strachu... Dziś wiem,że ASTy odpowiadają mi w całej rozciągłości.Dziś to moja pasja Odpowiedz Link
jowita771 Re: No to patrzcie... 26.10.09, 10:17 > Do dziś pamiętam jak po wciągnięciu jej prawie siłą do > mieszkania popłakałam się z bezsilności i strachu... Miałaś już wtedy dziecko? A pies był już dorosły czy szczeniak? Odpowiedz Link
brzydula_betty Re: No to patrzcie... 25.10.09, 22:17 wygladasz z tymi amstafami jak rasowa dresiara. jeszcze tylko bejsbola ci brakuje Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: No to patrzcie... 25.10.09, 22:59 brzydulo to AmStaff i Doberman jakby co Tak,masz rację.Posiadam Amstaffa,BMW,słucham hip-hopu i noszę kaptury niekiedy.No i co w związku z tym? Aha,"bejsbola" tez mam.W wersji kompaktowej tzn pomniejszony.I kasted mam;P Odpowiedz Link
brzydula_betty Re: No to patrzcie... 25.10.09, 23:33 roksanaa22 napisała: > > Aha,"bejsbola" tez mam.W wersji kompaktowej tzn pomniejszony.I > kasted mam;P kastet jak już coś Odpowiedz Link
deodyma Re: No to patrzcie... 25.10.09, 23:19 brzydula_betty napisała: > wygladasz z tymi amstafami jak rasowa dresiara. jeszcze tylko bejsbola ci braku > je a ja myslalam, ze to sa dwie rozne rasy... amstaff i doberman Odpowiedz Link
brzydula_betty Re: No to patrzcie... 25.10.09, 23:32 deodyma napisała: > > brzydula_betty napisała: > > > wygladasz z tymi amstafami jak rasowa dresiara. jeszcze tylko > bejsbola ci braku > > je > > > > > a ja myslalam, ze to sa dwie rozne rasy... > amstaff i doberman > jak zauwazyłam amstafa to nie przypatrywałam sie juz na drugiego Odpowiedz Link
deodyma Re: No to patrzcie... 26.10.09, 09:41 > jak zauwazyłam amstafa to nie przypatrywałam sie juz na drugiego na fotce sa dwa duze psy a Ty zauwazylas tylko jednego? wow! Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: No to patrzcie... 26.10.09, 10:01 No, no ładna lala z ciebie "Killerek" mniej mi się podoba, lekko straszny IMHO. Odpowiedz Link
olinka20 Roksana 26.10.09, 14:11 Ale lachon z ciebie A pieski przepiekne, ale ja lubię te śmiejace sie mordy chociaż sama mam maluszka ledwo 7 kilogramowego. Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Roksana 26.10.09, 19:30 Dzięki dziewczyny za miłe słowapomijam fakt,że na tym zdjęciu to ja grubsza jakaś wyszłam Olinko,jakiego masz piesa? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Roksana 26.10.09, 19:44 Pudla sredniego, srebrny metalik Ale tnę go na krótko nie golę bo po pierwsze typowe fryzury pudle mi sie nie podobaja a po drugie leniwa jestem. Niestety zdjęć wklejac nie umiem Odpowiedz Link
roksanaa22 Re: Roksana 26.10.09, 19:57 I racja.Wystawowy image lokersów mi też się nie podoba Odpowiedz Link