magducha78 05.11.09, 16:10 od jakiegoś czasu podczytuję Was i chciałabym przywitać się i dołączyć do szacownego gronamożna? kama_msz-cześć czerwcówko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kama_msz Re: Dzień dobry:-) 05.11.09, 16:12 hej madziu flaszkę postaw, bo tu na krzywego nie wypada Odpowiedz Link
magducha78 Re: Dzień dobry:-) 05.11.09, 16:33 mam na imię Magda,mam prawie 2,5 letniego synka Szymonka. teraz jestem z nim w domu, nie pracuję.mieszkam w Warszawie, w dzielnicy Białołęka. przed ciążą pracowałam w Zarze, byłam szefem sklepu. ale to już zamknięty rozdział. tak w okolicach wakacji zamierzam poszukać nowej pracy a Szu pójdzie do petkola (mam nadzieję). Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Dzień dobry:-) 05.11.09, 16:14 Wódka to podstawa na maglu A druga podstawa to cefałka. Oto pytania: 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? Odpowiedz Link
magducha78 Re: Dzień dobry:-) 05.11.09, 16:28 > 1. czy masz bidet? -nie mam > 2. czy masz kochanka/ów? już nie > 3. czy golisz grażynkę?no ba > 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? ale czego? > 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego > dziwoląga? Hose'a nie oglądam. Kiedyś oglądałam "gotowe na wszystko" > 6. jak często zmieniasz majtki? codziennie > 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? jasne > 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych > dyskusjach? przyrzekam, jak wrócę w środę od rodzinki > 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? jeśli będę również adorowana to why not? > Odpowiedz Link
magducha78 Re: Dzień dobry:-) 05.11.09, 16:28 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? zobaczymy > 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt > "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? nie > 12. jak często zmieniasz pościel? bardzo często > 13. jak często zmieniasz ręczniki? j.w. > 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? si > 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do > ściany, czy w drugą stronę)? nie wieszam > 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? nie bardzo, chyba już go nie ma..? > 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? kontrolowany pierdolnik > 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń)kiedyś napewno > 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed zawsze > każdym ważnym wyjściem? > 20. czy będziesz często stawiać wódkę? jak tylko będzie okazja > nie chciało mi całości wysłać Odpowiedz Link
magducha78 ups zapomniałam 05.11.09, 16:20 stawiam więc, ale tylko tak, bo inaczej nie umie fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2034163,2,1,finlandia2-L.html Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: ups zapomniałam 05.11.09, 16:22 wystarczy adres obrazka wkopiować w okienko które się otworzy po kliknięciu tego IMG na górze Odpowiedz Link
kama_msz magda stawia:D 05.11.09, 16:34 a ja bym się właśnie wódki napiła grejpfrutowej na ten przykład. Odpowiedz Link
magducha78 Re: magda stawia:D 05.11.09, 16:38 chyba coś z moim laptokiem jest nie tak,pewnie czegoś brakuje i nie mogę zdjęć wstawiać. może wiecie co potrzebne jest? Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Dzień dobry:-) 05.11.09, 16:14 witaj magducha pewnie mozesz ale wpierw najpierw flaszka jakas duza co by dla wszystkich starczyla i cv prosze wypelnic i nie ma to to tamto tylko tak i juz.a na cv musisz poczekac az ci wkleja do wypelnienia bo ja nie umiem i juz Odpowiedz Link
agik82 Re: Dzień dobry:-) 05.11.09, 16:14 a CV? a flasia? oto pytanka: 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? no, teraz można Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Dzień dobry:-) 05.11.09, 16:16 ja cefałkę już wkleiłam. A tak wogóle to jak nas autorka podczytuje to powinna sama se wkleić cv i je wypełnić coby nie przemęczać starych maglownic Odpowiedz Link
magducha78 Re: Dzień dobry:-) 05.11.09, 16:30 jakie stare, jakie stare! świetnie Wam idą te cefałki Odpowiedz Link
kama_msz bern:) 05.11.09, 16:18 magda ma ślicznego synka z niesamowitymi ślepkami a tak btw - jutro będziesz miała kolczyki dzisiaj po aerobiku robić będę, bo wczoraj musiałam jeszcze zaległe zamówienia odpękać. Odpowiedz Link
sabek81 Re: Dzień dobry:-) 05.11.09, 17:53 czesc magda, my sie znamy z zary , napewno wiesz o kogo chodzi , ja na emaglu jestem juz dluzszy czas ale rzadko sie udzielam pozdrawiam Odpowiedz Link
magducha78 Re: Dzień dobry:-) 05.11.09, 18:37 ooo kurcze domyslam sie. z Marszałkowskiej? Odpowiedz Link