l.e.a 23.11.09, 21:21 Zapytać allegrowiczki, czy aby na pewno chce sprzedawać biżuterię ? <rzygi> www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4824324 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_dora Re: mam ochotę 23.11.09, 21:51 tak na szybkiego policzyłam że za wszystko wychodzi jakieś 200 000. ktoś ma w domu niemala fortunę.. dziwny sposób sprzedaży tak drogich rzeczy.. ciekawe który bogacz robi zakupy przez allegro... chyba ze jej się zera pomyliły.. Odpowiedz Link
exotique Re: mam ochotę 23.11.09, 22:06 troche za wysoko sie ceni. juz wolalabym w aparcie kupic-przynajmniej gwarancja jest. i taniej heheh ale by rzygac na widok tej bizu?? Lea, moze tys zaciazyla cy cus? Odpowiedz Link
caffe_mocca Re: mam ochotę 23.11.09, 22:48 Mi to sie wieksze "rzyyyg" zrobiło na widok tych ohydnych zakrzywionych sztucznych szponów choc i bizuteria - nie w moim klimacie [ delikatnie mówiac] Odpowiedz Link
doral2 Re: mam ochotę 23.11.09, 23:24 pańcia najwyraźniej nie wie co marketing. i takimi badziewnymi fotami okrasza dosyć drogą biżuterię. no chyba, że jej grupą docelową są dziwki z tipsami. Odpowiedz Link
smallcloud Re: mam ochotę 24.11.09, 08:57 Nawet jakby sie jej jakims cudem udało pare egzemplarzy sprzedac, to przy takich kwotach winny sie ta uztkowniczka zainteresowac urzad skarbowy Odpowiedz Link
bernimy Re: mam ochotę 24.11.09, 09:18 Na pierwszym planie jak dla mnie są obleśme pazury! A jeśli byłabym zainteresowana taka biżu w życiu nie kupiłabym na allegro Odpowiedz Link
beata985 Re: mam ochotę 24.11.09, 11:35 heh, patrząc na fotki to ciężko trzeba pogłówkować co ta pani sprzedaje Odpowiedz Link