ez-aw 21.12.09, 21:56 Te które jeszcze nie oglądały, a nie chcą sobie psuć zabawy, proszę o opuszczenie wątku Będę zdradzać szczegóły Więc zostajecie na własną odpowiedzialność Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ez-aw Re: Gotowe - seria 6 21.12.09, 21:56 Skoro zostały już tylko osoby zainteresowane (które oglądały lub nie ), mam pytanko. Kto wg Was napadł na córkę Susan? Nie wiem, czemu od początku stawiam na Katrin. Jeszcze nie wiem, czy moje domysły są słuszne, ale tak mi wychodzi Oglądałam do tej pory 4 odcinki i jestem ciekawa reszty A Wy kogo obstawiacie? Odpowiedz Link
ez-aw Re: Gotowe - seria 6 21.12.09, 23:35 To mnie teraz zaciekawiłaś Idę oglądać dalej Odpowiedz Link
marina0706 Re: Gotowe - seria 6 21.12.09, 23:58 a na Polsacie to która teraz seria była? 5 ? Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Gotowe - seria 6 22.12.09, 00:29 ezaw ja mysle,ze to ta nowa blond sasiadka co dzuli z jej mezem spała.bo ta lasia z baru co maz tej blond sasiadki w tym barze pracował to ta lasia go smyrała po ramieniu i blond sasiadka własnie szła do meza do baru i to widziała.wiec se mysle ,ze to ona.tylko z drugiej strony pokazywali buty wiec takie raczej młodziezowe były i rece raczej chłpskie były wiec se mysle ,ze moze syn tej blond sasiadki bo on tez jakis taki dziwny i na poczatku jak sie wprowadzili to dzuli mu niby korepetycje dawała i potem on chciał z nia niby do kina isc a ona ,ze nie i takie tam a potem miała romans z jego ojce i spała z nim wiec.no ale zobaczymya która z was pierwsza bedzie miała linka do nastepnego odcinka 6 serii tego co go maja 3 styccznia puszczac ,bardzo proszona jest o podanie linka dla zainteresowanych kolezanek magielek.z góry dziekuje za serdecznosc Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Gotowe - seria 6 22.12.09, 00:30 z ta lasia z baru to mi chodziło ,ze ona nagle po tym jak ja blond sasiadka zobaczyła ze smyra jej meza to lasia została zabita o Odpowiedz Link
ez-aw Re: Gotowe - seria 6 22.12.09, 00:38 Bry - tu masz pierwsze 10 odcinków chomikuj.pl/kachnaTM?fid=162498408 Dalej będę szukać Odpowiedz Link
agusia79-dwa bry 22.12.09, 00:41 a skąd ściągałaś? ja chciałam z chomika, ale nie będę za to płacić Odpowiedz Link
ez-aw Re: bry 22.12.09, 00:58 Ja mam konto na Chomiku. 9 zł za miesiąc, to nie jest dużo Odpowiedz Link
ez-aw Re: Gotowe - seria 6 22.12.09, 00:39 marina0706 napisała: > a na Polsacie to która teraz seria była? 5 ? Polsat zakończył 5 serię podobno mają teraz dawać 6 w grudniu. Odpowiedz Link
denea Re: Gotowe - seria 6 22.12.09, 10:21 > Polsat zakończył 5 serię podobno mają teraz dawać 6 w grudniu. O, i to jest bardzo dobra wiadomość, wręcz prezent pod choinkę Ja wolę oglądać w tv, bo siłą rzeczy dawkuje mi przyjemność, na kompie obejrzałabym wszystko w dzień-dwa i nie miałabym na co czekać A nie wiesz przypadkiem, kiedy dokładnie mają puszczać ? Nie chciałabym przegapić Odpowiedz Link
ez-aw Re: Gotowe - seria 6 22.12.09, 11:16 Denea - dziewczyny pisały w tym wątku forum.gazeta.pl/forum/w,88104,104293463,,gotowe_na_wszystko_pytanie.html?v=2&t=1261476888388 że 20 grudnia. Ale to w ABC. Nie wiem kiedy będzie w publicznej. Odpowiedz Link
bryanowa-1 Re: Gotowe - seria 6 22.12.09, 12:35 no ja ten 6 sezon oglądałam na seansie no Odpowiedz Link
ez-aw Re: Gotowe - seria 6 22.12.09, 13:55 Dobra - jestem po kolejnych odcinkach i strzelam dalej Syn sąsiada wg mnie odpada, skoro mają nagranie ze siedzi przed sklepem i pije w tym czasie. Nowy sąsiad - raczej nie. On chce by związek trwał, a nie tak go kończyć. Chyba ze chciał ją porwać, ale mu nie wyszło. Nowa sąsiadka pasuje i to mocno. Nerwy ma dobre, ubiera się odpowiednio, może takie buty mieć. Katrin mnie mimo wszystko korci. Te jej zachwiania psychiczne, zaślepienie. Mogła się pomylić. Zauważcie, że najczęściej w poprzednich seriach, bardzo szybko wychodziło kto ma coś zrobić, a reszta odcinków to były plany tej zbrodni. A tu jest odwrotnie. Ktoś napadł, a teraz kombinujemy nad sprawcą Odpowiedz Link
teqilaa Re: Gotowe - seria 6 22.12.09, 14:26 ja stawiam na syna kochanka, a ten film to jakos sfingowany pewnie sie okaze. Katrin odpada, ona laduje w psychiatryku wiec watek Katrin sie konczy. Poza tym synalek po próbie samobójczej w szpitalu powiedział ze nazywa sie zupelnie inaczej ale szybko potem sie z tego wycofał. Jakis szemrany jest ... Odpowiedz Link
ez-aw Re: Gotowe - seria 6 22.12.09, 16:21 Do psychiatryka nie doszłam jeszcze Synalek faktycznie ma inne nazwisko. Od początku była awantura, że broń jest zarejestrowana na ich prawdziwe nazwisko, że nie mogą wiecznie przeprowadzać się i zmieniać nazwisk, itp. Odpowiedz Link
zoja.pl Re: Gotowe - seria 6 22.12.09, 19:43 A kogo stawiacie że zginął w tym domku? Bree, Orson czy Carl? Ja słyszałam że niestety Carl, ale szkoda by było Odpowiedz Link
teqilaa Re: Gotowe - seria 6 23.12.09, 10:42 no własnie czekam az mi sie scignie na n-ce 11 odcinek i bede wiedziała Odpowiedz Link
ez-aw Re: Gotowe - seria 6 23.12.09, 12:08 Został mi do obejrzenia ostatni (10) odcinek. Jedno już wiem - sprawca to facet. Świadczą o tym słowa zabitej kelnerki. Tu obstawiam nowego sąsiada. Miał motyw w obu przypadkach. Odpowiedz Link
teqilaa Re: Gotowe - seria 6 23.12.09, 12:52 ale syn tez, powiedz mi wiedzac ze julie jest kochanka ojca po jaka cholere chce sie z nia spotykac? to chore! Odpowiedz Link
ez-aw Re: Gotowe - seria 6 23.12.09, 19:11 teqilaa napisała: > ale syn tez, powiedz mi wiedzac ze julie jest kochanka ojca po jaka > cholere chce sie z nia spotykac? to chore! Oczywiście, że chore. Tyle, ze on myśli że romans już jest zakończony. A do tego widać, ze nie radzi sobie z rzeczywistością No i koronny argument: miłość jest ślepa Ewentualnie chce mieć coś co miał ojciec, by mu dopiec. Jeśli chodzi o to kto zginął w domku, to wg mnie odpada Orson. Bo to byłoby za proste, a do tego on ma grubsze ręce. Jeśli ktokolwiek na zginął (a pewna jest tylko śmierć szantażystki Mony), to Bree lub Carl. Odpowiedz Link
ez-aw Po kolejnych dwóch odcinkach... 17.01.10, 10:17 Są na chomiku, jeśli ktoś chce zobaczyć Odcinek 11 mnie rozczarował reżyserką. Kompletnie odstawała od formy do jakiej przywykłam. Te wszystkie przypominania i wyobrażenia - jakoś mi nie pasowały. Ważne, że powyjaśniał parę spraw Odcinek 12. Dla mnie bomba. Powrót do wszystkiego co najlepsze Zmiany, nowe sytuacje. I przyznam, ze rozwaliła mnie scena Susan w knajpie. Sama bym tak nigdy nie zrobiła, ale było to skuteczne Podobało mi się A jakie Wy macie odczucia po tych odcinkach?? Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: Po kolejnych dwóch odcinkach... 17.01.10, 13:08 ja oglądałam TUTAJ już się nie mogę doczekać jutra- wieczorem powiniem już być Odpowiedz Link