prigi Re: Czy wasze koty też śpią w takich pozycjach?:) 04.01.10, 06:31 mój krzesłami ogólnie gardzi, ale pozycje do snu to ma dość oryginalne. obowiazkowo brzuchem do góry i przy okazji powykręcany w każdą możliwą stronę. zawsze zastanawiam się jak on sobie tego kręgosłupa nie złamie Odpowiedz Link
lolinka2 Re: Czy wasze koty też śpią w takich pozycjach?:) 04.01.10, 06:51 identycznie w zwisie, w wygięciu, czasem całkiem do góry kołami... Odpowiedz Link
iskierka40 Re: Czy wasze koty też śpią w takich pozycjach?:) 04.01.10, 10:24 hahaha a ja szukałam dłuższy czas gdzie łapy a gdzie głowa ależ poza Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: Czy wasze koty też śpią w takich pozycjach?:) 04.01.10, 10:20 Poza super śpiocha. Moje śpią na narciarza (2 sztuki), na trupa, zająca, sarnę (1 sztuka), na mojej głowie (na zmianę). Odpowiedz Link
moonshana Re: Czy wasze koty też śpią w takich pozycjach?:) 04.01.10, 10:30 ale śliczny kiciuś. kota nie mam ale mój pies sypia na grzbiecie z wszystkimi łapami sztywno wyciągniętymi w górę. gdyby nie to że chrapie to bym myślała że padł i działa stężenie pośmiertne bo za cholerę nie wiem jak mu tak wygodnie leżeć, i czemu się nie giba na boki Odpowiedz Link
olinka20 Moon 04.01.10, 11:13 Mój pies też tak spi, na plecach, wszystkie łapki w górze. Albo na plecach i zwinięty w kulkę głowa koło ogona, bardzo dziwnie to wygląda. Odpowiedz Link
catchow Re: Czy wasze koty też śpią w takich pozycjach?:) 05.01.10, 13:12 Darmowe próbki karm dla kotów ! Drugi link od góry i tylko czekać na paczuszkę --------------------------------- Dla kota. Darmowe próbki karm Catchow Odpowiedz Link
mearuless Re: Czy wasze koty też śpią w takich pozycjach?:) 04.01.10, 10:49 jolu, jesli kotek spi tak juz 4 dobe proponuje go czems "poszturchac" Odpowiedz Link
mallard Re: Coś nie wyszło :( 04.01.10, 12:24 mallard napisał: > Zobaczcie se po adresie. Albo w sygnaturce! Odpowiedz Link
dlania Re: Coś nie wyszło :( 04.01.10, 12:31 Twojemu mallard to jeszcze tylko kordełki i szlafmycy brakuje, i bedzie Jasnie Pan Hrabia Odpowiedz Link
mallard Re: Coś nie wyszło :( 04.01.10, 13:44 dlania napisała: > Twojemu mallard to jeszcze tylko kordełki i szlafmycy brakuje, i > bedzie Jasnie Pan Hrabia Pod kordełkę, to ta nasza dostojna matrona (11 lat) czasem se wchodzi sama. Odpowiedz Link
doral2 Re: Coś nie wyszło :( 04.01.10, 19:30 koty to nie,bo nie mam....za to moje psy śpią tak Odpowiedz Link
mallard Próba 04.01.10, 20:59 [img][/img] Chyba się udało! -- Praca, jest to aktywność rodzaju ludzkiego, mająca na celu zapewnienie komfortu rodzajowi kociemu fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2108213,2,2,kocius.htmla Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: Czy wasze koty też śpią w takich pozycjach?:) 04.01.10, 20:24 Mój często śpii w pozycji "na węża" o tak: Odpowiedz Link
mallard Re: Czy wasze koty też śpią w takich pozycjach?:) 04.01.10, 20:56 zuzanka79 napisała: > Mój często śpii w pozycji "na węża" o tak: fotoforum.gazeta.pl/photo/2/zc/ma/pvku/GCYIZIbCWbg22nD2ZX.jpg >" border="0" alt="> fotoforum.gazeta.pl/photo/2/zc/ma/pvku/GCYIZIbCWbg22nD2ZX.jpg >"> Dzidziusia "wysiudał"? Odpowiedz Link