najeeli 09.01.10, 08:40 od wczorajszego wieczora mam koszmarne bóle krzyża, ratunku, co z tym zrobic? dziecko sie rusza więc mam nadzieje ze to nie poczatek porodu nie wiem co to skurcze lecieć do szpitala? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: bóle krzyza 09.01.10, 09:25 Nie wiem, w którym jesteś miesiącu, ale mi ok. 6-7 (skoro baby się rusza, to pewnie podobnie) zaczęły się takie bóle, że aż nogi uginały mi się a łzy ciurem leciały. I ktoś mi doradził robienie kocich grzbietów, myślałam, że głupota, ale nie, naprawdę jak ręką odjął!!! Gorąco polecam, na kolana i rób kocie grzbiety! Odpowiedz Link
karra-mia Re: bóle krzyza 09.01.10, 09:47 ale to bóle krzyża na pewno? bo mnie tak w 8 m-cu napieprzała nerka, młody się gdzieś tam ułożył, zablokował odpływ i doszło do zapalenia. Jak cię nie przestanie boleć albo bedzie gorzej to co ci szkodzi podskoczyć gdzies do lekarza/szpiatlka, zeby to ktoś obejrzał. Odpowiedz Link
najeeli Re: bóle krzyza 09.01.10, 10:36 dzięki dziewczyny) spróbuje grzbietów i poobserwuje nerki jak nerki to piwko może sobie strzelę Odpowiedz Link