joanna266 18.01.10, 15:03 co sądzicie na temat takich kolczyków? www.allegro.pl/item876507149_kolczyki_audrey_hepburn_marylin_monroe_james_dean.html mnie sie bardzo podobają... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buzka25 Re: kolczyki 18.01.10, 15:07 dosc oryginalne, ale chyba bym takich nie załozyłam wole takie jakby klasyczne ale nie neguje twojego wyboru, jesli bedziesz sie dobrze w nich czuc to OK Odpowiedz Link
loolipop Re: kolczyki 18.01.10, 15:18 nie mój gust. Gdybym zobaczyła kogos w takich kolczykach to napewno pomyslałabym, ze ma laska swój gust i jest kreatywna Odpowiedz Link
moninia2000 Re: kolczyki 18.01.10, 15:24 Interesujace, kiczowate, smieszne, wesole, fajne, ciekawe. Sama bym nie nosila pewnie. Odpowiedz Link
esse-lte nie do tematu -------zalotka 18.01.10, 15:49 Joaśka,dzięki za "przepis" na zalotkę.Faktycznie fajnie wydłuża,nie wyrywa W sephorze spytałam o tusz too faced ale chyba zasepleniłąm bo sama się swym akcentem zadziwiłam.Pani jak zwykle w takich razach odrzekła:" nie ma" )) Zalotce mowię tak. Kolczyki nie.Takie zbyt kolorowe Odpowiedz Link
joanna266 Re: nie do tematu -------zalotka 18.01.10, 15:58 ciesze sie niezmiernie ze mogłam pomóc.i w tematyce zalotnie- kosmetycznej polecam sie na przyszłosc.a kosmetyki too faced w sephorze stoja zawsze obok kasy na oddzielnym regaliku.moze dziewczyna jest nowa i nie skumała o co chodzi.ta firma ma róniez w swojej ofercie super błyszczyki powiekszajace(naprawde)usta Odpowiedz Link
joanna266 o taki błyszczyk 18.01.10, 16:00 www.allegro.pl/item881893267_too_faced_lip_injection_powiekszajacy_usta.html#gallery - gdybyś mówił językami ludzi i aniołów a internetu byś nie miał.. Odpowiedz Link
karra-mia Re: kolczyki 18.01.10, 15:55 fajne, kiedyś juz zwróciłam uwagę na te kolczyki mają coś w sobie Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: kolczyki 18.01.10, 16:05 Podobaja mi sie bardzo - aczkolwiek ja (jesli juz w ogole) to nosze klasyke i takich bym nie nalozyła. Ale u kogos - na pewno bym zwrocila uwage i spodobalo by mi sie - zwł te rózowe z Audrey sa swietne ps. jeszcze zalezy z jakiego materialu - jak jakas tandeta to nie Odpowiedz Link
kotka.zielonooka Re: kolczyki 18.01.10, 16:07 Doczytałam ze one sa z tektury ... hmmm... no nie bardzo Moze jakby byly z jakiejs masy - to bardziej. Ta tektura to mi sie wydaje ze na kolczyki nie za bardzo Odpowiedz Link
gagunia Re: kolczyki 18.01.10, 16:07 15 lat temu bym nosiła. Teraz już wyrosłam z takich rzeczy. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: kolczyki 18.01.10, 17:13 nie podobają mi się. I w dodatku z tektury????? Odpowiedz Link
joanna266 Re: kolczyki 18.01.10, 17:21 na zywo wogóle nie widac ze one są z tekturyto metoda decoupage czyli kilkakrotne nałozenie lakieru utwardza rzeczona tekture tak ze nikt nie poznałby ze to tektura.kocham rzeczy zdobione tą metodą.dlatego zainteresowały mnie te kolczyki.i chyba sobie je kupie Odpowiedz Link
osa551 Re: kolczyki 18.01.10, 22:45 Nawet gdyby mi się podobały, to nie wiem gdzie mogłabym je nosić. Do dziś zresztą żałuję, że kazałam sobie przekłuć uszy w dzieciństwie (a mama mnie uprzedzała, że będę żałować). Średnica 5 cm, kurde, bałabym się o uszy, że gdzieś zahaczę jakimś szalikiem. Odpowiedz Link
mathiola interesujące 18.01.10, 22:49 czuję, że w ramach dobrego humoru byłabym w stanie je założyć Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: kolczyki 19.01.10, 16:38 oooo, Ty wiesz, że sobie może nawet kupię?? fajne, fajne! Odpowiedz Link