dzidaa 06.02.10, 17:32 tak lajtowo nie! ja to taka grucha troche z klęglem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 18:35 tak jakby wiolonczela kiedys był program gdzie te dwie babki(trinny i susan?) własnie okreslały sylwetki kobiet tymi symbolami porady fajne były Odpowiedz Link
babowa Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 18:38 dzidaa daj ty lepiej link skad wziełas te opisy bo ja slepa i sie doczytac nie moge i chyba sie doczytałam ze wiolonczela to ja nie jestem daj link albo wez ty,specjanie dla babowej, powieksz te opisy pod obrazkami Odpowiedz Link
slimakpokazrogi Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 19:12 ja jestem jabłkiem - z mała modyfikacją - tyłek mam ładny, a nie płaski) no i piersi raczej średnie plus hi hi. ale ja wiem od dawna co mi pasuje - własnie wg "jak się nie ubierać" i stosuję z powodzeniem Odpowiedz Link
zia86 Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 19:24 Ja tego nigdy nie wiem! Nie potrafię tego ustalić. A tutaj doczytać się nie mogę. Jestem wysoka ale nie jakoś bardzo, szczupła, mam duże wzięcie w tali ale za to prawie w ogóle biustu, z tym, że w biuście i w biodrach mam taki sam obwód, do tego mam długą szyje i długie nogi i tyłek nie płaski ale też nie duży, taki na dwie duże męski ręce. No i czym jestem? Odpowiedz Link
kama_msz Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 19:29 no właśnie dzida, dałabyś linka, bo na zdjęciu nie jestem w stanie doczytać charakterystyki poszczególnych typów - chociaż ja się skłaniam ku patykowi z lekkim zarysem bioder hahaha Odpowiedz Link
karra-mia Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 19:31 zaraz po ciązy miałam gruszkę, potem coś bliżej kolumny, teraz jak ciężarówka zaś, więc potem gruszka, ale mam nadzieję wrócić do kolumny Odpowiedz Link
kama_msz już wiem 06.02.10, 19:33 jestem ogórkiem buhahahaha darkmoon.pinger.pl/m/1519759/typy-kobiecej-urody Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: już wiem 07.02.10, 08:33 Ja tez jestem ogorkiem... Ta lasko co obrazuje ogorasa ma identyczna figure, jak ja Odpowiedz Link
eyes69 Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 20:01 Cos jakby wazon czy klepsydra. Widac u mnie ta klepsydre, przy czym mam bardzo szczuple nogi. Odpowiedz Link
aguacate Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 21:11 Klepsydra z gryfem od wiolonczeli Odpowiedz Link
dzidaa Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 21:29 dla niedowidzących i ślepawych Kręgiel: piersi średniej wielkości szczupła talia brzuch w normie wydatne uda masywne łydki Kielich: szerokie ramiona duże piersi brak talii wąskie biodra długie nogi Klepsydra: duże piersi szczupła talia krótka talia szerokie biodra potężne uda Rożek: szerokie ramiona małe piersi brak talii smukłe biodra długie, szczupłe nogi Wiolonczela: duże piersi krótka talia szerokie biodra duże pośladki wydatne uda szczupłe nogi od kolan w dół Jabłko: piersi średniej wielkości brzuch większy od piersi dość płaska pupa nogi jak trzeba Kolumna: ramiona i biodra tej samej szerokości szczupła talia długie nogi Dzwon: drobne ramiona małe piersi szczupła talia krótka talia wydatne uda masywne siedzenie Wazon: duże piersi dośc długa talia z łagodnym wcięciem obwód bioder taki sam jak obwód piersi szczupłe uda i nogi Cegła: szerokie ramiona brak talii średni brzuch płaska pupa masywne uda masywne łydki Lizak duże piersi szczupła talia smukłe biodra długie nogi Gruszka: małe piersi długa talia płaski brzuch "bryczesy" z tłuszczu na biodrach klocowate nogi Odpowiedz Link
kama_msz Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 21:33 niestety, z tego na nic się nie łapię, pozostanę ogórkiem buhahahaha Odpowiedz Link
arallia Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 21:46 Wazon z udami od wiolonczeli Odpowiedz Link
marina0706 Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 21:53 tez wazon chyba. bo wąskie ramiona, cyc spory, w rozm,iarze bioder i uda tłuste reszta w normie Odpowiedz Link
truscaveczka Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 06.02.10, 22:09 Ale pod tłuszczem, czy z wierzchu? Odpowiedz Link
balbina.x Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 07.02.10, 08:52 Ale lepiej brzmi, jak mówię, że mam figurę jak Beyonce, tylko większy biust Odpowiedz Link
grave_digger Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 07.02.10, 08:59 ja mam typowo kobiecą sylwetkę czyli wiolonczela. gdybym schudła to byłoby super. Odpowiedz Link
elan-o100 Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 07.02.10, 13:12 cos miedzy wiolonczela a gruszka Odpowiedz Link
triss_merigold6 Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 07.02.10, 16:24 Najbliżej to szczupła klepsydra. Odpowiedz Link
fajka7 Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 07.02.10, 17:03 www.dailymail.co.uk/femail/article-488236/Trinny-Susannah-reveal-12-womens-body-types--you.html A tu sa zdjecia i mozna sobie zwizualizowac. Ale ja i tak nie moge sie odnalezc w tych typach, bo w kazdym za duzo sie nie zgadza. Odpowiedz Link
deodyma Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 07.02.10, 17:05 nie mam pojecia... nie znam sie na tym Odpowiedz Link
18_lipcowa1 Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 08.02.10, 11:30 chyba klepsydra ale dla mnie to mało czytelne kilka z nich jest za bardzo do siebie podobnych Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 08.02.10, 11:40 chyba najbliżej mi nr 1 nie wiem Odpowiedz Link
seniorita_24 Re: jaki typ sylwetki posiadacie? 08.02.10, 11:47 Rożko-kielich, w zależności od tego jak biust zakwalifikuję. Odpowiedz Link